Aris0602 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά!Ενώ προσπαθούσα να κάνω power on, σε ένα pc που αρνιόταν πεισματικά, χωρίς να δίνει σημεία ζωής με το πάτημα του κουμπιου, ξαφνικά πήρε, κάνοντας ένα φανταστικό explode ηχητικό απο το τροφοδοτικό(no smoke, no smells), όμοιο με αυτό που σε κάνει να λές "τα έκαψα όλα και δεν έμεινε τίποτα". Η διαφορά είναι όμως πως το pc λειτουργεί απροβλημάτιστα και πλήρως λέιτουργικά.Να περιμένω καμία μεγαλύτερη έκρηξη ή κανα βεγγαλικό-style ενδεχόμενο, ή όλα πάνε καλά?:tw:Thank you!
Jason Δεκέμβριος 24, 2009 #2 Δεκέμβριος 24, 2009 Αν είσαι σίγουρος και αν ήταν όντος ο ήχος από το τροφοδοτικό τότε καλύτερα να το αλλάξεις.Όταν καίγεται τις περισσότερες φορες παίρνει και κάτι μαζί του
dunkel_Stern Δεκέμβριος 24, 2009 #3 Δεκέμβριος 24, 2009 περίπου έτσι την πάτησα και εγώ άμα κοιτάξεις τα προηγούμενα post, αλλα μου έδινε προειδοποιήσεις που όταν τα πήρα χαμπάρι ήταν ήδη αργά, μου έκανε ένα boom και αυτό ήταν. (βεβαια βρώμισε μια χαρά όλο το δωμάτιο).άλλαξε το πριν θυμηθεί πως ζει ακόμα
Jason Δεκέμβριος 24, 2009 #4 Δεκέμβριος 24, 2009 Δεν σε χάλασε..:tw: πηγες σε i7 Αν δεν έκανε το boom ακόμα παλιός θα ήσουν..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.