Jump to content

HTC ΗD2

sosaid

Recommended Posts

Πήγα χτες να αγοράσω το htc hd2 από το πλαίσιο.Το είχα δει στο eshop του πως σε 24 ώρες βρίσκεται στην πόρτα σου αν το παραγγείλεις μέσω net.Όμως με βόλευε να περάσω από το mall οπότε κατευθύνθηκα εκεί.Μόλις φτάνω βρίσκω ένα πωλητή και τον ρωτάω αν είναι διαθέσιμο.Με ρωτάει αν έχω επιδότηση vodafone, λέω όχι μου λέει αν διατίθεμαι να κάνω σύνδεση vodafone λέω όχι, μου λέει πως το κινητό διατίθεται μόνο σε όσους θέλουν να κάνουν σύνδεση vodafone.Ξαφνιάζομαι λέω καλώς και φεύγω.Πηγαίνω σε ένα άλλο πλαίσιο και πάλι τα ίδια.Ρωτάω αν το παραγγείλεις από το internet τότε τι θα γίνει.Mου λέει πως το πιο πιθανό είναι να σε πάρουν και να σου πουν πως δεν υπάρχει.

Δεν το έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο οπότε ρωτάω αν μπορεί μία εταιρεία να πουλάει ένα κινητό απαιτώντας την δημιουργία συμβολαίου μόνο με αυτή.

Επίσης γιατί στο πλαίσιο συνεχίζουν να λένε παράδοση σκέτης συσκευής σε 24 ώρες εφόσον κάτι τέτοιο δεν ισχύει;

Μα δεν γίνεται να έπεσα πάνω σε δύο ¨περίεργους¨υπαλλήλους.Μπορεί όποιος περάσει από καταστήματα πλαίσιο να το ελεγξει...Προφανώς είναι πολιτική καταστήματος σε συνεργασία με τη vodafone που έχει την αποκλειστικότητα του κινητού.Αν ισχύει πως καμία συσκευή δεν απαιτεί συμβόλαιο τότε υπάρχει θέμα.

:getlost:

Παρόμοιο θέμα είχα και εγώ με το HTC Diamond2 και τον Γερμανό...

Είχα μία επιδότηση από την Cosmote και μόλις πήγα να το πάρω, μου είπαν πως δεν γίνεται καθώς η συσκευή δινόταν μόνο σε συνδρομητές της Vodafone. Οπότε απλά και όμορφα τους έγραψα και πήγα και έδωσα τα ωραία λεφτάκια μου στο Πλαίσιο. Εσύ sosaid κάνε το ανάποδο.:p

Βλακωδης πολιτικη πλαισιου (που δε μας εχει συνηθισει σε τετοια :boxed:) -vodafone (τα σχολια νομιζω περιττευουν), μπας και τραβηξουν καναν πελατη με καινουργιο συμβολαιο.

Αυτο που κανουν βεβαια ειναι καρα-παρανομο, αμα κανεις φασαρια και τους πεις για τιποτα ΙΝΚΑ κτλ, θα αλλαξουν τακτικη.

Εκτος του iphone καμιά αλλη συσκευή δεν ''απαιτεί'' συμβόλαιο...

Μαλλον επεσες πάνω σε περίεργους υπαλλήλους :boxed:

το iphone 3gs απαιτεί συμβόλαιο για να το πάρεις;

Η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια αλλά επιχείρηση είναι και αυτό.Ίσως όμως να πατάει και σε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς μεγαλώνει και συντηρεί το αγοραστικό κοινό σε αυτό το κινητό.

Γερμανός και wind δεν είχαν ιδέα , saturn μου είπε για από καινούργιο χρόνο θα παραλάβω αν παραγγείλω.

Από νέα χρονιά εγώ το κινητό και φυσικά από κάπου αλλού έτσι για το σπάσιμο.

Εκτος του iphone καμιά αλλη συσκευή δεν ''απαιτεί'' συμβόλαιο...

Μαλλον επεσες πάνω σε περίεργους υπαλλήλους :boxed:

ούτε το iPhone θέλει συμβόλαιο άμα έχεις μετρητά

κάτι δεν κατάλαβαν οι ίδιοι υπάλληλοι. πάνε στην vodafone και ρωτα εκεί να δεις τι θα σου απαντήσουν.

Εμενα μου λες...

Την ημερα κυκλοφοριας ειμουν στην vodafone και οσο προλαβαν ηταν συνδρομητες, οι λεφταδες ειχαν δικαιολογιες του στυλ ηταν κρατημενο για τον ταδε

Στα φορουμ υπαρχουν και πολλα αλλα παρομοια περιστατικα

Τα ίδια πήγαν να κάνουν και σε μένα σήμερα, αλλά δεν τους πέρασε. Το αγόρασα κανονικότατα αφού είπα δυο λογάκια με τον υπεύθυνο τους καταστήματος περί παρανομίας, ΙΝΚΑ κτλ :triniti:

Οι υπάλληλοι δεν φταίνε σε τίποτα το ξέρω, εντολές εκτελούν.

Τα ίδια πήγαν να κάνουν και σε μένα σήμερα, αλλά δεν τους πέρασε. Το αγόρασα κανονικότατα αφού είπα δυο λογάκια με τον υπεύθυνο τους καταστήματος περί παρανομίας, ΙΝΚΑ κτλ :triniti:

Οι υπάλληλοι δεν φταίνε σε τίποτα το ξέρω, εντολές εκτελούν.

Μα ναι οι υπάλληλοι δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά δυστηχώς δεν είπαν τίποτα πως αυτό αποτελεί παράνομη πολιτική του καταστήματος.Γιατί αν ένα κατάστημα όπως το πλαίσιο ενεργεί με τέτοιο τρόπο δίνει το ρυθμό.

Expansys δεν αγόρασα λόγω καθυστέρησης στην παράδοση καθώς δεν θα ήμουν εδώ.

Θα ξαναπεράσω από το πλαίσιο, αν ακούσω την ίδια δικαιολογία έχουν φάει καταγγελία ΙΝΚΑ,χωρίς να ζητήσω τα ρέστα γιατί συμβαίνει αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.