Jump to content

Εφτάψυχο τροφοδοτικό??????

Aris0602

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Ενώ προσπαθούσα να κάνω power on, σε ένα pc που αρνιόταν πεισματικά, χωρίς να δίνει σημεία ζωής με το πάτημα του κουμπιου, ξαφνικά πήρε, κάνοντας ένα φανταστικό explode ηχητικό απο το τροφοδοτικό(no smoke, no smells), όμοιο με αυτό που σε κάνει να λές "τα έκαψα όλα και δεν έμεινε τίποτα". Η διαφορά είναι όμως πως το pc λειτουργεί απροβλημάτιστα και πλήρως λέιτουργικά.

Να περιμένω καμία μεγαλύτερη έκρηξη ή κανα βεγγαλικό-style ενδεχόμενο, ή όλα πάνε καλά?:tw:

Thank you!

Αν είσαι σίγουρος και αν ήταν όντος ο ήχος από το τροφοδοτικό τότε καλύτερα να το αλλάξεις.Όταν καίγεται τις περισσότερες φορες παίρνει και κάτι μαζί του :)

περίπου έτσι την πάτησα και εγώ άμα κοιτάξεις τα προηγούμενα post, αλλα μου έδινε προειδοποιήσεις που όταν τα πήρα χαμπάρι ήταν ήδη αργά, μου έκανε ένα boom και αυτό ήταν. (βεβαια βρώμισε μια χαρά όλο το δωμάτιο).

άλλαξε το πριν θυμηθεί πως ζει ακόμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.