Jump to content

5870 TriFire Benchmarks!

csaris

Recommended Posts

σας εχω ολους με την diamond viper 550 nvidia TNT.

Oχι ρε φιλε!

diamond viper 550 & diamond monster 3D ειχα μαζι! Μου τις ειχε φερει φιλος απο την Σιγκαπουρη.

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply
Οι ίδιοι είναι,αν μπεις στο site της ΑΤΙ-AMD ότι και να επιλέξεις 5870-5970 στο ίδιο αρχείο καταλήγεις.

Πρέπει να έχεις δίκαιο Seb κάτι δεν πάει καλά με το DirectX11 στο μηχανημά μου και το GPU-Ζ μου λέει ότι δεν λειτουργεί το Directcompute. Είχα τους 9.12 και έβαλα τουσ 9.12hotfix αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ότι και να επιλέξω tessellation enable-disable δεν αλλάζει κάτι στο Heaven Unigine Benchmark οπότε μάλλον χωρίς tessellation είναι τα 98fps. Καμιά βοήθεια να λυθεί το πρόβλημα εκτός από επανεγκατάσταση των Windows;

Αν έχεις Vista πέρασε το SP1 και μετά το SP2 και στο τέλος βάλε την αναβάθμιση που σου δίνει DX11 ;)

Δυστυχώς έχω windows7 ultimate 64bit και το DirectX11 υπάρχει ήδη στο λειτουργικό.

Θα περιμένω μάλλον την επόμενη έκδοση απο την ATI - AMD την 9.13 μήπως διορθωθεί το πρόβλημα...

Κατι παιζει με τους drivers , το εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα. Για κανε ενα καθαρισμα drivers-unigine και ξαναπερνατα....

Δεν παιζει το tessellation! Τσεκαρε το με screenshots απο μεσα να δεις εαν ειναι on!

Ξερεις να παρατηρεις το tessellation ?

Πως το παρατηρούμε από screenshot το tesselation;

Yπαρχουν αρκετα video στο youtube που σου δειχνουν το πως ειναι χωρις και πως με tessellation.

tessellation on + dx11

22015778.jpg

1wireframe.jpg

tessellation off + dx11

88941431.jpg

2wireframe.jpg

Διαφορές μόνο στις πέτρες κάτω βλέπω εγώ!

Ορέστη έτοιμο το Νέο Κολασμένο σου Project;:bigsmile:

Διαφορές μόνο στις πέτρες κάτω βλέπω εγώ!

Ορέστη έτοιμο το Νέο Κολασμένο σου Project;:bigsmile:

Κοιτα καλυτερα. Ακομα και τα κεραμιδια του σπιτιου στο βαθος, εχουν διαφορα.

Βαλε το unigine και παιξε μαζι του, περπατα μεσα στην πιστα να δεις σε ποσα σημεια εφαρμοζεται το tessellation!

Ενα θα πω, max temp οι 5970 με 925/1200, 51-52 βαθμους load !

Στο unigine βαρεσα ενα bench στα 76+ fps! Το τροφδοτικο εσκουζε! Ειχα κατι κολληματα, αλλα δεν πρεπει να ειναι απο την καρτα....Παιζει να ειναι απο το τροφοδοτικο ?

=>ΚΟΛΑΣΗ!

Κάνα download link για το Unigine σας παρακαλώ αν είναι εύκολο;:red:

Ενα θα πω, max temp οι 5970 με 925/1200, 51-52 βαθμους load

Με ποσο ρευμα εισαι εκει Seb;

τερμα τα εβαλα απο το προγραμμα της saphire... 1,6 και 1,15....δεν θυμαμαι!

=>ΚΟΛΑΣΗ!

Κάνα download link για το Unigine σας παρακαλώ αν είναι εύκολο;:red:

http://www.techpowerup.com/downloads/1681/Unigine_Heaven_DX11_Benchmark.html

ManolisX, κάνε ένα Unigine11 όλα full στα 1920x1080, με τη μία 5870 σου. Εμένα με μια 5870 (cpu PhenomII X4 965) μου έβγαλε κάτι παραπάνω από ~20 fps και 5xx points. :suicide2:

Το τροφδοτικο εσκουζε! Ειχα κατι κολληματα, αλλα δεν πρεπει να ειναι απο την καρτα....Παιζει να ειναι απο το τροφοδοτικο ?

Μη μου πεις οτι το κολλασμενο τροφοδοτικο της enermax δεν αντεχει τις καρτες????

http://www.techpowerup.com/downloads/1681/Unigine_Heaven_DX11_Benchmark.html

ManolisX, κάνε ένα Unigine11 όλα full στα 1920x1080, με τη μία 5870 σου. Εμένα με μια 5870 (cpu PhenomII X4 965) μου έβγαλε κάτι παραπάνω από ~20 fps και 5xx points. :suicide2:

Μέχρι 1680χ1050 υποστηρίζει το μόνιτόρ μου.Θα κάνω σ'αυτήν

Μη μου πεις οτι το κολλασμενο τροφοδοτικο της enermax δεν αντεχει τις καρτες????

:hehe:

Θα το ψαξω και σημερα, τωρα ειμαι δουλεια!

091228184453.jpg

091228193452.jpg

seb άντε ανέβασε μια φωτό στο (δείξε το κουτί) σου να δούμε πως είναι το project extreme cooling που έχεις κάνει:jump:

Βαλε το unigine και παιξε μαζι του, περπατα μεσα στην πιστα να δεις σε ποσα σημεια εφαρμοζεται το tessellation!

Στο unigine βαρεσα ενα bench στα 76+ fps! Το τροφδοτικο εσκουζε! Ειχα κατι κολληματα, αλλα δεν πρεπει να ειναι απο την καρτα....Παιζει να ειναι απο το τροφοδοτικο ?

Mαλλον εισαι στα ορια! Με το βατομετρο στο δικο μου βλεπω μεχρι και 720w στο vantage. Δεν ξερω αν ειναι θεμα τροφοδοτικου αλλα δεν σημαινει οτι θα δινεις οσο να ναι και θα ανεβαινει συνεχεια.

Ποσταρε καμια screen unigine και vantage.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.