Robertox25 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2009 Λοιπον παιδες...κατα διαστηματα και οχι περιοδικα.... οποτε του κατσει δλδ....αλλα ποτε σε παιχνιδι bench stress.. το πισι crasharei και αποκτα ενα καταπληκτικο ροζουλι χρωμα στην επιφανεια... (οταν το ξανακανει θα τραβηξω μια φωτο γιανα γινω πιο περιγραφικος...)Δεν την εχω υπερχρονισει... Eννοειται πως δεν εχω πειραξει ρευματα...στα παιχνιδια δεν κανει τπτ...Σε ολα τα bench τπτ...Aρτιφακτς καθολου...Tελευταια φορα που μου τοκανε ηταν αποψε το βραδυ που ειχα αφησει το πισι να foldarει@....
MUL Δεκέμβριος 25, 2009 #2 Δεκέμβριος 25, 2009 μηπως είναι θέμα drivers? Οταν στο βγάζει πως επανέρχεται??
Robertox25 Δεκέμβριος 25, 2009 Author #3 Δεκέμβριος 25, 2009 μονο απο το restart button.....θυμαμαι μου το κανε και με τους 9.11 και με τους 9.10τωρα ειμαι με 9.12 hotfix
MUL Δεκέμβριος 25, 2009 #4 Δεκέμβριος 25, 2009 Πρέπει να την δοκιμάσεις οπωσδήποτε και σε άλλο PC :tw:
Robertox25 Δεκέμβριος 25, 2009 Author #5 Δεκέμβριος 25, 2009 εχει ηδη δοκιμαστει.... και εχς ηδη βαλει σε μενα μια gtx260... κ δεν μου κανει τπτ...και η 5770 δεν κανει τπτ στο αλλο μηχανημα....ας ελπισω πως ηταν θεμα driver... εκανα ενα - δυο καλα sweepers.... και βλεπουμε...αλλα αυτο το ροζουλι χρωμα δεν μου αρεσει καθολου!!!
Robertox25 Δεκέμβριος 26, 2009 Author #7 Δεκέμβριος 26, 2009 ενα 750αρι...μην φανταστεις καμμια τρομερη ποιοτητα...αλλα με καλυπτει.
papanikos1 Δεκέμβριος 26, 2009 #8 Δεκέμβριος 26, 2009 Φιλε μου τι εκανες τελικα γιατι εχω το ιδιο προβλιμα αλλα εμενα μου πεταει γαλαζια οθονη.Εχεις msn αν ναι μπορεις να μου δωσεις το email σου να τα πουμε απο εκει?
Robertox25 Δεκέμβριος 26, 2009 Author #9 Δεκέμβριος 26, 2009 καθαρισα τους drivers κανα 2 φορες... και μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι......
papanikos1 Δεκέμβριος 26, 2009 #10 Δεκέμβριος 26, 2009 καθαρισα τους drivers κανα 2 φορες... και μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι......Οταν λες ''καθαρισα''?Εκτος απο την γαλαζια οθονη δεν μπορω να δω σε full screen google videos σε σελιδες οπως το live movies
Blinky Δεκέμβριος 26, 2009 #11 Δεκέμβριος 26, 2009 ειχα το ιδιο προβλημα με xfx 5770, αλλα προσεξα οτι το εκανε ΜΟΝΟ idle. Αυτο που λες οτι δε παιχνιδια δε το κανει ταιριαζει λοιπον.Αυτο που εμαθα ειναι οτι εχει κανει μλκια η ΑΤΙ και οι συχνοτητες στις οποιες ριχνει τις μνημες στο idle (300?) σε συνδιασμο με τα timmings προκαλουν ασταθεια. Με τους 9.11 για μενα λυθηκε το προβλημα....προφανως εσενα αφου δε λυθηκε αρχικα αλλα μετα ησουνα ενταξει, κατι πηγε στραβα με την εγκατασταση τους.Ενας πλαγιος τροπος να επιβεβαιωσει κανεις οτι συμβαινει αλλα και να το "λυσει" χωρις να αλλαξει drivers ειναι να φτιαξεις profile στο catalyst control panel Και να βαζεις τη μνημη να πεφτει στα 900 ξερωγω στο idle, ή και καθολου......και αμεσως κοβονται ολα τα προβληματα.
Robertox25 Δεκέμβριος 27, 2009 Author #12 Δεκέμβριος 27, 2009 ειχα το ιδιο προβλημα με xfx 5770, αλλα προσεξα οτι το εκανε ΜΟΝΟ idle. Αυτο που λες οτι δε παιχνιδια δε το κανει ταιριαζει λοιπον.Αυτο που εμαθα ειναι οτι εχει κανει μλκια η ΑΤΙ και οι συχνοτητες στις οποιες ριχνει τις μνημες στο idle (300?) σε συνδιασμο με τα timmings προκαλουν ασταθεια. Με τους 9.11 για μενα λυθηκε το προβλημα....προφανως εσενα αφου δε λυθηκε αρχικα αλλα μετα ησουνα ενταξει, κατι πηγε στραβα με την εγκατασταση τους.Ενας πλαγιος τροπος να επιβεβαιωσει κανεις οτι συμβαινει αλλα και να το "λυσει" χωρις να αλλαξει drivers ειναι να φτιαξεις profile στο catalyst control panel Και να βαζεις τη μνημη να πεφτει στα 900 ξερωγω στο idle, ή και καθολου......και αμεσως κοβονται ολα τα προβληματα.για να δουμε φιλος....μολις εφτιαξα ενα profile.... οσο για το καθαρισμα των drivers χρησιμοποιω το sweeper ( papanikos1)
papanikos1 Δεκέμβριος 27, 2009 #13 Δεκέμβριος 27, 2009 γινα δουμε φιλος....μολις εφτιαξα ενα profile.... οσο για το καθαρισμα των drivers χρησιμοποιω το sweeper ( papanikos1)Απο την στιγμη που αλλαξες τους drivers το προβλημα παρεμεινε?Οσο για το καθαρισμα των drivers μπορεις να μου στειλεις ενα pm με λεπτομεριες?
csaris Δεκέμβριος 27, 2009 #14 Δεκέμβριος 27, 2009 Λοιπον φιλε, 1. Θα κατεβασεις το ati tray tools την τελευταια εκδοση και απο εκει θα δημιουργησεις ενα oc profile που να τρεχει συνεχεια και σε 2D και σε 3D τα default ρολογια (οχι τα 157/300). Θα το κανεις save και θα το βαλεις να φορτωνεται αυτοματα με το startup των windows. 2. Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το ati audio driver στο device manager εκει που λεει display adapters. 3. Κανε bios update τη μητρικη σου, ειδικα αν ειναι gigabyte. To προβλημα αυτο το εχουν παρα πολλοι και σε 5850 και σε 5870.
papanikos1 Δεκέμβριος 27, 2009 #15 Δεκέμβριος 27, 2009 Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικη η καρτα γραφικων?
Robertox25 Δεκέμβριος 27, 2009 Author #16 Δεκέμβριος 27, 2009 Λοιπον φιλε,1. Θα κατεβασεις το ati tray tools την τελευταια εκδοση και απο εκει θα δημιουργησεις ενα oc profile που να τρεχει συνεχεια και σε 2D και σε 3D τα default ρολογια (οχι τα 157/300). Θα το κανεις save και θα το βαλεις να φορτωνεται αυτοματα με το startup των windows. 2. Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το ati audio driver στο device manager εκει που λεει display adapters. 3. Κανε bios update τη μητρικη σου, ειδικα αν ειναι gigabyte. To προβλημα αυτο το εχουν παρα πολλοι και σε 5850 και σε 5870. ναι αυτο ειδα και εγω... ανεβασα τα idle χειροκινητα ( απο το log. file) και μεχρι στιγμης ειμαι μια χαρα... ανεβασα για καλα και για κακο και του πυρηνα (αν κ δεν παιζει ρολο...)
papanikos1 Δεκέμβριος 27, 2009 #17 Δεκέμβριος 27, 2009 Ρομπερτο σου απαντω εδω γιατι ειμαι νεο μελος δεν μπορω να στειλω pm ακομα.Το sweeper χρεισιμευει για να βαλω καινουργιους drivers απ'οτι καταλαβα. Εγω εκανα ενα format χθες και εβαλα τους 9,12 οποτε δεν χρειαζεται ακομα.Οσο αφορα το αλλο που μου εγραψες δεν εχω ιδεα τι ειναι. Και τα αγγλικα μου δεν ειναι και πολη καλα και φοβαμαι μηπως κανω καποιο λαθος.Το idle τι ειναι?
Robertox25 Δεκέμβριος 27, 2009 Author #18 Δεκέμβριος 27, 2009 Ρομπερτο σου απαντω εδω γιατι ειμαι νεο μελος δεν μπορω να στειλω pm ακομα.Το sweeper χρεισιμευει για να βαλω καινουργιους drivers απ'οτι καταλαβα. Εγω εκανα ενα format χθες και εβαλα τους 9,12 οποτε δεν χρειαζεται ακομα.Οσο αφορα το αλλο που μου εγραψες δεν εχω ιδεα τι ειναι. Και τα αγγλικα μου δεν ειναι και πολη καλα και φοβαμαι μηπως κανω καποιο λαθος.Το idle τι ειναι?χοντρικα χοντρικα.... οταν δεν παιζεις παιχνιδια .. γιανα μην ζοριζεται η καρτα γραφικων και γιανα μην καταναλωνει περισσεια ρευματος. κατεβαζει τα ρολογια της (συχνοτητες)... θα σου στειλω προς το απογευμα σε πμ οδηγειες γιανα αλλαξεις τα ρολογια... ειναι αρκετα απλο.
csaris Δεκέμβριος 27, 2009 #20 Δεκέμβριος 27, 2009 ναι αυτο ειδα και εγω...ανεβασα τα idle χειροκινητα ( απο το log. file) και μεχρι στιγμης ειμαι μια χαρα...ανεβασα για καλα και για κακο και του πυρηνα (αν κ δεν παιζει ρολο...)Που ειναι το log file που λες αρχηγε μ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.