diodiastop666 Σεπτέμβριος 17, 2010 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 δεν ειμαι 100% σιγουρος για τη καμερα,εγω οταν βγαζω βιντεο αποφευγω να γραφω το προσωπο του υπαλληλου. δεν υπαρχει και λογος αλλωστε. αλλα το οτι επιτρεπεται να γραφεις γενικα ειναι σιγουρο. αλλιως θα ημασταν ολοι φυλακη κι΄εγώ κατα της πληρωμής είμαι γιατι εινα μια έξυπνη πατέντα του κράτους να εισπράττει έναν υψηλό φόρο (60%-65%) επι του τέλους των διοδίων αυτος ο φορος καταργηθηκε απ οσο ξερω σιγουρα καταργηθηκε στα διοδια σπαθοβουνιου,τα οποια ηταν 2 ευρω και κατι και πηγαν 1.40,αλλα με προφαση της αυξησης του φπα(?) θα τα ανεβασουν παλι στα ~2.60 και χωρις φυσικα να εισπραττει το κρατος κατι(περα απο τον γνωστο φπα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Σεπτέμβριος 17, 2010 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 αυτος ο φορος καταργηθηκε απ οσο ξερωσιγουρα καταργηθηκε στα διοδια σπαθοβουνιου,τα οποια ηταν 2 ευρω και κατι και πηγαν 1.40,αλλα με προφαση της αυξησης του φπα(?) θα τα ανεβασουν παλι στα ~2.60 και χωρις φυσικα να εισπραττει το κρατος κατι(περα απο τον γνωστο φπα)Δεν νομίζω οτι καταργήθηκε γιατι ειναι ενσωματωμένος στο συνολικό τέλος βάσει της σύμβασης παραχώρησης και εξ΄αλλου εγώ στα διόδια που συνήθως χρησιμοποιώ δεν είδα καμμά μείωση αλλά αύξηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 17, 2010 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 ρεπορταζ απο τον alpha! Αυτό που λέει ο Ρέππας στο τέλος έχει κάποια βάση; Γιατί αν έχει θα σας φάω το αυτί :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Σεπτέμβριος 17, 2010 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 Δεν νομίζω οτι καταργήθηκε γιατι ειναι ενσωματωμένος στο συνολικό τέλος βάσει της σύμβασης παραχώρησης και εξ΄αλλου εγώ στα διόδια που συνήθως χρησιμοποιώ δεν είδα καμμά μείωση αλλά αύξηση καταργηθηκε κατα 99% στα διοδια σπαθοβουνιου,εχω την εντυπωση οτι ειναι/ηταν και σε αλλα. Αυτό που λέει ο Ρέππας στο τέλος έχει κάποια βάση; Γιατί αν έχει θα σας φάω το αυτί :tongue: ουτε καν περιμενες να βγει και να πει σας κλεβω εγω κι ο μπομπολας αντιδραστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 17, 2010 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2010 Γιατί όμως δεν έχει βάση? Κάντε το μας λιγο πιο λιανά. Όχι οτι αμφιβάλω, αλλά για να ξέρω και το γιατί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Σεπτέμβριος 18, 2010 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 25, 2010 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2010 5 οκτωβριου αν διαβασα καλα δικαζεται η μηνυση εναντιων της εταιριας των διοδιων. Οριστε ενα βιντεο που ειδα[ame=http://www.youtube.com/watch?v=LYeAn8wXs4E&feature=player_embedded]YouTube - ΞΞΞ Ξ ΞΞΑΩΞΞ© ΞΞΞΞΞΞ @ ΞΞΞΞΞΞ Ξ Ξ΀ΑΞΞ£[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 29, 2010 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2010 Άκουσα σήμερα ότι το έχουν περάσει ή θα το περάσουν σαν παράβαση του Κ.Ο.Κ. Ισχύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 29, 2010 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2010 Άκουσα σήμερα ότι το έχουν περάσει ή θα το περάσουν σαν παράβαση του Κ.Ο.Κ. Ισχύει;Απο ιδιωτικη εταιρεια θα περασουν κατι σαν παραβαση του ΚΟΚ? Πολυ ακυρο μου ακουγεται ...ποιος στο ειπε αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 29, 2010 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2010 Άκουσα σήμερα ότι το έχουν περάσει ή θα το περάσουν σαν παράβαση του Κ.Ο.Κ. Ισχύει;προσεξε λιγο τον εξης συλλογισμοΚΟΚ->νομος->με διοικητικες κυρωσεις->διοικητικες κυρωσεις=πραξεις του κρατους <=> αρα μπορουν να γινονται νομιμως μονον απο οργανο του κρατους<=>οργανο του κρατους =δημοσιος υπαλληλος/αστυνομικος κλπ αρα για να εκδιδουν "εγκυρως" κλησεις στα διοδια και να περπατησει αυτο που λες χρειαζονται καμποσοι εκατονταδες τροχονομοι η δημοσιοι υπαλληλλοι στα διοδια...Σε καιρο κρισης δεν νομιζω να προβει σε τετοιο εξοδο το κρατος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Σεπτέμβριος 30, 2010 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Ρωτάω εαν ισχύει κατι που άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο πηγαίνοντας στην δουλειά περί συγκέντρωσης και διαμαρτυρίας των κινήσεων"δεν πληρώνω διόδια" διότι η εταιρία "ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ" κατέθεσε τις 25 πρώτες μυνήσεις κατα οδηγών που δεν πλήρωσαν διόδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 30, 2010 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Ναι ισχύει. (όχι εμένα δε μου ήρθε κάτι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 30, 2010 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Οι θέσεις των εταιρειών «Νέα Οδός» και «Ολυμπία Οδός»Η εταιρεία «Ολυμπία οδός» έχει ήδη μηνύσει 25 πολίτες που αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια και για φθορές που προκάλεσαν σε μπάρες. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της εταιρείας, η «Ολυμπία Οδός ΑΕ» εκτελεί τη σύμβαση που έχει υπογραφεί με το Ελληνικό Δημόσιο, με σκοπό την κατασκευή νέων σύγχρονων τμημάτων αυτοκινητοδρόμου, την καθημερινή συντήρηση και την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας και εξυπηρέτησης στους οδηγούς.http://www.kathimerini.gr/4Dcgi/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_29/09/2010_357382 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 30, 2010 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Από την πρώτη μέρα έναρξης της παραχώρησης, κάθε ευρώ που συλλέγεται από τα διόδια πηγαίνει στα έξοδα κατασκευής και συντήρησης του υπάρχοντος δικτύου, αναφέρει η εταιρεία, προσθέτοντας ότι ο παραχωρησιούχος έχει μηδενικό κέρδος κατά τη διάρκεια της κατασκευής.Σημειώνεται, δε, πως περισσότεροι από το 99,7% των χρηστών πληρώνουν διόδια.2 κομμάτια αντικειμενικής δημοσιογραφίας της εφημερίδας του κύριου Αλαφούζου.Σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις της εταιρείας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της μη πληρωμής διοδίων, η κα Λάμπρου είπε: «Μέχρι σήμερα, παρ' όλο που είμαστε νομικά κατοχυρωμένοι, προσπαθούμε να εξετάσουμε το ζήτημα χωρίς δικαστικές διαμάχες. Με βάση τη σύμβαση παραχώρησης, έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε το 20πλάσιο του αντιτίμου των διοδίων τελών». Καταλήγοντας, η κα Λάμπρου επεσήμανε ότι για το μέλλον η εταιρεία «επιφυλάσσεται για κάθε νομικό της δικαίωμα».Ας μας πει γιατί θέλει να αποφύγει τις δικαστικές διαμάχες.....γιατί 1 πολίτης να δικαιωθεί εξαιτίας της αντισυνταγματικότητας των διοδίων και του τρόπου λειτουργίας τους και μετά θα πρέπει να γκρεμιστούν όλα εφόσν υπάρχει δεδικασμένο και κανείς δε θα πληρώνει. Επίσης:Η κ.Λάμπρου έχει δεχθεί δεκάδες προσκλήσεις να παραβρεθεί σε κοινές συντετεύξεις τύπου με τους φορείς κατά των διοδίων για να απαντήσει με επίσημα έγγραφα απέναντι στις καταγγελίες των κατοίκων. Η απάντησή της ήταν οτι.....''δε προλαβαίνω'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 30, 2010 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Και κάτι σε αυτό που λέει ο ΔιονύσηςΗ εταιρεία «Ολυμπία οδός» έχει ήδη μηνύσει 25 πολίτες που αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια και για φθορές που προκάλεσαν σε μπάρες.Και λεω εγώ ο κακεντρεχείς πως αυτή που τρώνε την μύνηση είναι αυτοι που λογικά περάσανε με το αμάξι ΠΑΝΩ απο την μπάρα που λέει ο λόγος και έτσι έχουν νομική (Τσακωνα?) βάση για της μυνήσεις, που δεν θα είχαν απλά με την άρνηση κάποιου να πληρώσει, αλλά απέκτησαν με τον βανδαλισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 30, 2010 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Οπως τα λεει ο Ντολης.Το να μην πλερωσεις στα διοδια ΔΕΝ ειναι ποινικο αδικημα και ο δημοσιογραφος που αναφερει την λεξη μηνυση ειναι η ασχετος η κακοβουλος.Αν δεν πληρωνεις παιζει αγωγη η διαταγη πληρωμης.Μηνυση οχι.Αν παλι εσπασε καποιος την μπαρα τοτε ναι,ειναι φθορα ξενης ιδιοκτησιας και διωκεται ποινικα.Ωστοσο δεν νομιζω να ειναι κανεις οδηγος τοσο βλακας η καποιος υπαλληλος τοσο ξεροκεφαλος.Οπως τα βλεπω εγω,η κατασταση ειναι εμπρος γκρεμος και πισω ρεμα για την εταιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 30, 2010 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2010 Λοιπόν πριν αρχίσω να πράττω και εγώ ΞΑΝΑΡΩΤΩ. Όχι ότι δεν πιστεύω τον fragma αλλά μια δεύτερη επιβεβαίωση θα ήταν ευπρόσδεκτη.Στο κράτος ανήκουν μόνο τα Δ των Μαλγάρων; Και ξαναρωτάω επειδή ο πολύς ο ντόρος γίνεται για τα διόδια αφιδνών και περιχώρων.edit: Aυτό που λέει ο Τσίπρας στο videaki για "φορολογικό αδίκημα?" Στοιχειοθετείται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Οκτώβριος 1, 2010 #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2010 Λοιπόν πριν αρχίσω να πράττω και εγώ ΞΑΝΑΡΩΤΩ. Όχι ότι δεν πιστεύω τον fragma αλλά μια δεύτερη επιβεβαίωση θα ήταν ευπρόσδεκτη.Στο κράτος ανήκουν μόνο τα Δ των Μαλγάρων; Και ξαναρωτάω επειδή ο πολύς ο ντόρος γίνεται για τα διόδια αφιδνών και περιχώρων. edit: Aυτό που λέει ο Τσίπρας στο videaki για "φορολογικό αδίκημα?" Στοιχειοθετείται; των μαλγαρων ειναι δημοσια,και συντομα θα τα χαρισουν στις ιδιωτικες δημοσια ειναι και στο πολυμυλο,και στο ακτιο αυτο που λεει ο τσιπρας,το μονταρανε πολυ υπουλα και το δειξανε στις ειδησεις ειχε βγει ο υπουργος τοτε και ειπε οτι απο αυριο ειναι φορολογικη παραβαση να μη πληρωσεις διοδια την αλλη μερα βγηκε και το αναιρεσε... αλλα εντελως τυχαια το δευτερο μερος δε το δειξανε... Και κάτι σε αυτό που λέει ο ΔιονύσηςΚαι λεω εγώ ο κακεντρεχείς πως αυτή που τρώνε την μύνηση είναι αυτοι που λογικά περάσανε με το αμάξι ΠΑΝΩ απο την μπάρα που λέει ο λόγος και έτσι έχουν νομική (Τσακωνα?) βάση για της μυνήσεις, που δεν θα είχαν απλά με την άρνηση κάποιου να πληρώσει, αλλά απέκτησαν με τον βανδαλισμό. επισης εχουνε φαει 11 μηνυσεις ατομα στο καπανδριτι για τους εξης λογους 1.συσταση συμμοριας(μονο ο μπαμπης ο σουγιας ελειπε) 2.φθορα ξενης περιουσιας(ειχαν σπασει κατι μπαρες και βαψανε κατι τοιχους με σπρει) 3.εξυβριση(ειχαν βριστει με κατι υπαλληλους) 4.συκοφαντικη δυσφημιση(χαλασανε το Image της εταιρειας!) και το κορυφαιο ειναι οτι αυτα τα 11 ατομα που φαγανε τις μυνησεις ειναι αυτοι που γραφουν τα στοιχεια τους στα blog και στα φυλλαδια που μοιραζουν στα διοδια δηλαδη ουτε καν βρηκαν μεσω απο πινακιδες στοιχεια και τετοια πραγματα οι μηνησεις που κανανε στους 25 της πατρας,γινανε γιατι στις 4 του μηνος εκδικαζεται η μηνυση που ειχαν κανει πολιτες προς την εταιρεια και τωρα τα παιζουν ολα για ολα,να τρομοκρατησουν το κοσμο, και να αρπαξουν οτι προλαβουν ηδη ετοιμαζουν διοδια μετα τις εκλογες στον αγιο στεφανο,στη βαρυμπομπη,στη κηφισια και στη μεταμορφωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Οκτώβριος 2, 2010 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Και λεω εγώ ο κακεντρεχείς πως αυτή που τρώνε την μύνηση είναι αυτοι που λογικά περάσανε με το αμάξι ΠΑΝΩ απο την μπάρα που λέει ο λόγος και έτσι έχουν νομική (Τσακωνα?) βάση για της μυνήσεις, που δεν θα είχαν απλά με την άρνηση κάποιου να πληρώσει, αλλά απέκτησαν με τον βανδαλισμό. Αν παλι εσπασε καποιος την μπαρα τοτε ναι,ειναι φθορα ξενης ιδιοκτησιας και διωκεται ποινικα.Ωστοσο δεν νομιζω να ειναι κανεις οδηγος τοσο βλακας η καποιος υπαλληλος τοσο ξεροκεφαλος.Ξεκάθαρη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.Αλλά δε μιλάμε για μάντρα, βιτρίνα καταστήματος κτλ.Μιλάμε για φθορά της περιουσίας κάποιου που έβαλε μια μπάρα μέσα στη μέση του δημόσιου δρόμου.Μήπως διαφοροποιεί κάπως την κατάσταση αυτή η ιδιαιτερότητα ;Για ρίξε φώτα Tsako:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Οκτώβριος 2, 2010 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Ξεκάθαρη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.Αλλά δε μιλάμε για μάντρα, βιτρίνα καταστήματος κτλ.Μιλάμε για φθορά της περιουσίας κάποιου που έβαλε μια μπάρα μέσα στη μέση του δημόσιου δρόμου.Μήπως διαφοροποιεί κάπως την κατάσταση αυτή η ιδιαιτερότητα ;Πως !! την διαφοροποιεί !!Οταν κάποιος βάζει ένα εμπόδιο στο δρόμο (π.χ ενα τρακτέρ ή μια μπάρα) και τον κλείνει, υποπίπτει στο αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών Οταν πρόκειται περι αγρότη, συλλαμβάνεται και δικάζεται αυθωρεί και παραχρήμα, ενώ η φθορά της περιούσίας του, δια του ξεφουσκώματος των ελαστικών συντελεί ''αποδεκτή'' τακτική του κατασταλτικού μηχανισμού, εμπεριέχοντας και μια δόση -ανεξήγητης- μνησικακίας. Όταν πρόκειται για κολητό-συναγωνιστή-μεγαλοεργολάβο, μπορεί, δίνοντας στο πόπολο μια αόριστη υπόσχεση περι ολοκλήρωσης του δρόμου... κάποτε, να φυτεύει μπάρες όπου ακριβώς τον συμφέρει και να διεκδικεί ότι γουστάρει. Και επειδή είναι και νομιμόφρων (ο εργολάβος ντε) καταφεύγει και στη δικαιοσύνη για οποιον κάνει κιχ.Αυτα είναι τα περιβόητα 2 μέτρα και 2 σταθμά όπως πρωτοδίδαξε ο Βρένος 22 αιώνες πρίν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.