Jump to content

καρτα γραφικων

gerryhondros

Recommended Posts

Ως bottleneck = "λαιμός μπουκαλιού" = τροχοπέδη σε ένα σύστημα χαρακτηρίζεται το component εκείνο το οποίο "φρενάρει" το υπόλοιπο σύστημα. Στην περίπτωσή σου δλδ ενδέχεται ο (ξεπερασμένος) επεξεργαστής σου να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο και να βάζει φρένο στις περαιτέρω καλύτερες επιδόσεις μια νέας κάρτας γραφικών. Δλδ, μία 5750 δε θα μπορούσε να αναπτύξει όλο το δυναμικό της καθώς θα την "έκοβε" ο αδύναμος επεξεργαστής, ο οποίος δε θα μπορούσε να ακολουθήσει...

Σε μητρική με VIA chip εγώ πήγα να βάλω την 9800GT και δεν δουλευει. Πρόσεχε πριν αγοράσεις βεβαιώσου οτι δεν θα έχεις ασυμβατότητες. Εγώ κατέληξα στο συμπέρασμα οτι τα VIA έχουν ασυμβατότητες με τις PCI-E 2.0 κάρτες δεν μπορούν να τις τρέξουν σε PCI-E 1.0.

Καλύτερα πήγαινε τον πύργο στο κατάστημα να στην τοποθετήσουν αυτοί.

δες εδώ...

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=72343

ε τοτε να καταληξω στην 4850:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-Pci-E-4850-512Mb-CN-HD4850-512D3E.htm ξερω οτι ειναι υπερβολικη για το υπολογιδτη μου αλλα αυτο που μου ειπε οαρχαγγελος με ταρακουνησε.μην παρω αδικα την καρτα και μετα τρεχω..

Μπορεί και να φταίει το bios και όχι το chipset, και στην asus που έχεις να μην έχει πρόβλημα. Μην σε πάρω στο λαιμό μου ε!

Αν μπορείς να το πας να στην τοποθετήσουν θα είναι το καλύτερο και άσε αυτούς να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα.

Απο την άλλη και να την παραγγείλεις και να μην δουλεύει μπορείς να την στείλεις πίσω μέσα σε 10 μέρες εφόσον γίνει η αγορά απο το Internet.

Εϊμαι περίεργος όμως να δω στο δικό σου σύστημα τι θα γίνει. πάρε την twintech 9800gt που πήρα και γω. :haha:

να πω και γω τη γνωμη μου...

γιατι να πας να παρεις καποια καινουργια...? εδω που τα λεμε να παιξεις dx10 παιχνιδια λιγο δυσκολο...

λογω cpu... και ολου του πακετου...

ειδα στις αγγελιες ενα παλικαρι να πουλαει κατι 7950gt μεταχειρισμενες (εννοειται) 25 ευρω...

γιατι δεν παιρνεις μια τετοια..να βολευτεις ανετα! και αργοτερα να πας για μια καλη αναβαθμιση?

την ειχα την 7950 και ειναι πολυ δυνατη καρτα!

σκεψου το λιγο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.