thanos21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2009 καλημερα και χρονια πολλα , στο θεμα μας καθοτι αγορασα μια tv tft θα ηθελα καποιες υποδειξεις διοτι απο ηχο δεν εχω ασχοληθει σχεδον ποτε , για να κανω ενα 2.1 συστηματακι για ταινιες μουσικη κλπ. θελουμε ενα καλο ενισχυτη , και σετ ηχειων , χρηματα 400-500 ευρω ,χωρος ωφελιμος που θα ειναι το συστημα 8-10μ2 βεβαια ολο το σαλονι ειναι 35μ2 αλλα δεν ειναι στο κεντρο ! απλα να πω και στο pc εβαλα 2.1 δε ξερω μου φαινετε πολυ ποιο ωραιος ο ηχος απο 5.1 ειδα σε προηγουμενο ποστ για καπιο onkyo TX-SR607 απο γερμανια και θελω να ρωτησω ενισχυτης5,1 μπορει να ρυθμιστη και να παιζει τα 2,1 ηχεια??? αν ναι τοτε μενει να μου πειτε 1 καλο σετακι ηχειων αν ειναι να μπει καποιο καλο ασ φτασουμε και στα 600-650 ευρο μαξ βεβαια και καποια αλλη καλη ιδεα για ενισχυτη απο ελλαδα να την ακουσω !! θελουμε καλο ηχητικο αποτελεσμα σε σχεση με τα χρηματα που διατιθεντε !!! ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 για τα 10μ2 σου φτανει και σου περισσευει ο denon 1610 ~300Ε..Το 2.1 το ξεχνας για αρχη (αποψη μου) ..και πας σε 2.0 : pΤο μονο που μενει ειναι να βρεις ενα καλο σετακι ηχειων..στα 250-350Ε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 24, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=71484 Είχε το ίδιο θέμα με σένα το παραπάνω Link , ΝTG δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι το 2.1 είναι γενικά καλύτερα από ότι τα 2.0 τουλάχιστον σε ταινίες (στα ίδια λεφτά) αλλά μάλλον είμαι ο μόνος που το πιστεύει , όποτε thanos21 δεν πας καμία βόλτα από κανά κατάστημα για να ακούσεις και να συγκρίνεις ο ίδιος σε πρώτη φάση αν θα είναι 2.1. ή 2.0 (το ξέρω ότι ζήτησες 2.1 αλλά μπορεί να σου αλλάξουν γνώμη )… Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Αν οι ταινιες που βλεπεις εχουν πολλά μπαμ μπουμ () τοτε πας σε 2.1. Αλλα και σε μουσική τα 2.1 ειναι πολυ καλά, γεμιζει ωραια τον χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 24, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 δεδομενου της αγορας του denon 1610 ο οποιος ειναι φτηνος και καλος @300Ε..μπορειτε να υποδειξετε καποια 2.1 @300Ε που να αξιζουν και να μην ειναι πισωγυρισμα (πχ να μη ξεπερναει ισα ισα τα logi Z2300)Γιατι και 2.1 και 5.1 φτιαχνει με 100-300E χωρις να απαιτειται ο denon.Δεν ειμαι κατα του 2.1..ειμαι κατα του 2.1 με 250-350Ε.Αν θελει μπορει να δωσει πχ..~500-600Ε για αυτοενισχυομενα ηχεια μαζι με sub αν εχει εμμονη με τις χαμηλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Δεκέμβριος 24, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 δεν εχω προβλημα αν θα ειναι 2,0 η 2,1 αυτο που θελω να ξερω ειναι αν οποιαδηποτε στιγμη θελησω μπορω να συνδεσω στον εν λογω ενισχυτη το sub και να παρω αλλα 3 και να το κανω π.χ. 5,1 ???βασικα δεν εχω ιδεα και δε ξερω αν σας δινω να καταλαβαιτε την απορια μου.αν ισχυουνε τα παραπανω τοτε το μονο που μενει ειναι καποια λινκ απο ηχειακια !επισης ολα τα blue ray ειναι σε pc πως θα συνδεθουνε ολα αυτα μαζι ?2 ή 3 δρομων - 6ohm ή 8ohm ??http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18730 αυτα πως τα βλεπετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 24, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 imho και χωρις να ξερω τπτ ιδιαιτερο στον τομεα αυτο (τωρα το ψαχνω κι εγω)αμα πας για 2 σκετα ηχειαθες τουλαχιστον 3δρομα με wooferακι για να βγαζει κι ενα στοιχειωδες bassακιεναλλακτικα εαν πας σε 2.1 συνδυασμοπου ειναι πιο λογικο εαν σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις και για ταινιες.μπορεις να παιξεις με πιο Home theater oriented ηχειακαι για τις διαστασεις του χωρου που λες, ακομα και με ηχεια βασης ή ραφιουο 1610 που προταθηκε αποτελει πολυ συμφερουσα επιλογη για τα λεφτα που ζηταειαπλα σκεψου τι σκοπευεις να συνδεσεις επανω (ps3, αλλη κονσολα, blu ray player, ΗΤPC, HD media player, Nova κτλ)ωστε να δεις τι υποδοχες θα χρειαστεις και τι σου παρεχει το καθε μοντελομιας και μοντελα αυτης της κατηγοριας δεν περνανε ταυτοχρονα ηχο και εικονα απο το hdmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Δεκέμβριος 24, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 συμφέρουσα επιλογή είναι ο Onkyo TX-SR 507 με 270 ευρω,παιζει 5.1 αλλά έχει υποδοχή και για δικαναλο ζευγάρι,αν θες μεγαλύτερη αποδοση πας στον TX-SR607 με 7.1, και τα δυο υποστηρίζουν hdmi 1.3a, (εικόνα και ήχο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 24, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Yπαρχουν και μικρα* διδρομα που φτανουν χαμηλα.*Οσο μικρα μπορει να ειναι καποια ηχεια που φιλοξενουν στη καμπινα τους 6.5 ιντσων γουφερακι.. Δε λεω οτι αντικαθιστουν επαξια καποιον earthquake αλλα παρατεινουν την αναμονη για κατι καλυτερο.Καποια παθητικα πχ..wharfedale 10.2 @40hzκαι καποια ενεργητικα..πχ Alesis M1 active MK2 @38hz(αν φυγει ο denon μπορει να ρθει ενα sub αξιολογοτατο..εχεις ενα περιθωριο 300-400Ε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.