Snips Νοέμβριος 25, 2010 #121 Νοέμβριος 25, 2010 Όταν ο άλλος σου λέει "δεν πληρώνω διόδια", δεν έχεις το δικαίωμα να πεις "γιατί".Ούτε δικηγόρος είσαι ούτε αστυνομικός, ένας καρμίρης εισπράκτορας είσαι Τον εργαζόμενο υπάλληλο σε κάθε διόδια πως τον χαρακτηρίζεις ως "καρμίρη" ρε Σωτήρη; ΤΙ δουλειά πρέπει να κάνει κάποιος επιτέλους ώστε να χαίρει ολικής αποδοχής από το 99.9% των υπολοίπων;
Dant3 Νοέμβριος 25, 2010 #122 Νοέμβριος 25, 2010 Τον εργαζόμενο υπάλληλο σε κάθε διόδια πως τον χαρακτηρίζεις ως "καρμίρη" ρε Σωτήρη; ΤΙ δουλειά πρέπει να κάνει κάποιος επιτέλους ώστε να χαίρει ολικής αποδοχής από το 99.9% των υπολοίπων; Ανεργος
sotiris Νοέμβριος 25, 2010 #123 Νοέμβριος 25, 2010 Τον εργαζόμενο υπάλληλο σε κάθε διόδια πως τον χαρακτηρίζεις ως "καρμίρη" ρε Σωτήρη; ΤΙ δουλειά πρέπει να κάνει κάποιος επιτέλους ώστε να χαίρει ολικής αποδοχής από το 99.9% των υπολοίπων;Κάτι που να βάζει το μυαλό να δουλεύει.
jpavly Νοέμβριος 25, 2010 #124 Νοέμβριος 25, 2010 Σώπα ρε Σώτο, όλες οι δουλειές θέλουν το νιονιό να δουλεύει; Ή βάζουμε μπρος και γνωσικό ρατσισμό τώρα; Ο καθένας κάνει ότι μπορεί, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.Τις χειρονακτικές δουλειές ποιος θα τις κάνει; Όλοι επιστήμονες/διευθυντάδες θέλουμε να γίνουμε, ο μετανάστης μας χαλάει μετά που κάνει τις χειρονακτικές εργασίες που κανείς άλλος δεν καταδέχεται να κάνει, μη χε.
sotiris Νοέμβριος 25, 2010 #125 Νοέμβριος 25, 2010 Αν η ανθρωπότητα είχε μόνο εισπράκτορες διοδίων, δεν θα είχαμε εφεύρει ακόμη τους δρόμους και θα πηγαίναμε από τα μονοπάτια με τα γαϊδούρια.
jpavly Νοέμβριος 25, 2010 #126 Νοέμβριος 25, 2010 Εγώ θα ήθελα να δω τι θα είχε γίνει η ανθρωπότητα αν είχαμε μόνο πανεπιστήμονες.
nobig Νοέμβριος 25, 2010 #128 Νοέμβριος 25, 2010 Σήμερα έκανα την διαδρομή Αθήνα Πάτρα. Φτάνω διόδια Ελευσίνας ευγενικά λέω στην κοπέλα αρνούμαι να πληρώσω, μου λέει μισό λεπτό να σημειώσω αριθμό και ανοίγω μπάρα. Στον Πατρών δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσω γιατί έχει γίνει άθλιος ο δρόμος με κορίνες, κτλ Στην επιστροφή για Αθήνα η κοπέλα στην Κόρινθο μου έλεγε ιστορίες ότι μπαίνετε σε εθνικό, μου δώσετε τα στοιχεία σας υπογραφές κτλ. Της λέω ευγενικά σου δίνω 20 δευτερόλεπτα να γράψεις τον αριθμό μου και ανοίγω μπάρα και φεύγω αφου δεν άνοιγε. Η μπάρα δεν ανοίγει με σπρώξιμο αλλά με σήκωμα και μετά πέφτει στο μισό της διαδρομής. Μου κάνει εντύπωση γιατί αυτό θεωρητικά είναι και επικίνδυνο αν πέσεις πάνω της.Το ρεζουμε 3/4 ήταν μάλλον πολύ ενημερωμένοι και ήξεραν την διαδικασία. Η τελευταία κοπέλα ήθελε ιστορίες... Να δούμε αν θα έρθει κανα λεχματζούν σπίτι. Τελικά αυτοί οι τύποι εκδικάστηκαν στην Πάτρα ή πήρε αναβολή πάλι;
greekfragma Νοέμβριος 25, 2010 #129 Νοέμβριος 25, 2010 εμένα πάντως κοντεύει να χρονίσει το θέμα με την άρνηση να πληρώσω διόδια και δεν έχει έρθει κανένα μπιλιετάκι ή ειδοποίηση στο σπίτι.
Snips Νοέμβριος 25, 2010 #130 Νοέμβριος 25, 2010 Κάτσε να δεις πόσοι θα αρχίσουν να το εφαρμόζουν απο τώρα. Μέχρι και μητροπολίτες πια αντιδρούν. Πανεπιστήμιο Ναι...χωρίς κυλικείο και καθαρίστριες. Και θα ψωμολυσούσες, και θα είσουν και μες την μπίχλα...
JeRiChO Νοέμβριος 25, 2010 #131 Νοέμβριος 25, 2010 Αν η ανθρωπότητα είχε μόνο εισπράκτορες διοδίων, δεν θα είχαμε εφεύρει ακόμη τους δρόμους και θα πηγαίναμε από τα μονοπάτια με τα γαϊδούρια.Αν η ανθρωποτητα δεν ειχε χτιστες θα εμενες ακομα σε σπηλια.Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη παρα μονο αν ντρεπεσαι εσυ ο ιδιος που την κανεις.No offence και σορρυ για το :OT:
sotiris Νοέμβριος 25, 2010 #132 Νοέμβριος 25, 2010 Ναι ρε μαστόρια, εντάξει. Απλά ένας που μπορεί να λύσει ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα, μπορεί να βάψει έναν τοίχο. Ένας που βάφει έναν τοίχο, δεν νομίζω να μπορεί να λύσει ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα. Δεν είναι κακό να είσαι εισπράκτορας διοδίων. Κακό είναι να νομίζεις ότι είσαι αστυνομικός, δικηγόρος ή συνοριοφύλακας εθνικής / παραδρόμων, όταν είσαι εισπράκτορας. Εξ'ού και το καρμίρης, λόγω άγνοιας καθηκόντων. Πολύ στην τσίτα σας βλέπω, νά 'ναι τα μέτρα λιτότητας?
Snips Νοέμβριος 25, 2010 #133 Νοέμβριος 25, 2010 Ναι ρε μαστόρια, εντάξει.Απλά ένας που μπορεί να λύσει ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα, μπορεί να βάψει έναν τοίχο. Ένας που βάφει έναν τοίχο, δεν νομίζω να μπορεί να λύσει ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα. χμ....Double fault!!! Ξέρω άπειρους "επιστήμονες" που απλά τα χεράκια τους ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ. Και, ο μπογιατζής μήπως δεν είχε την ευκαιρία να μάθει να λύνει μαθηματικά προβλήματα; Λιτότητα; Ποια λιτότητα; :man_in_love: Λοιπόν ότι είναι να πείτε ΟΤ, κάντε το γρήγορα... Έρχεται....
sotiris Νοέμβριος 25, 2010 #134 Νοέμβριος 25, 2010 Τέλος πάντων, δεν αλλάζω οπτική γωνία, γιατί βαριέμαι να κουνηθώ. Να παραθέσω όμως μια εικόνα από τη φωτοθήκη μου
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 26, 2010 #135 Νοέμβριος 26, 2010 Τις περισσότερες φορές καμία σχέση δεν έχει η δουλειά που κάνει κάποιος με το επίπεδο μόρφωσης.. Πλείστα παραδείγματα χειρωνακτών με πανεπιστημιακά διπλώματα.Πολύ δε περισσότερο δεν έχει σχέση η δουλειά που κάνει κάποιος με τον δείκτη ευφυΐας που διαθέτει.Επίσης καμία σχέση δεν έχει το "Καρμίρης" με το περιστατικό.Καρμίρης σημαίνει τσιγκούνης και κακομοίρης εκ της τσιγγουνιάς του.
nobig Νοέμβριος 26, 2010 #136 Νοέμβριος 26, 2010 εμένα πάντως κοντεύει να χρονίσει το θέμα με την άρνηση να πληρώσω διόδια και δεν έχει έρθει κανένα μπιλιετάκι ή ειδοποίηση στο σπίτι. Μπράβο!!! Πολύ προχωρημένο σε βρίσκω ρε Γιώργο,ένα χρόνο πριν δεν πλήρωνες διόδια;. Διάβασα εχθές σε εφημερίδα καινούργια διόδια και αυξήσεις μέσα στο 2011 στο εθνικό για Καλαμάτα. Επίσης διόδια Ελευσίνας και Κορίνθου θα τα σκάμε και στις 2 κατευθύνσεις! Ελεοc. Γιώργο εσυ μια φορά αρνήθηκες να πληρώσεις πριν ένα χρόνο ή έχεις μαζέψει λογαριασμό εδω και ένα χρόνο;
Guest Νοέμβριος 26, 2010 #137 Νοέμβριος 26, 2010 Κάτι που να βάζει το μυαλό να δουλεύει. Στο πανεπιστήμιο δεν σας δίδαξαν ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος δουλεύει ανέκαθεν? Οποιαδήποτε λειτουργία/συμπεριφορά (συμπεριλαμβανομένου και της σκέψης) του εγκεφάλου είναι καταστάσεις perceiving/processing που σηματοδωτεί ότι ο εγκέφαλος λειτουργεί/δουλεύει. Απλά ένας που μπορεί να λύσει ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα, μπορεί να βάψει έναν τοίχο.Ένας που βάφει έναν τοίχο, δεν νομίζω να μπορεί να λύσει ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα. -Ένας που μπορεί να λύσει ένα μαθηματικό πρόβλημα, μπορεί (πιθανότητα) να βάψει ένα τοίχο (αλλά όχι το ίδιο καλά με κάποιον εξασκημένο) -Ένας που μπορεί να βάψει ένα τοίχο, μπορεί να λύσει ένα απλό μαθηματικό πρόβλημα (αλλά όχι το ίδιο καλά με κάποιον μαθηματικό) -Ένας που μπορεί να λύσει ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα, πόσο καλά μπορεί να βάψει ένα ουρανοξύστη? (να συγκρίνουμε αντίστοιχου επιπέδου δυσκολίες) -Ένας που μπορεί να πραγματοποιήσει το τελευταίο, κατά πόσο θα καταφέρει να λύσει ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα? Δες το ως τροφή για σκέψη ΥΓ. off-topic αλλά θεωρώ το θέμα ενδιαφέρον για συζήτηση
greekfragma Νοέμβριος 26, 2010 #138 Νοέμβριος 26, 2010 Μπράβο!!! Πολύ προχωρημένο σε βρίσκω ρε Γιώργο,ένα χρόνο πριν δεν πλήρωνες διόδια;. Διάβασα εχθές σε εφημερίδα καινούργια διόδια και αυξήσεις μέσα στο 2011 στο εθνικό για Καλαμάτα. Επίσης διόδια Ελευσίνας και Κορίνθου θα τα σκάμε και στις 2 κατευθύνσεις! Ελεοc. Γιώργο εσυ μια φορά αρνήθηκες να πληρώσεις πριν ένα χρόνο ή έχεις μαζέψει λογαριασμό εδω και ένα χρόνο; Το συνολικό ποσό που έχω μαζέψει θα είναι περίπου στα 100ευρώ ίσως και λίγο λιγότερο.
Hohenstaufen Νοέμβριος 26, 2010 #139 Νοέμβριος 26, 2010 Τέλος πάντων, δεν αλλάζω οπτική γωνία, γιατί βαριέμαι να κουνηθώ.Να παραθέσω όμως μια εικόνα από τη φωτοθήκη μου Ας είχε το παρτάλι που λέμε Ελλάδα δρόμους σαν της Αυστρίας και ας πλήρωνα 10 ευρώ. Αυστρία έαν εθυμούμαι καλά έτσι δεν έιναι?
diodiastop666 Νοέμβριος 26, 2010 #140 Νοέμβριος 26, 2010 Δεν χρειάζεται όμως να κοροϊδεύουμε και τους υπαλλήλους.Τι μας φταίνε δηλαδή αυτοί;;;δε νομιζω οτι κοροιδεψαν κανεναν,ισα ισα χαρη τους κανουμε που δε τους κανουνε μηνυση καθε φορα που καθυστερουν επιτηδες να ανοιξουν τις μπαρεςδουλεια τους ειναι να πατανε το κουμπι,και οχι να τσαμπουκαλευονται και να παρανομουν εν γνωση τους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.