Jump to content

προβλημα με ud7!

redbighunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σημερα εκατσα να στησω το pc μου! εστησα ωραια και καλα την υδροψηξη, ουτε διαρροες ουτε τιποτα! κουμπωνω στη συνεχεια ολο το hardware και ξεκιναω να μπουταρω! ελα ομως που δεν μπουταρει! η μητρικη αναβει, αναβουν ολα της τα ledακια μονιμα, οι ανεμιστηρες δουλευουν ολη την ωρα στο φουλ, δεν κανει κανενα μπιπ κτλ! δοκιμασα με μονο τον επεξεργαστη (i7 920 D0) πανω και παλι τα ιδια! ουτε μπιπ ουτε τιποτα! το debug led δειχνει το νουμερο 62! τι παιζει? ολα τα καλωδια ειναι καλα βαλμενα, psu εχω το tt 1200watt και vga την Asus 285gtx!

edit: cmos, βγαλσιμο μπαταριας και χωρις το παραμικρο ρευμα η μητρικη για 1 ωρα κτλ εννοειται οτι εχουν δοκιμαστει αρκετες φορες!

Δοκιμασε με ενα dimmaki ram.... Στις ασπρες υποδοχες. Ποιες μνημες εχεις?

το εχω δοκιμασει σε ολα τα slots με καθε ενα dimmaki ξεχωριστα και παλι τιποτα! και με χωρις ram καθολου πανω παλι τα ιδια! ουτε ενα μπιπ ουτε τιποτα! μνημες ειναι οι mushkin 1600mhz 7-8-7-20 1.65volt!

λοιπον ξαναδοκιμασα στα ασπρα slots και ως δια μαγειας δουλεψε!:boxed::boxed::boxed: τι λαλακυνση ειχε φαει η μητρικη δεν μπορω να καταλαβω!:tw::tw::tw:

και τα μπλε τι τα εχει? για ομορφια?

Η μητρική παίζει triple channel στα άσπρα....

Τα μπλε τα έχει, προφανώς, αν θες να βάλεις και επιπλέον μνήμη από ότι έχεις:p

και τα μπλε τι τα εχει? για ομορφια?

Mπορεις να στειλεις ενα mail στην gigabyte και να παραπονεθεις αν θες....

Ελεος.

Θα δουλεψει αλλα τα πρωτα 3dimmακια πανε στις ασπρες. Οτι αλλο βαλεις το βαζεις στις μπλε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.