apollonios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2009 Γεια σας.Θα ηθελα να σας παρουσιασω ενα προβλημα που με απασχολει αυτες τις μερες. Διαθετω ενα PC με Επεξεργαστη: Intel Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHzRAM: 4,00 GBHDD: WDC WD5000AAVS-00G9B1 ATA DeviceΚαρτα γραφικων: NVIDIA GeForce 9800GTΜε Windows Vista Home Premium SP-2 και με ολες τις ενημερωσεις λειτουργικου.Η υλοποιηση ειναι απο τα MultiramaΤο προβλημα μου εχει ως εξης. Σε ακαθοριστες χρονικες στιγμες το εκαστοτε προγραμμα που εχω στο προσκηνιο, παγωνει για μερικα δευτερολεπτα και βγαζει την ενδειξη "Δεν αποκρινεται".Σημειωνω δε, πως το ποντικι μου μπορει να κινειται ελευθερα. Εχω τη δυνατοτητα κατα το "παγωμα" να εκτελεσω διαφορες εργασιες οπως να ανοιξω παραθυρα να πληκτρολογω, κ.α. τα οποια μπορω να τα δω μετα τη ληξη του παγωματος.Δηλαδη αν λογου χαρη πληκτρολογω ενα κειμενο και "παγωσει" και εγω εξακολουθησω να πληκτρολογω, οταν επανελθει, θα μπορεσω να δω οτι πληκτρολογησα.Τι νομιζετε οτι εχει συμβει?Σας ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Δεκέμβριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Δε δίνεις αρκετές πληροφορίες για να περιορίσεις τις πιθανές αιτίες. Παρόμοια συμπεριφορά εγώ το παθαίνω όταν για κάποιο λόγο γίνεται κάποια αλλαγή στην κατάσταση του δικτύου (πχ ανοίγεις έναν vpn client και ανανεώνεται το configuration). Τότε κολλάνε κάποια παράθυρα μέχρι να ολοκληρωθεί η ανανέωση και μετά στρώνει πάλι. Ειδικά σε αυτή τη φάση το du meter που χρησιμοποιώ για να βλέπω το στιγμιαίο download και upload μου βγάζει: "internet connection is stale" ή κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Δεκέμβριος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Δοκίμασε μια καθαρή εκκίνηση πρώτα απ' όλα:How to troubleshoot a problem by performing a clean boot in Windows Vista or in Windows 7http://support.microsoft.com/kb/929135Εάν δεν βοηθήσει, δοκίμασε να αναπαράγεις το πρόβλημα μέσα από Safe Mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollonios Ιανουάριος 13, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Γεια σας και παλι! Διαπιστωσα πως εφταιγε η διεργασια του Pure Network Platform Service της Cisco Systems INS. Βεβαια μου πηρε καμποσο καιρο γιατι πειραματιζομουν με διαφορες διεργασιες.Αυτη η διεργασια ξεκιναει μαζι με το Network Magic, το συνοδευτικο Software του router LINKSYS WAG120N.Οταν κανω klli αυτη τη διεργασια το προβλημα σταματαει. Στη λιστα διεργασισων θα το βρειτε ως nmsrvc.exeΕυχαριστω πολυ ολους σας για τις συμβουλες :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.