diodiastop666 Δεκέμβριος 31, 2010 #241 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 ααατο καλυτεροΝέες αυξήσεις στα διόδια - Όλες οι νέες τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Δεκέμβριος 31, 2010 #242 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Δε μου ανοίγει το λινκ σου φίλε μουΕΔΙΤ Τώρα είναι οκ. Ναι GoMaR δικό σου είναι, το έχω αρκετό καιρό και το κυκλοφοράω υπερήφανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 31, 2010 #243 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 rofl avatar (δικο μου ε?) εμενα μου ανοιγει κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Δεκέμβριος 31, 2010 #244 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 αργει λιγο αλλα ανοιγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 2, 2011 #245 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 αυριο πρωι θα μας δειξει ο παπαδακης Live στον ant1 στις ~7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 2, 2011 #246 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 τι θα φορας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 3, 2011 #247 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 3, 2011 #248 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 μολις τους εδειξε και ο αυτιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 3, 2011 #249 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Σε ένα συνάδελφο της κοπέλας μου του ήρθε πρόστιμο απο την αττική οδό μετά απο ενάμιση χρόνο!!! Πέρναγε απο την μπάρα του epass λογικά πρέπει να έπαιζε φωτογραφία για να τον βρούνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 3, 2011 #250 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Καλησπέρα. Αν και παρακολουθώ συχνά το θέμα, μετά από τόσες σελίδες έχει χαθεί λίγο η μπάλα... Για διαδρομή Αθήνα - Λάρισα και πίσω, ποια διόδια πληρώνουμε και ποια όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 3, 2011 #251 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Σε ένα συνάδελφο της κοπέλας μου του ήρθε πρόστιμο απο την αττική οδό μετά απο ενάμιση χρόνο!!! Πέρναγε απο την μπάρα του epass λογικά πρέπει να έπαιζε φωτογραφία για να τον βρούνεΠΛΗΖ ΠΛΗΖ ΣΚΑΝΑΡΕ ΤΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (για να εκφερω γνωμη δηλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 3, 2011 #252 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Α ρε Τσάκωνα είσαι μήνυσολάγνος. Θα κάνω ότι μπορώ δεν είναι δικός μου συνάδελφος αν δεχτεί να το βγάλει φωτοτυπία θα το ανεβάσω να δούμε τι λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 3, 2011 #253 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Σε ένα συνάδελφο της κοπέλας μου του ήρθε πρόστιμο απο την αττική οδό μετά απο ενάμιση χρόνο!!! Πέρναγε απο την μπάρα του epass λογικά πρέπει να έπαιζε φωτογραφία για να τον βρούνε μα το χω ξαναπει το TEO-pass θεωρειται κρατικο και μπορεις να φας προστιμο Καλησπέρα. Αν και παρακολουθώ συχνά το θέμα, μετά από τόσες σελίδες έχει χαθεί λίγο η μπάλα... Για διαδρομή Αθήνα - Λάρισα και πίσω, ποια διόδια πληρώνουμε και ποια όχι; κανενα http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/01/blog-post_5984.html Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011Ε, όχι και να ξεχάσουμε κάποια διόδια χωρίς αύξηση της Μαριάννας Τζάννε Έως και 0,50 λεπτά παραπάνω θα πληρώνουν οι οδηγοί Ανατιμήσεις και στα διόδια του Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα Aπό 0,10 έως και 0,50 λεπτά παραπάνω θα πληρώνουν οι οδηγοί στο Κόρινθος Τρίπολη Καλαμάτα, μετά την νέα τιμαριθμική αναπροσαρμογή που ανακοίνωση η εταιρεία Μορέας. Προς το παρόν τα νέα τιμολόγια δεν έχει προσδιοριστεί πότε θα ισχύσουν αλλά το σίγουρο είναι ότι οι οδηγοί θα κληθούν να βάλλουν ξανά το χέρι στην τσέπη εντός Ιανουαρίου. Στις 23 Νοεμβρίου η κοινοπραξία που κατασκευάζει το έργο είχε προχωρήσει στην έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού στην Ασέα και ταυτόχρονα είχε ανατιμήσει τις τιμές των διοδίων εφαρμόζοντας χρέωση 0,04 ευρώ ανά χιλιόμετρο. Ενάμιση μήνα μετά τα διόδια ξαναπαίρνουν την ανηφόρα. Με βάση τα νέα τιμολόγια για τα ΙΧ η χρέωση θα είναι 2,40 στο Σπαθοβούνι (από 2,30), 2,30 στη Νεστάνη (από 2,20) και 1,90 στην Ασέα (από 1,80). Μεγαλύτερες αυξήσεις περιμένουν τα μεγάλα φορτηγά (4 άξονες και ύψος πάνω από 2,20μ) όπου η τιμή του διοδίου αυξάνεται από 0,40 έως 0,50 λεπτά. Για την κατηγορία αυτών των οχημάτων, το διόδιο από 8,20 ευρώ θα εκτιναχθεί στα 8,70 στο Σπαθοβούνι και σε 8,20 ευρώ από 7,80 σε Νεστάνη. Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και ισχύει και για τους συνδρομητές e-pass. πηγή: Πρώτο ΘΕΜΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 4, 2011 #254 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 μα το χω ξαναπειτο TEO-pass θεωρειται κρατικο και μπορεις να φας προστιμο Μιλάω για την λωρίδα e-pass της Αττικής οδού, όχι για ΤΕΟ pass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 4, 2011 #255 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 εχω κανει ολοφρεσκες αναλυσεις του θεματος σε αλλο φορουμ,για να μην τις κοπυπεησταρω,διαβαστε απο εδω και περα...SEATnet Forum • Προβολή θέματος - Δεν πληρώνουμε διόδια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 4, 2011 #256 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 στο seatnet εχει bmw320 o αλλος. in.gr - Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα - Πάτρα - Τσακώνα - Ειδήσεις - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 4, 2011 #257 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Έχουν λάθος τον τόνο, είναι Τσάκωνας και όχι Τσακώνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 4, 2011 #258 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Μιλάω για την λωρίδα e-pass της Αττικής οδού, όχι για ΤΕΟ pass χμ.νομιζω κατι αλλαξε προσφατα,θα το ερευνησω παντως επιμενω οτι δεν υπαρχει λογος να περνας απο το Ε-pass εχω κανει ολοφρεσκες αναλυσεις του θεματος σε αλλο φορουμ,για να μην τις κοπυπεησταρω,διαβαστε απο εδω και περα...SEATnet Forum • Προβολή θέματος - Δεν πληρώνουμε διόδια !! χαχαχα εχω κλασει στο γελιο δε σε πειραζει να σου κλεψω μερικα κειμενακια ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 4, 2011 #259 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 ααααααααααααατο καλυτεροΤρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011Αύξηση διοδίων ζητάει και ο Χάροντας για να πάμε στον άλλο κόσμοΑκριβότερα διόδια στο δρόμο Ελευσίνα-Κόρινθος-ΠάτραΑυξήσεις στις τιμές διοδίων ανακοίνωσε η κοινοπραξία Ολυμπία Οδός, που κατασκευάζει το δρόμο Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα. Οι αυξήσεις αφορούν τους σταθμούς της Ελευσίνας - Ισθμού - Ζευγολατιού - Ρίου καθώς και τους πλευρικούς σταθμούς Ν. Περάμου και Αγίων Θεοδώρων.Με νέα ανακοίνωση εντός του μηνός θα γίνει γνωστή η ημερομηνία έναρξης ισχύος των αυξημένων τιμών.Σύμφωνα με τις νέες τιμές,- Τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα θα πληρώνουν 2.20 ευρώ από 2.00.- Τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20 μ. θα καταβάλλουν 3.10 ευρώ από 2.90 ευρώ.- Τα οχήματα με 2-3 άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ. 7.90 ευρώ από 7.40 ευρώ και- Τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ. 11.00 ευρώ από 10.40 ευρώ.http://www.naftemporiki.gr/localnews/story.asp?id=1917210 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 4, 2011 #260 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 στο seatnet εχει bmw320 o αλλος.in.gr - Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα - Πάτρα - Τσακώνα - Ειδήσεις - Ελλάδα Tsakona, πολυ ασχολείσαι. Ειναι ηλιου φαεινότερο οτι απλα προσπαθουν να καλυψουν τον κωλο τους + οτι εχουν αμεσο ή εμμεσο συμφέρον (τί δεν θα τελειώσει η Ολυμπια οδος;;; omg + 3 lols) στο να συνεχισουν τα γιδια να πληρώνουν. Στον "οικονομολογο" και τον τεο20vt δωσε ξυδι και πούλα market Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.