Jump to content

ενα μικρο προβληματακι με powercolor 5770...

Robertox25

Recommended Posts

Ρομπερτο αυτο που καναμε σημερα. Πρεπει να το κανω παντα μετα το φορματ?

δεν νομιζω....

πιστευω πως με τους καινουργιους drivers απο ati... να διορθωθουν ολα!

αλλα και παλι... 3λεπτα δουλεια ειναι..απλως παντα η πρωτη φορα παιρνει περισσοτερη ωρα...

Οταν λες καινουργιους δεν ενοεις τους 9,12?

Δεν προκειτε να ξαναβαλω Ατι ποτε.

καινουργιους εννοω... με την καινουργια χρονια 10.χ....

μην λες πως δεν θα ξαναβαλεις ATI γιατι θα το δουν τα fanboys της Nvidia και θα αρχισουν....

μια χαρα καρτες ειναι....

εχω περασει και απο τα δυο στρατοπεδα... και μαλλον ατι θα μεινω...

αλλα και παλι... κοιταμε το συμφερον μας... γιατι αν ριξει τις τιμες η nvidia και μπορεις να παιρνεις καρτα με καλες επιδοσεις κατω απο τα 150 ευρω... γιατι οχι???!!?!??!!?

καινουργιους εννοω... με την καινουργια χρονια 10.χ....

μην λες πως δεν θα ξαναβαλεις ATI γιατι θα το δουν τα fanboys της Nvidia και θα αρχισουν....

μια χαρα καρτες ειναι....

εχω περασει και απο τα δυο στρατοπεδα... και μαλλον ατι θα μεινω...

αλλα και παλι... κοιταμε το συμφερον μας... γιατι αν ριξει τις τιμες η nvidia και μπορεις να παιρνεις καρτα με καλες επιδοσεις κατω απο τα 150 ευρω... γιατι οχι???!!?!??!!?

Γι'αυτο το λογο εβαλα ATI.Oι καλες nvidia δεν πλησιαζονταν

οχι οι τασεις default...

μονο τα ρολογια εχω λιγο... σε λογικοτατα πλαισια... αλλα πλεον ταχω γυρισει σε default επειδη στην αναλυση που ειμαι (1680) με καλυπτει... ακομη....

Για πες μου και κατι ακομα, απο θερμοκρασιες σε σχεση με τα στοκ παντα σε idle τι διαφορες παιζουν περιπου?

Με 450 πυρηνα και 900 μνημη σε 2d εισαι κομπλε ετσι?

ειμαι αερας σου λεω....

κανενα κολλημα μεχρι στιγμης....

λοιπον ημουν 44βαθμους idle και τωρα ειμαι 45...

οποτε αποτι καταλαβαινεις.... καμμια διαφορα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.