bigx_gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2009 Γεια σε ολουσ ειμαι ο δημητρηs και πηρα αποφαση να βαλω υδροψυξη στον υπολογιστη μου !!θα ηθελα να μαθω ποια ειναι τα βασικα εξαρτηματα μια υδροψυξης!!! επισης αν γινεται να μου προτεινεται καποια!κατα προτιμιση απο το e-shop! ευχαριστω εκ τον προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Φιλε δημήτρη κανε πρώτα ένα ψάξιμο μέσα στο forum για να μάθεις πάνω κάτω τι χρειάζεται και να δεις μερικές συνθέσεις που έχουνε προτείνει τα παιδιά.. Και εδώ είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Δεκέμβριος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Για αρχή το ερώτημα τι θέλεις να ψύξεις..Για ένα απλό σύστημα με υδρόψυξη στον επεξεργαστή θα ήθελες π.χ. : αντλία ( link )ρεζερβουάρ ( link )ψυγείο ( link )μπλοκ ( link )μερικά ρακόρ ( link )σωλήνες ( link )και φυσικά υγρό.. ( link )Όλα τα παραπάνω λινκ είναι σαν ένα απλό παράδειγμα.. δεν λέω δηλαδή ότι αυτά πρέπει να πάρεις πάση θυσία.Επίσης για το eshop που λες θα έλεγα να το αποφύγεις.. Αν είσαι από αθήνα κάνε μια βόλτα στο multirama του πειραιά.. επιπλέον θα πρότεινα να δεις και κανένα site εξωτερικού για να συγκρίνεις τιμές και να δεις αν σε συμφέρει να τα πάρεις από εδώ ή από έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigx_gr Δεκέμβριος 24, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 θα ηθελα να ψυξω τον gaming υπολογιστη μου!!!χαρακτηριστικα:CPU INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ LGA775GPU evga 8800 gts 512 mbκυριως θα ηθελα αυτα να ψυξω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 24, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Αν είσαι αθηνα πετάξου μέχρι το multirama του πειραιά να σου πουν τα παιδιά.. Από ελληνικά μαγαζιά και ποικιλία μονο εκεί θα βρείς. Εκτος και αν αγοράσεις από εξωτερικό.. τότε αλλάζει το πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigx_gr Δεκέμβριος 24, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 ειμαι απο σερρες! γινετε να τα παραγγειλω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 24, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 ειμαι απο σερρες! γινετε να τα παραγγειλω??Ναι φιλε μου γινεται κανονικοτατααπλα καλο ειναι να μιλησεις με καποιον συγκεκριμενο πωλητη που θα τα αναλαβει ολα(προταση και συγκεντρωση εξαρτηματων, τιμολογηση και αποστολη)και φυσικα απο Δευτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Δεκέμβριος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2009 Γιατί ακριβώς θέλεις να βάλεις υδρόψυξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 2, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 Συμφωνώ απόλυτα.Να αποφύγεις το e-shop, καθώς, τουλάχιστον σε θέματα υδρόψυξης, έχουν ... μαύρα μεσάνυχτα.Για την Ελλάδα υδρόψυξη = Multirama Extreme Πειραιά.Πάρε τηλ. και τα παιδιά εκεί θα σε κατατοπίσουν στα πάντα.Τέλος, όχι, δεν είμαι πληρωμένος από το Multirama.:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 2, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 παιδιά τα Multirama Extreme έχουν κάποια σελίδα με τα προϊόντα τους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 2, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 παιδιά τα Multirama Extreme έχουν κάποια σελίδα με τα προϊόντα τους ?Δυστυχώς όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 2, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 Δυστυχώς όχι... πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουν μία !!! χάνουν πελάτες !!! τώρα πρέπει να πάω μέχρι τον Πειραιά :wall::wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιανουάριος 2, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 www.aquatuning.dewww.perfomance-pcs.com (από US) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 3, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Δεν ξέρω ποίου φαεινή ιδέα ήταν να αφαιρέσει από το site του Multirama τα προϊόντα και τα συναφή της υδρόψυξης, αλλά σίγουρα είχε έλλειμμα θεωρητικής επεξεργασίας ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 3, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 το άλλο που γίνεται είναι να δώσουμε σημείο αναφοράς στις σέρρες, να γνωριστούμε και να σε βοηθήσω να το στήσουμε μαζί μιας και σπουδάζω το αντικείμενο και ασχολούμαι απο βίτσιο απο καιρό.. αν ενδιαφέρεσαι στείλε πμ.. να ξες τώρα μου είναι λίγο αδύνατο γιατί μένω θεσσαλονίκη αλλά στην εξεταστική και έπειτα, θα είμαι πανω αν και ισχύουν αυτά που είπε και ο φίλος ο carrion.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Ιανουάριος 12, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Γεια σας!!Για να μην ανοιξω νεο θεμα,μπορειτε να μου πειτε που θα βρω λαστοιχα υδροψυξης με εσωτερικη διαμετρο 3/8 μιας κ εχω thermaltake υδροψυξη κ θελω να τα αλλαξω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 12, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Multirama Extreme ΠειραιάΌροφος -1Εθνικής Αντιστάσεως 6Τηλ. 210 4175688 & 4175664 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιανουάριος 12, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Ταχυδρομικώς κώδικας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Ιανουάριος 12, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Ok!!Thanks,θα περασω αυριο να τσεκαρω κ αν εχει τα τσιμπαω...μιας κ λιγο δυσκολο να βρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιανουάριος 12, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Θα έχουν.. δεν είναι δύσκολο να βρείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.