Jump to content

5870 TriFire Benchmarks!

csaris

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

νουμερακια θελουμε!...λετε να εχει βαλει nvfanboy να παταει το f3 στις ζορικες στιγμες!!!!

Mε τπτ!!! Δεν τραβαει καθολου μου κανει κατι κοψιματα και πεφτει το framerate...

Mου αρκει το 74.8.:crazy_pilot:

900/1200 με νερο

αλλαξα τροφοδοτικο βρηκα ενα 1000αρι enermax...και ετρεξα τεστ και στα 1000/1200 , αλλα δεν θα πω νουμερο ακομα!

Aλλα και παλι ρε παιδια το τροφοδοτικο κανει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ θορυβο...Σκουζει κατα την διαρκεια του bench!

1200+ θα θελει για να τραβιξει ολο αυτο το βαρος!

Ναι! Ισχυει κατι τετοιο? Θα το κατεβασω αυριο εαν ειναι. Πρεπει να κανεις εγγραφη γι αυτο...

Ναι! Ισχυει κατι τετοιο? Θα το κατεβασω αυριο εαν ειναι. Πρεπει να κανεις εγγραφη γι αυτο...

Nαι , τσιμπατο από εδω*

*Win7 64bit

39737943.th.jpg

Εχω και αλλα να δωσω! :hehe:

Καψτοοοοοοοοο!!!!!! (εχει φερει το Π. μερικες 5970 οποτε εισαι καλυμμενος και στην περιπτωση του rma):whip:

Bαλε ολη τη screenshot ομως!

Αντεχουν ειδικα σε νερακι...Απλα θα δω τι θα κανω με το τροφοδοτικο γιατι το φοβαμαι...Το 850 μου κολλαγε , το 1000αρι σκουζει! Πρεπει να παρω 1250+ watt!

Eχω τρεξει με 1000 πυρηνα! θα χαλαστεις ασχημα εαν το δεις το score!!

Vantage δεν εχω ποσταρει γιατι το score μου πεφτει για καποιο λογο!

Οσο για την screeshοot τι φοβασαι μην σε κλεβω!!! :hehe:

Αντεχουν ειδικα σε νερακι...Απλα θα δω τι θα κανω με το τροφοδοτικο γιατι το φοβαμαι...Το 850 μου κολλαγε , το 1000αρι σκουζει! Πρεπει να παρω 1250+ watt!

Eχω τρεξει με 1000 πυρηνα! θα χαλαστεις ασχημα εαν το δεις το score!!

Vantage δεν εχω ποσταρει γιατι το score μου πεφτει για καποιο λογο!

Οσο για την screeshοot τι φοβασαι μην σε κλεβω!!! :hehe:

XAXAXA!!! seb...

Κατι παραπανω ξερεις εσυ...:happy2::happy2::happy2:

Καλα αποδιδει το unigine παντως! Για ποσταρε και κανενα vantage, crysis & farcry2 να σε δουμε....:p:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.