Jump to content

εξαρτηματα υδροψυξη

bigx_gr

Recommended Posts

Γεια σε ολουσ ειμαι ο δημητρηs και πηρα αποφαση να βαλω υδροψυξη στον υπολογιστη μου !!θα ηθελα να μαθω ποια ειναι τα βασικα εξαρτηματα μια υδροψυξης!!!

επισης αν γινεται να μου προτεινεται καποια!κατα προτιμιση απο το e-shop!

ευχαριστω εκ τον προτερων

:help:

Για αρχή το ερώτημα τι θέλεις να ψύξεις..

Για ένα απλό σύστημα με υδρόψυξη στον επεξεργαστή θα ήθελες π.χ. :

αντλία ( link )

ρεζερβουάρ ( link )

ψυγείο ( link )

μπλοκ ( link )

μερικά ρακόρ ( link )

σωλήνες ( link )

και φυσικά υγρό.. ( link )

Όλα τα παραπάνω λινκ είναι σαν ένα απλό παράδειγμα.. δεν λέω δηλαδή ότι αυτά πρέπει να πάρεις πάση θυσία.

Επίσης για το eshop που λες θα έλεγα να το αποφύγεις.. Αν είσαι από αθήνα κάνε μια βόλτα στο multirama του πειραιά..

επιπλέον θα πρότεινα να δεις και κανένα site εξωτερικού για να συγκρίνεις τιμές και να δεις αν σε συμφέρει να τα πάρεις από εδώ ή από έξω.

Αν είσαι αθηνα πετάξου μέχρι το multirama του πειραιά να σου πουν τα παιδιά..

Από ελληνικά μαγαζιά και ποικιλία μονο εκεί θα βρείς.

Εκτος και αν αγοράσεις από εξωτερικό.. τότε αλλάζει το πράμα.:D

ειμαι απο σερρες! γινετε να τα παραγγειλω??

Ναι φιλε μου γινεται κανονικοτατα

απλα καλο ειναι να μιλησεις με καποιον συγκεκριμενο πωλητη που θα τα αναλαβει ολα

(προταση και συγκεντρωση εξαρτηματων, τιμολογηση και αποστολη)

και φυσικα απο Δευτερα...

Συμφωνώ απόλυτα.

Να αποφύγεις το e-shop, καθώς, τουλάχιστον σε θέματα υδρόψυξης, έχουν ... μαύρα μεσάνυχτα.

Για την Ελλάδα υδρόψυξη = Multirama Extreme Πειραιά.

Πάρε τηλ. και τα παιδιά εκεί θα σε κατατοπίσουν στα πάντα.

Τέλος, όχι, δεν είμαι πληρωμένος από το Multirama.

:bye:

Δεν ξέρω ποίου φαεινή ιδέα ήταν να αφαιρέσει από το site του Multirama τα προϊόντα και τα συναφή της υδρόψυξης, αλλά σίγουρα είχε έλλειμμα θεωρητικής επεξεργασίας ...

:tomato:

το άλλο που γίνεται είναι να δώσουμε σημείο αναφοράς στις σέρρες, να γνωριστούμε και να σε βοηθήσω να το στήσουμε μαζί μιας και σπουδάζω το αντικείμενο και ασχολούμαι απο βίτσιο απο καιρό.. αν ενδιαφέρεσαι στείλε πμ.. :) να ξες τώρα μου είναι λίγο αδύνατο γιατί μένω θεσσαλονίκη αλλά στην εξεταστική και έπειτα, θα είμαι πανω :) αν και ισχύουν αυτά που είπε και ο φίλος ο carrion.. :)

• 2 weeks later...

Γεια σας!!Για να μην ανοιξω νεο θεμα,μπορειτε να μου πειτε που θα βρω λαστοιχα υδροψυξης με εσωτερικη διαμετρο 3/8 μιας κ εχω thermaltake υδροψυξη κ θελω να τα αλλαξω??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.