Jump to content

Δώρα για εκείνη.....

f117

Recommended Posts

θα σου προτεινα να δεις τα ρολογια απο κοντα πρωτα και ακομα καλυτερα στο χερι της πριν αγορασεις και υστερα μπορεις να συγκρινεις τιμες ονλαιν...

ειδικα αμα θες ορολομαρκες ειναι πολλα τα λεφτα για να το παρεις στα γκαβα :p

έχεις δίκιο !

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Επειδή έχω κάνει κάτι παρόμοιο με τη Ferrari 2 φορές στην Αγγλία, (πολύ πιο σύνθετο, σε πίστα, και με 4 διαφορετικά αυτοκίνητα), μην φανταστείτε πως θα είστε με τις πόρτες στις πλατείες της γειτονιάς σας «που τις ξέρετε». Αττική οδό με μαξ 120, και χωρίς να το λιώνεις μέχρι τα 120.

Θα οδηγήσετε ένα 360 , αλλά μην έχετε αυταπάτες.

Και φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τα ασφαλιστήρια κλπ.

Tιfozi για ρολόι, θέλεις καινούργιο ή και μεταχειρισμένο? (μεταχειρισμένα παίρνεις πολύ καλές μάρκες πολύ πιο φθηνά).

Το budget σου είναι 300 τελικά?

Ναι, 300 και ψάχνω και έξω αλλά μόνο καινούργιο. Για δώρο το θέλω συνεπώς το μτχ δεν μου κάθετε "καλά". Αν μπορείς να βοηθήσεις !!

Από ότι έχω καταλάβει :

- Έχουμε προτίμηση στα οβάλ σχέδια

- και στα "δίχρωμα" δηλαδή χρυσαφί-ασημί για να φοριέται και με ασημένια και χρυσά άλλα αξεσουάρ.

like:

http://www.watchshopuk.com/profiler/thumb_cache/400-new-T10248521.jpg

87 +1 Posts για γυναικεία δώρα;;;

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Science/Images/massive-nuclear-explosion.jpg

We are doomed....

Σε ένα post μπορεί να μαζευτεί όλο το ζουμί.

http://www.fashion268.net/images/news/news_936sexy%20underwear.jpg

Αν δεν θέλει / δεν μπορεί να φορέσει κάτι τέτοιο, τότε λυπάμαι, χάσατε....λάθος γυναίκα διαλέξατε,

Pls try again....

Όταν βάζεις όλες τις γυναίκες σε ένα καζάνι, μάλλον δείχνεις ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται :hehe:

Επίσης όλους τους άνδρες στο ίδιο καζάνι.

Εμένα με πιάνουν τα γέλια με αυτά. Π.Χ η πρώτη μου φράση θα ήταν : Κρύωνες και σκέφτηκες να ρίξεις κάτι πάνω σου να ζεσταθείς εε; : )

• 2 years later...

αν θες να τη χωρίσεις θα της πάρεις άρωμα.....(for your info...άρωμα ως δώρο είναι αιτία χωρισμού για τις γυναίκες)

αν τελικά αποφασίσεις να της πάρεις μην πάρεις τα πιο γνωστά ακριβά.....κατά πάσα πιθανότητα δε θα το βάζει για να μην μυρίζει όπως οι φιλενάδες της. (έχουν τρελό κόλλημα αν φοράει πάνω από 1 το ίδιο άρωμα)

οπότε σου προτείνω τα εξής λιγότερο γνωστά αλλά αξιοπρόσεχτα:

1)White Musk αν το πρόσωπο είναι loveable and f@ckable to have a family with.

2)Acqua di Gio αν το πρόσωπο είναι f@ckable and get in my car biatch to pimp my club entrance.

:p

Top Gear News 10x10 - YouTube

Seriously now:

Θες κάτι κλασσικό (σταθερές αξίες) ή κάτι καινούργιο?

πες την ιδεα σου και για τα δυο.θενξ.

αν τελικά αποφασίσεις να της πάρεις μην πάρεις τα πιο γνωστά ακριβά.....κατά πάσα πιθανότητα δε θα το βάζει για να μην μυρίζει όπως οι φιλενάδες της. (έχουν τρελό κόλλημα αν φοράει πάνω από 1 το ίδιο άρωμα)

Πες εσυ μια ιδεα (και) σε ακριβο και θα αποφασισω.θενξ.

Τραβα στου Καισσαρη και παρε κανα βραχιολι/ σκουλαρικια. Δεν χρειαζεται να εχουν τιποτα πετρες στο μεγεθος της Ακροπολης.

φοραει ηδη 3Κ σε ρολοι οποτε δεν νομιζω να της λειπουν κοσμηματα...

φοραει ηδη 3Κ σε ρολοι οποτε δεν νομιζω να της λειπουν κοσμηματα...

έχω την εντύπωση πως άμα ρωτήσεις γυναίκα θα σου πει ότι πoτε δεν φτάνουν τα κοσμήματα :p

όσο για τα αρώματα τα κλασσικά είναι: Angel, Channel No5, J'Adore, Poison και κάποια άλλα που μου διαφεύγουν τώρα. (Λογικά θα τα έχει αυτά τα αρώματα)

Για κάτι πιο μοντέρνο θα ρωτήσω πιο μετά που σε ώρα Ελλάδος θα είναι ξύπνιοι οι περισσότεροι.

To καλύτερο δώρο για μια γυναίκα είναι αυτό που δεν περιμένει να της πάρεις, αλλά στο έχει ζητήσει ήδη.

Πάντα δίνουν ιδέες και hints όταν είναι μαζί σου. Θα αναφωνήσει για κάτι, θα σε ρωτήσει αν σου αρέσει, θα στο δείξει σε μια βιτρίνα. Όλες αυτές οι κινήσεις είναι "θα ήθελα να μου το πάρεις".

Πρέπει να τις παρακολουθείς. Εγώ τις σημειώνω σε ένα note στο κινητό και όταν έρθει η ώρα για δώρο, βλέπω τι ισχύει ακόμα και ανάλογα με το ποσό της το παίρνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.