Jump to content

Αγορά κινητού

Havic

Recommended Posts

Έχει κανένας το παρακάτω κινητά?

1)Nokia 6730

2)Sony-Ericsson C510

Εάν ναι θα μπορούσε να ποστάρει καμία photo τραβηγμένη από την κάμερα του κινητoύ, επίσης πια είναι η πραγματική διάρκεια μπαταρίας, ενδιαφέρομαι κυρίως για το Nokia 6730 και τέλος αν είναι ευχαριστημένος από αυτό, ευχαριστώ για το χρόνο σας.

ΥΓ. Μην μου postarete τεχνικά χαρακτηριστικά ούτε review ( εκτός αν περιέχουν εικόνες από την κάμερα του καθενός)thanks.

πάρε το c510

Από εμφάνιση δεν διαφωνώ είναι πιο ωραίο το c510, το 6730 αυτό που δεν μου αρέσει είναι το ύψος του (112 ffs) αλλά από άποψη χαρακτηριστικών είναι τα ιδια, εχεις καπιο ιδιαίτερο λόγο που μου προτείνεις το c510?

Στα 150€~

Ξέρω θα μπορούσα να πάρω το c902 ή 6700 με λίγα χρήματα παραπάνω, απλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο τα 5 mp, αυτό που θέλω βασικά θέλω μέσω του thread είναι να δω πως φαίνετε η κάμερα με τα 3,2 Mp καθώς να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι μούφα τα κινητά c510 και 6730 (κολλήματα, ποιότητα υλικού κατασκευής, ελαττωματικά, κτλ)

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c510-pictures-2640.php και το nokia:

http://www.gsmarena.com/nokia_6730_classic-pictures-2811.php το sony-ericsson φαίνεται πιο στοιβαρό,το έχω επεξεργαστει και μου άρεσε.

Αυτό:http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000556 είναι το ίδιο με το c510,κοίτα και αυτό της lg:http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001236

• 2 months later...

Μετά από λίγο καιρό είπα να δώσω feedback, λοιπόν το κινητό είναι απλά μουφα… μέσα σε τρεις μήνες (25-12-09 - 03/03/2010) το έχω δώσει τρεις φορές για service στη Nokia μάλιστα σήμερα που το “επισκεύασαν” και με ειδοποίησαν να το πάρω μόλις έβαλα την μπαταρία κόλλησε… ευτυχώς το δοκίμασα μέσα στο κατάστημα και το ξαναέδωσα στο καπάκι, πλέον περιμένω αντικατάσταση του κινητού και βλέπουμε…. Προσωπική άποψη μετά από τι μικρή μου εμπειρία μακριά από 6730!!

Κρίμα που ταλαιπωρήσε...και δυστυχώς που τώρα είδα το θέμα...

Η κάμερα του c510 είναι σαφώς ανώτερη από του Νοkia, τόσο στο φώς όσο και στο σκοτάδι(μιας και παρέχει δυνατό φλάς). Η κατάσκευή του για το κόστος απόκτησής του πολύ καλή, μεγάλη οθόνη και με μεγάλη ευκρίνεια, ωραίος ήχος και δυνατός (χωρίς παραμορφώσεις...).Έχει και motion sensor.Όσο για το λειτουργικό του, ο αδερφός μου που το έχει εδώ και 4 εβδομάδες δεν έχει απολύτος κάνενα πρόβλημα, όυτε κολλήματα ούτε τπτ!!!

• 9 months later...

Ποστάρω στο συγκεκριμένο θέμα για να μην ανοίγω άλλο,

Όπως δείχνουν τα πράγματα, θα προκύψει ένα πιστωτικό υπόλοιπο στο Πλαίσιο, περίπου στα 120 ευρώ. Προγραμμάτιζα να αλλάξω κινητό και να πάρω επιτέλους ένα καλό smartphone περίπου στις αρχές του καλοκαιριού του 2011 (είμαι με ένα Motorola Razr2 V8 εδώ και 3 χρόνια σχεδόν). Ωστόσο, ας πούμε πως "με τρώει η τσέπη μου" και σκέφτομαι σοβαρά να προχωρήσω στην αγορά του κινητού μέσα στις γιορτές.

Φυσικά, σκοπεύω να προσθέσω ένα σεβαστό ποσό της τάξης των 400 περίπου ευρώ για να πάρω το κινητό.

Με μια πρώτη ματιά που έριξα, είδα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν αρκετά τα windows phone 7 (έχω χειριστεί λίγο ένα htc trophy και η κινήσεις ήταν πολύ smooth). Πιο πολύ βέβαια μου αρέσει η δυνατότητα του να φτιάξεις δικές σου app's για το κινητό μέσω του vs2010. Επειδή παρακολούθησα αναλογο σεμινάριο, είναι σχετικά εύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο μιας και το vs2010 είναι σχετικά εύκολο στη χρήση ενώ η c# είναι αρκετά επεξηγηματική και εκφραστική γλώσσα. Φυσικά, δεν μιλώ για "super-wow" εφαρμογές αλλά π.χ., το να κάνεις parsing rss feeds από σελίδες και να τα εμφανίζεις απευθείας στο κινητό είναι αρκετά εύκολο να πραγματοποιηθεί.

Από την άλλη, ακούω σχόλια του στυλ "τι λειτουργικό είναι αυτό...", "browser-based os - nothing special" κτλ.

Έπειτα είδα και το N8. Πολύ ωραίο κινητό, με πολλές δυνατότητες αλλά αυτό το Symbian ρε παιδί μου... Δεν ξέρω, σαν να με χαλάει λίγο. Την φωτογραφική του επίσης δεν την πολυχρειάζομαι. Άκουσα και σχετικά άσχημα λόγια για την οθόνη του (ίδια με το 5800 λένε). Επίσης, δεν ξέρω τι παίζει με εφαρμογές σε Symbian.

Αυτά που αναζητώ από το smartphone είναι τα εξής:

1) Καλή οθόνη

2) Ανταποκρίσιμο

3) Ένας καλός browser για περιήγηση (=> και καλό wifi)

4) Αποδεκτά όρια SAR

5) Οθόνη μικρότερη (ή ίση στην χειρότερη των περιπτώσεων) από 4 ίντσες (μετά το κινητό καταντάει αφόρητο για εμένα)

6) ...

Είμαι λίγο confused...

Για android, δεν ξέρω. Μου κάνει κάπως αυτή η java που τρέχει.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.