Jump to content

firekiller

Recommended Posts

Και για τα δύο μπορεί αν στα 4GHZ έχει καλές temps μπορεί να τον έχω μόνιμο αλλά θέλω όσο περισσότερο fsb απο την mobo με true black push-pull

βέβαια σκέφτομαι να ξαναεπιλέξω το stock house διότι είχα τύχει καλό μοντέλο striker οπότε καλύτερα να διαλέξω μία απο αυτές:http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/StockHouse/Computers/Hardware/Motherboards.htm

και έπειτα βλέπουμε καμιά καινή που να είναι σχετικά φτηνή και καλή

αν δεν σε ενδιαφερει το cf τοτε go4it , ιδια αποτελεσματα θα εχεις με την Ρ. βεβαια και το στοκ εχει πολλες φορες, καλες ευκαιριες.

Λιγουρεύομαι την maximus 2 formula 92eura απο αυτά που λείπουν(παρελκόμενα)πια θα με βοηθούσαν εγώ θέλω τον poster :suicide2:

εδώ ας μιλήσουν οι υπόλοιποι σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη mobo(maximus 2 formula) ή την dfi αν είναι καλύτερη οπότε ποια είναι?

Εγω θα πηγαινα για την asus...standar πραγματα..η dfi θα σε ζορισει μεχρι να την ανεβασεις..εκτος και αν εχεις ορεξη για πολλα ξενυχτια μεχρι να την μαθεις..:)

τα ξενύχτια τα χω δώσει στην στρικερ η οποία μέχρι να βρω το max fsb(384) τα χα κάνει όλα οπότε η maximus 2 formula έχει μεγάλη διαφορά στο bios απο την striker?γιατί απο τι έχω δει η dfi έχει αρκετά μεγάλη αλλά ντάξει κάτι θα κάναμε

ΥΠ.έψαχνα για στο 385 unstable και δεν άκουγε μετά στα ρεύματα και εκεί πρωτοσυνάντησα τον γνωστό fsb wall

την Μ2F , την ειχε ο GeorgeVasil νομιζω, και ειχε προβλημα και με το fsb , αλλα και με το clocking στις μνημες ψηλα. , η dfi x48 (και οποιαδηποτε χ48..) ειναι εν γενει, ετη φωτος μακρυα απο τις Ρ45 σε θεμα fsb.. αφου λιγουρευεσαι απο το στοκ την asus, λιγουρεψου καλυτερα την gigabyte EP45-DQ6..(ιδια τιμη) με μονο προβλημα αν θυμαμαι καλα το μεγαλο vdrop της.

την Μ2F , την ειχε ο GeorgeVasil νομιζω, και ειχε προβλημα και με το fsb , αλλα και με το clocking στις μνημες ψηλα. , η dfi x48 (και οποιαδηποτε χ48..) ειναι εν γενει, ετη φωτος μακρυα απο τις Ρ45 σε θεμα fsb.. αφου λιγουρευεσαι απο το στοκ την asus, λιγουρεψου καλυτερα την gigabyte EP45-DQ6..(ιδια τιμη) με μονο προβλημα αν θυμαμαι καλα το μεγαλο vdrop της.

Αυτή δεν είναι η καλή που ξέρουμε ΄λοι που έκανε 250?Ή είναι η αδερφούλα της η pro?

http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?Catalog=20&Category=69977721&Product=1117548

@Nick-firestorm για 1Μ ναι καλυτερες ειναι..για καθε μερα ΟΧΙ.

Αν με τα 500 fsb εισαι ευχαριστημένος θα σε καλυψει μια χαρα..

Για bench ξεχασε την.. πανω απο 550 σταθερα δεν παιζει..

Γενικα το P45 ειναι σαπιο..

Βρες κανενα Χ48 αλλα οχι DFI...της δοκιμασαμε πολυ καλα στο OOS..δεν κανουν.

GeorgeVasil το εχω διαβασει το thread στο OOS οταν πρωτοπηρα την x48-t2r :p

Την τρεχω εδω και 2 μηνες στα 500x8 χωρις κανενα προβλημα! Εκανα μεταβαση απο την p45-t2rs οπου σηκωνε με το ζορι 450, ηταν λιγο περιεργη.

Συμφωνω απολυτως μαζι σου, αλλα ο firekiller δεν ξερει τι σημαινει καν αζωτο...ονειρα για ψηλα fsb κανει απλα :sarcastic::sarcastic: ..με αερα θα παιξει και θελει ενα 24/7 oc πανω στον e8500. Με τις ρυθμισεις απο εδω http://www.vimeo.com/937940 πιστευω ειναι οτι καλυτερο η dfi στα 500 (ετοιμες ρυθμισεις για να μην εχει ψαξιμο με τα GTL, γιατι ειναι οντως pain in the ass :p)

Εκτως ξερω γω αν υπαρχει η μητρικη θαυμα που θα σηκωνει 550+ για 24/7 με normal ρευματα σε αερα (tr ultra) :p

ps, το μυστικο στις DFI ειναι τα GTL...αν ακολουθησεις το πινακακι με τα GTL φτανεις πολυ ψηλα πιστευω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.