Jump to content

HTC ΗD2

sosaid

Recommended Posts

Να επιμείνεις.

Παρεμπιπτόντως το τηλέφωνο τα σπάει...

Εμ λες να μην το ξέρω ; :wall:.

ΙΝΚΑ και μέχρι να ξεθυμώσω πλαίσιο δεν ξαναπατάω.

Από νέα χρονιά το τηλεφωνάκι λοιπόν....

Επίσης απορώ με την απουσία απάντησης αυτού του θέματος από ανθρώπους που προφανώς έχουν σχέση με το πλαίσιο και παίρνουν μέρος σε αυτό το forum.Δεν έχουν βέβαια καμία υποχρέωση να το κάνουν αλλά το ότι δεν το κάνουν είναι άλλο ένα αρνητικό που βρίσκω.

Όπως οι απαντήσεις που δόθηκαν σε αυτό το thread.

Επίσης απορώ με την απουσία απάντησης αυτού του θέματος από ανθρώπους που προφανώς έχουν σχέση με το πλαίσιο και παίρνουν μέρος σε αυτό το forum.Δεν έχουν βέβαια καμία υποχρέωση να το κάνουν αλλά το ότι δεν το κάνουν είναι άλλο ένα αρνητικό που βρίσκω.

Εχεις μπερδέψει την επιθυμία με την απαίτηση. Άλλο να επιθυμείς να συμμετέχει κάποιος υπεύθυνος του πλαισίου στη συζήτηση (βέβαια υπάρχει τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 800-11-12345 που μάλλον είναι το καθ'ύλην αρμόδιο για να σου λύσει το πρόβλημα) και άλλο να το απαιτείς.

Σε μία διαδικτυακή κοινότητα όπως αυτή τίποτα δεν γίνεται με το στανιό και γι'αυτό κανένα μέλος δεν απαιτεί τίποτα από κάποιο άλλο, αλλά ζητά.

Να το θυμάσαι αυτό και να αποδίδεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ.

Αν περιμενεις παραμονη χριστουγεννων-χριστουγεννα-και την επομενη μερα να δεις φως για το θεμα σου απο οποιονδηποτε και απο οπουδηποτε...καπου το εχεις χασει το παιχνιδι.

Όχι παιδιά δεν απαίτησα κάτι από οποιονδήποτε.Ούτε είπα ποτέ πως κάποιος είναι τσουτσέκι αφεντικών για να περιμένουν βόλτα με καλό αμάξι.Νομίζω οτι παρεξηγήθηκα γιατί ίσως δεν το έθεσα σωστά.

Αλλά σε μία εκ πρώτης όψεως παρανομία κάποιος που θα είχε σχέση με το πλαίσιο θα μπορούσε να δώσει κάποιες διευκρινήσεις όχι ως εκπρόσωπος της επιχείρησης αλλά πως ναι ή όχι αυτό συμβαίνει, και ναι ή όχι αυτό είναι παράνομο.Αρνητικό το βρίσκω στο ότι δεν αποκτώ/ούμε μία πιο ολοκληρωμένη είκόνα του γιατί συνέβη αυτό.

Για το άλλο θέμα, το οτι έχω χάσει το παιχνίδι.Δεν επιθυμώ να κερδίσω κανένα παιχνίδι.Το θέμα μου είναι να ενημερώσω για το γεγονός.

Απαντήσεις στο help desk θα μπορούσε θα πάρει ο οποιοσδήποτε που θα είχε κάποιο θέμα με οποιοδήποτε μαγαζί.Και εγώ δοκίμασα δύο μαγαζιά με τις ίδιες δύο απαντήσεις οπότε δεν νομίζω πως μία τέτοια κλήση θα εξυπηρετούσε πουθενά.

Τέλος για την παραμονή Χριστουγέννων και τα συναφή πάλι να ενημερώσω πως αυτή την περίοδο βγήκε αυτό το κινητό, αυτήν την περίοδο συνέβη αυτό το γεγονός, σε ένα μήνα είναι βέβαιο πως δεν θα συμβαίνει.Αλλά για όσο καιρό συμβαίνει σκοπός μου ήταν τουλάχιστον να το γνωρίζει περισσότερος κόσμος και να πράξει αναλόγως.

Είπα πως θα αντιδράσω εγώ και δεν ώθησα κάποιον στο να κάνει το ίδιο.

Αυτά και ελπίζω σε πιο ήρεμες αντιδράσεις από όλους.Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά να έχουμε.

• 2 weeks later...

παιδια εγω το παραγγειλα απο πλαισιο χωρις συνδεση χωρις τιποτα 27 δεκεμβριου 30 Δεκεμβριου το ειχα στα χερια μου κ δεν μ ειπε τιποτα κ κανεις .

Παρεπιπτοντως αν καποιος το εχει θα ηθελα να με βοηθησετε με κατι

οταν παιρνεις τηλ ακουγεται ο ηχος των πληκτρων ξερει κανεις πως απενεργοποιειται?δεν μπορω να το βρω με τιποτα

παιδια εγω το παραγγειλα απο πλαισιο χωρις συνδεση χωρις τιποτα 27 δεκεμβριου 30 Δεκεμβριου το ειχα στα χερια μου κ δεν μ ειπε τιποτα κ κανεις .

οταν παιρνεις τηλ ακουγεται ο ηχος των πληκτρων ξερει κανεις πως απενεργοποιειται?δεν μπορω να το βρω με τιποτα

newthread.png

(Όποιος του απαντήσει θα φάει κάρτα)

ειναι για να συνηδειτοποιείς ότι εκτός από όλα τα άλλα, παίρνει ΚΑΙ τηλέφωνα. μην ανησυχείς δεν ειναι κακο ή παράξενο. με το που κάνεις νέο θέμα μάλιστα, κόβω το κεφάλι του Αστρολάβου ότι θα λυθεί αμέσως :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.