TheoDV Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2009 Η P5Q premium καπου διαβασα οτι κανει boot σε 5 δευτερολεπτα με την τεχνολογια express gate. Αυτο ισχύει μόνο για linux? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Δεκέμβριος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2009 κοίτα από τι έχω καταλάβει δεν είμαι σίγουρος εννοεί ότι μέσα σε 5'' απο την εκίνηση είναι συνδεδεμένη μέσω ethernet δηλαδή ότι συνδέεται αμέσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 25, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2009 Το Express Gate είναι κάτι σαν λειτουργικό, σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις internet, να μιλήσεις στο Skype και να δεις καμιά photo χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις για να μπεις στα win. Μλκιούλα είναι πάντως, εγώ ποτέ δεν το χρησιμοποίησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Δεκέμβριος 25, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2009 ok thanks και απο μλερους μου γιατί όσα πιο πολλά μαθαίνεις τόσο το καλύτερο Άλλη φορά πρέπει να (εγώ)καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoDV Δεκέμβριος 25, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2009 Αααα καταλαβα! Οντως δεν αξιζει και πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.