sosaid Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2009 Πήγα χτες να αγοράσω το htc hd2 από το πλαίσιο.Το είχα δει στο eshop του πως σε 24 ώρες βρίσκεται στην πόρτα σου αν το παραγγείλεις μέσω net.Όμως με βόλευε να περάσω από το mall οπότε κατευθύνθηκα εκεί.Μόλις φτάνω βρίσκω ένα πωλητή και τον ρωτάω αν είναι διαθέσιμο.Με ρωτάει αν έχω επιδότηση vodafone, λέω όχι μου λέει αν διατίθεμαι να κάνω σύνδεση vodafone λέω όχι, μου λέει πως το κινητό διατίθεται μόνο σε όσους θέλουν να κάνουν σύνδεση vodafone.Ξαφνιάζομαι λέω καλώς και φεύγω.Πηγαίνω σε ένα άλλο πλαίσιο και πάλι τα ίδια.Ρωτάω αν το παραγγείλεις από το internet τότε τι θα γίνει.Mου λέει πως το πιο πιθανό είναι να σε πάρουν και να σου πουν πως δεν υπάρχει.Δεν το έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο οπότε ρωτάω αν μπορεί μία εταιρεία να πουλάει ένα κινητό απαιτώντας την δημιουργία συμβολαίου μόνο με αυτή.Επίσης γιατί στο πλαίσιο συνεχίζουν να λένε παράδοση σκέτης συσκευής σε 24 ώρες εφόσον κάτι τέτοιο δεν ισχύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Εκτος του iphone καμιά αλλη συσκευή δεν ''απαιτεί'' συμβόλαιο... Μαλλον επεσες πάνω σε περίεργους υπαλλήλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Σε μ*****κες έπεσες μάλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosaid Δεκέμβριος 23, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Μα δεν γίνεται να έπεσα πάνω σε δύο ¨περίεργους¨υπαλλήλους.Μπορεί όποιος περάσει από καταστήματα πλαίσιο να το ελεγξει...Προφανώς είναι πολιτική καταστήματος σε συνεργασία με τη vodafone που έχει την αποκλειστικότητα του κινητού.Αν ισχύει πως καμία συσκευή δεν απαιτεί συμβόλαιο τότε υπάρχει θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Θυμάμαι οταν κυκλοφόρησε το iphone εδω, λογο μικρής διαθεσιμότητας σειρά προτεραιότητας ειχαν οι κάτοχοι συμβολαίου :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Δεκέμβριος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Παρόμοιο θέμα είχα και εγώ με το HTC Diamond2 και τον Γερμανό... Είχα μία επιδότηση από την Cosmote και μόλις πήγα να το πάρω, μου είπαν πως δεν γίνεται καθώς η συσκευή δινόταν μόνο σε συνδρομητές της Vodafone. Οπότε απλά και όμορφα τους έγραψα και πήγα και έδωσα τα ωραία λεφτάκια μου στο Πλαίσιο. Εσύ sosaid κάνε το ανάποδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Δεκέμβριος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Βλακωδης πολιτικη πλαισιου (που δε μας εχει συνηθισει σε τετοια ) -vodafone (τα σχολια νομιζω περιττευουν), μπας και τραβηξουν καναν πελατη με καινουργιο συμβολαιο. Αυτο που κανουν βεβαια ειναι καρα-παρανομο, αμα κανεις φασαρια και τους πεις για τιποτα ΙΝΚΑ κτλ, θα αλλαξουν τακτικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Εκτος του iphone καμιά αλλη συσκευή δεν ''απαιτεί'' συμβόλαιο...Μαλλον επεσες πάνω σε περίεργους υπαλλήλους το iphone 3gs απαιτεί συμβόλαιο για να το πάρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Οχι αλλα χανεις απο την μαγεια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 23, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 δλδ εννοεις τη χρήση στο ιντερνετ κτλπ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 23, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 yeap Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 23, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 yeapκαλά εδω τα yeap είναι ένα σωρό...:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosaid Δεκέμβριος 24, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια αλλά επιχείρηση είναι και αυτό.Ίσως όμως να πατάει και σε θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς μεγαλώνει και συντηρεί το αγοραστικό κοινό σε αυτό το κινητό.Γερμανός και wind δεν είχαν ιδέα , saturn μου είπε για από καινούργιο χρόνο θα παραλάβω αν παραγγείλω.Από νέα χρονιά εγώ το κινητό και φυσικά από κάπου αλλού έτσι για το σπάσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleitos Δεκέμβριος 24, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Δηλαδή μούφα είναι η 24ώρη διαθεσιμότητα του τηλεφώνου αν το παραγγείλεις χωρίς να κάνεις σύνδεση; Κρίμα και το είχα βάλει στο μάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 24, 2009 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Εκτος του iphone καμιά αλλη συσκευή δεν ''απαιτεί'' συμβόλαιο...Μαλλον επεσες πάνω σε περίεργους υπαλλήλους ούτε το iPhone θέλει συμβόλαιο άμα έχεις μετρητά κάτι δεν κατάλαβαν οι ίδιοι υπάλληλοι. πάνε στην vodafone και ρωτα εκεί να δεις τι θα σου απαντήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 24, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Εμενα μου λες...Την ημερα κυκλοφοριας ειμουν στην vodafone και οσο προλαβαν ηταν συνδρομητες, οι λεφταδες ειχαν δικαιολογιες του στυλ ηταν κρατημενο για τον ταδε Στα φορουμ υπαρχουν και πολλα αλλα παρομοια περιστατικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Δεκέμβριος 24, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Γιατι δε το παιρνεις απο expansys να τελειωνεις???http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188868κι αν εχεις και επαγγελματικο ΑΦΜ, γλυτωνεις το ΦΠΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 24, 2009 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Τα ίδια πήγαν να κάνουν και σε μένα σήμερα, αλλά δεν τους πέρασε. Το αγόρασα κανονικότατα αφού είπα δυο λογάκια με τον υπεύθυνο τους καταστήματος περί παρανομίας, ΙΝΚΑ κτλ :triniti:Οι υπάλληλοι δεν φταίνε σε τίποτα το ξέρω, εντολές εκτελούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosaid Δεκέμβριος 24, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Τα ίδια πήγαν να κάνουν και σε μένα σήμερα, αλλά δεν τους πέρασε. Το αγόρασα κανονικότατα αφού είπα δυο λογάκια με τον υπεύθυνο τους καταστήματος περί παρανομίας, ΙΝΚΑ κτλ :triniti:Οι υπάλληλοι δεν φταίνε σε τίποτα το ξέρω, εντολές εκτελούν.Μα ναι οι υπάλληλοι δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά δυστηχώς δεν είπαν τίποτα πως αυτό αποτελεί παράνομη πολιτική του καταστήματος.Γιατί αν ένα κατάστημα όπως το πλαίσιο ενεργεί με τέτοιο τρόπο δίνει το ρυθμό.Expansys δεν αγόρασα λόγω καθυστέρησης στην παράδοση καθώς δεν θα ήμουν εδώ.Θα ξαναπεράσω από το πλαίσιο, αν ακούσω την ίδια δικαιολογία έχουν φάει καταγγελία ΙΝΚΑ,χωρίς να ζητήσω τα ρέστα γιατί συμβαίνει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 24, 2009 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Να επιμείνεις.Παρεμπιπτόντως το τηλέφωνο τα σπάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.