Jump to content

5870 TriFire Benchmarks!

csaris

Recommended Posts

XAXAXA!!! seb...

Κατι παραπανω ξερεις εσυ...:happy2::happy2::happy2:

Καλα αποδιδει το unigine παντως! Για ποσταρε και κανενα vantage, crysis & farcry2 να σε δουμε....:p:p

Τι καλα μου λες! Ο bodar στο GURU3D με 4χ5870 (950/1275) εχει 105 fps στο unigine !!!

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Καλα δεν τρελενομαι κιολας... Αν εξαιρεσεις το unigine στο warhead τα ιδια min fps εχω, στα max μονο μου ριχνει.

Ασε δηλ. που το παληκαρι πρεπει να ναι εκατομυριουχος χαλαρα!!!!

Δεν εχω καταλαβει τι παιζει με αυτον τοσο καιρο! Ή εχει ακρη σε αποθηκη με hardware, αλλιως πρεπει να το φυσαει πολυ το χρημα!

Εμεις καταθετουμε μηνιατικα στο πλαισιο...αλλα και παλι μεχρι ποτε....το βλεπω και εγω σιγα σιγα να τα παραταω, ειδικα εαν φυγω για Αγγλια σεπτεμβριο .....τελος ολα!

Μικροβιο ειναι.

Ισα ισα που στην Αγγλια επειδη κυκλοφορουν περισσοτερα παραγματα σε βλεπω να παιζεις με αζωτα κλπ! :triniti:

Ο Bodar μιλαμε εχει οτι hardware κυκλοφορει, αν διαβασεις μερικα ποστ του δοκιμαζει ετσι για πλακα 5850, 5970, Ρ55 να δει πως πανε.

Το θεμα ειναι οτι για να τα δοκιμασεις ολα αυτα πρεπει να χεις απειρο χρονο και χρημα αλλιως δεν γινεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.