bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2003 Μήπως κανείς έχει το installation cd της Audigy? Το δικό μου με την ακαταστασία που με διακρίνει το έβαλα κατά λάθος πάνω σε ένα... ντουκόχαρτο και καταλαβαίνετε όλοι τα αποτελέσματα... πάει το cd...Βρίσκω τους drivers στο net αλλά οι υπέροχες εφαρμογές της creative όπως ο creative mixer, δεν υπάρχουν... ’σε που όταν κάνω εγκατάσταση με άλλους drivers μετά από λίγο μου βγάζει please reinstall the soundcard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 15, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2003 Μπορουμε να το βρουμε χαλαρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Νοέμβριος 15, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2003 Ευχαριστώ Vag για την άμεση εξυπηρέτηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 15, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2003 Anytime.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Νοέμβριος 15, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2003 τους εχω και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.