Jump to content

Κινήσεις κατά των διοδίων

darthtony

Recommended Posts

αττακα αντμινιστρεητορ σε θρεντ για διοδια σε αλλο σαιτ...
Eίπα να μην πληρώσω τα διόδια στην Λάρισα... και η Xριστίνα (συζυγος) με απείλησε ότι θα κατέβει από το αυτοκίνητο....

Πλήρωσα, αλλά της είπα ότι θα τα αφαιρέσω από την προίκα της.-

Μία ευκαιρία είχε και αυτός και την πέταξε για 2,9€

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-12-10- ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

*ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ) στις 4μμ

*ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ(ΚΟΜΒΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ) στις 6μμ

*ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ στις 7μμ

*ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΘΗΒΑΣ στις 4μμ

*ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΡΑΓΑΝΑΣ στις 4μμ

*ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΩΛΟΥ στις 3μμ

*ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ στις 4μμ

*ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ στις 4μμ

*ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 4μμ

*ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ-ΡΙΟΥ(Προσυγκ. Νοσοκ. Ρίου) στη 1μμ

Επιτροπές Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων-Πανελλαδικό Συντονιστικό

Επικοινωνία-Πληροφορίες:

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ: Επικοινωνία

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

οποιος εχει κανονισει ταξιδι να το βολεψει σε αυτες τις ωρες για να γλιτωσει τα διοδια αν ακομα φοβαται να σπρωχνει μπαρες :innocent:

εγω θα ειμαι στα 3 πρωτα λογικα

Θα έχω ψαλίδι μαζί ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ Ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ . Κατεβαίνω με άδεια και θα περάσω αφού σχολάσω απο τη δουλειά περί τις 5μιση. :T:

Αμα δείς "μαυρο" πεζό σύσκατο με κόκκινη μοικάνα εγώ θα είμαι :p

περνα γραφοντας βιντεο :p

εγω παω μια βολτα αττικη οδο για ζεσταμα :hehe:

Μάλλον δεν θα σας πρόλαβα. Περί τις 5μιση-6 που πέρασα δεν ηταν κανείς. Πέρασα κύριος μου άνοιξε και τη μπάρα η κοπελιά. Στα επόμενα βγήκα και έσπρωχνα..

Το γέλιο ήταν ότι στα υπόλοιπα τρία που συναντάω κατεβαίνοντας πελοπόννησο, είχαν χαρτί και έγραφαν πινακίδες. LOL, ένα τυπάς πρέπει να είχε απηυδήσει. Του λέω δεν θα σηκώσεις τη μπάρα όπως η κοπέλα στα προηγούμενα; Και γυρνάει με υφάκι και μου κάνει " Ναί ε;"....

Ρε άι σιχτίρι. Απο 5κ90 που έδινα θέλω 12+ ευρώ. 30 ευρώ βενζίνα και 12 διόδια;

Ρε καήλα τσάκωνα, τι παρανομίες ανέφερα; :hang3:

απο τις μεχρι τις 5 και κατι ημασταν εκει,μετα πηγαμε αττικη οδο και μετα αφιδνες

το καλυτερο ηταν που ενας τυπος ειχε προετοιμαστει να περασει απο αφιδνες με το εργαλειο και απογοητευτηκε που ειχαμε ανοιξει και δε το χρησιμοποιησε!

το βγαλε εξω απο το παραθυρο και το ανοιγοκλεινε :hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Bj3wuDjFpCg&feature=player_embedded]YouTube - ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ: ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΑΦΙΔΝΕΣ (24-12-10)[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=LBciMUldNk8&feature=player_embedded]YouTube - ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ "3ΠΛΟ BY PASS ΝΟ 2" (24-12-10)[/ame]

Άρθρο στο Βήμα:

Φουντώνει ο πόλεμος για τις τιμές των διοδίων - TO BHMA

Μου λέγατε πιο πριν, ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή!

Η δουλειά του τσιρακιού, είναι ντροπή?

Γιατί προσωπικά το χάρηκα που έκλεισε το καθημερινό βήμα και έμειναν έστω και λίγα τσιράκια άνεργα.

Θα του αρέσει του κ. τσιρακιού να μείνει στο δρόμο?

Βασίλης Κώτσης - TO BHMA

Ίδωμεν.

Δεν γράφει και το mail του να του τα πω και κατ ιδίαν μπας και τα δει.

Και για να εξηγούμαι: τσιράκι γιατί δεν αναφέρει Γερμανία με 0 διόδια (άρα υπάρχει χώρα όπου δεν πληρώνονται διόδια), Τσεχία που είναι 50 ευρώ το χρόνο και αντίστοιχα παραδείγματα.

Και επίσης δε λέει κουβέντα για την Πατρών, που ΑΝΑΘΕΜΑ στον ΚΩΛΟΔΡΟΜΟ που θέλουν και διόδια!

Η δουλειά δεν είναι ντροπή όχι ο κακός επαγγελματίας.

Άλλο είναι να υποβιβάζεις ένα κλάδο εργασίας συλλήβδην και άλλο να δείχνεις έναν συγκεκριμένο.

Η δουλειά δεν είναι ντροπή όχι ο κακός επαγγελματίας.

Άλλο είναι να υποβιβάζεις ένα κλάδο εργασίας συλλήβδην και άλλο να δείχνεις έναν συγκεκριμένο.

Εξαρτάται την "περί ηθικής" που έχει ο καθένας.

Όπως δεν θα γινόμουνα υπάλληλος σε σώμα ασφαλείας, έτσι δεν θα ξεπουλούσα και τα γραφόμενά μου.

Θυσιάζοντας την ηθική για το χρήμα κερδίζεις τον σημερινό (υπο)πολιτισμό.

Με το σκεπτικό αυτό, από τους 300 οι 200 βγαίνουν άμοιροι ευθυνών, αφού αυτοί είναι καθαροί.

Δεν είναι όμως έτσι, η ομερτά έχει κι αυτή τις συνέπειές της στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Αν δεις έξω από τον ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου, υπάρχει πανό από τους εργαζόμενους. Δικαίως λέω εγώ, 1000 δίκια τους δίνω για τη δουλειά τους. Δεν θα έπρεπε όμως να έχουν φροντίσει η δουλειά τους να είναι άξια λόγου? Γιατί προσωπικά δεν θα μου λείψει το βήμα ούτε τα νέα ούτε το in.gr αν κλείσουν αύριο.

απο το μυτινγκ

Sorry κιόλας αλλά όχι δεν με κάλυψε αλλά με φόβησε κιόλας. Τι σημαίνει οτι επειδή δεν μου έχουν στείλει κάτι, σημαίνει κάτι κατά τους; Αυτή είναι η λογική; Η οτι όντως δεν εφαρμόζεται η ελευθερία της μετακίνησης και γιαυτό κρίνονται παράνομα τα διόδια;

λοιπόν καταρχάς να πω οτι τα είπε ξεκάθαρα και κατανοητά.

θα μπορούσε να αποφύγει λιγάκι το ειρωνικό υφάκι (γελάκια) σε ορισμένα σημεία μιας και ένας ομιλητής σε τέτοια σοβαρά θέματα πρέπει να μιλάει με σεβασμό και χωρίς συναισθηματική χροιά.

το συγκεκριμένο βίντεο μου έλυσε πολλές απορίες και για την αττική οδό.

να ρωτήσω όμως τώρα:

στην Αττική Οδό για τις κάμερες έχουν πάρει άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για να φωτογραφίζουν το όχημα και τον επιβάτη που αρνείται να πληρώσει? ή ισχύει ότι και στη Νέα Οδό;

ευχαριστώ για το βιντεάκι και αναμένω απάντηση στην ερώτησή μου.

λοιπόν καταρχάς να πω οτι τα είπε ξεκάθαρα και κατανοητά.

θα μπορούσε να αποφύγει λιγάκι το ειρωνικό υφάκι (γελάκια) σε ορισμένα σημεία μιας και ένας ομιλητής σε τέτοια σοβαρά θέματα πρέπει να μιλάει με σεβασμό και χωρίς συναισθηματική χροιά.

το συγκεκριμένο βίντεο μου έλυσε πολλές απορίες και για την αττική οδό.

να ρωτήσω όμως τώρα:

στην Αττική Οδό για τις κάμερες έχουν πάρει άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για να φωτογραφίζουν το όχημα και τον επιβάτη που αρνείται να πληρώσει? ή ισχύει ότι και στη Νέα Οδό;

ευχαριστώ για το βιντεάκι και αναμένω απάντηση στην ερώτησή μου.

σε πλεροφορω οτι υπαρχει αποφαση της ΑΠΠΔ που δικαιωσε πολιτη που φωτογραφηθηκε στο αυτοκινητο απο καμερα ελεγχου κυκλοφοριας λογω παραβασης και τουρθε η φωτο σπιτι, .... την στιγμη της φωτο ειχε μεσα στο αμαξι την γκομενα και οταν εφτασε η φωτο σπιτι εφαγε την παντοφλα της αρκουδας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.