Dolly Δεκέμβριος 23, 2009 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Εγώ σκέφτηκα να της πάρω δώρο μια εξάτμιση για το Μιτο μου, μεσαίο και τελικό, και τελικά της πήρα μια 5870, ένα Πόστβιλ, και έναν Denon 1910.Σε εμένα πήρα μια πασμίνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 23, 2009 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Μπα ο Φράγμας δε κάνει για αυτή την ηλικία :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 23, 2009 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 ενα μαξιλαρι σε σχημα καρδιας ποτισμενο με τους "χυμους" σου:whistle2:ρομαντικο-προστυχο αχ γυναικες.εμας κανε μας δωρο κατι γυρω απο Pc και παρε μας την καρδια.πιστευω οτι δωρο και να κανεις σε μια γυναικα δεν παιζει να μεινει απολυτα ευχαριστημενη...αλλα για να αυξησεις τις πιθανοτητες να περασεις καλα το βραδυ πιστευω οτι πρεπει να παρεις κατι παντα αναλογα με το τι κοπελα εχει διπλα σου οπως ειπαν οι προλαλησαντες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 23, 2009 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 ενα μαξιλαρι σε σχημα καρδιας ποτισμενο με τους "χυμους" σου:whistle2:ρομαντικο-προστυχο ΑΜΑΝ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 23, 2009 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 ΑΜΑΝ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 23, 2009 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Πάρε της κάτι που θα ιδρώσεις για να το βρεις. Ακόμα και μίξερ να είναι, ψάξε για κάτι που δεν πολυκυκλοφορεί. Ή προσωποποίησε το, θα το εκτιμήσει. Γενικά κατ' εμέ το δώρο για τον πρώτο καιρό μίας σχέσης δείχνει ότι ασχολείσαι και ενδιαφέρεσαι και όχι ότι μπήκες σε ένα Ρεζέρβα και πήρες ότι πιο cute βρήκες. Αν περάσουν τα χρόνια, ξέρεις από πριν τι χρειάζεται, πχ λεφτά για να ξεκατινιαστεί στα ψώνια με τις φίλες της με τα λεφτά του άντρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 23, 2009 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 της πηρα τον αύγουστο ενα φόρεμα killah και ενα κρεμαστό swarovski τώρα που χώρισα ο μακακας να τα ζητήσω πίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Δεκέμβριος 23, 2009 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 παίζει να σου χρειαστούν σε κάποια βραδυνή σου εμφάνιση ; Αν ναι, πάρτα πίσω, μόνο πρόσεχε το νούμερο να σου κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 24, 2009 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Της εδωσα "δωρο" την πιστωτικη μας καρτα την οποια χρησιμοποιησε εκτενεστατα στην Τσιμισκη.... TOTAL WIN!!! (οχι για την καρτα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Δεκέμβριος 24, 2009 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 man πιστωτική και μηχανή δεν την δίνουμε ποτέ και σε κανέναν, κανόνας. :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 24, 2009 Author #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Λες να της πω πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης απλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 24, 2009 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Λες να της πω πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης απλά? Κάνεις παρέα με κάποιον greekfragma...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 24, 2009 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Λες να της πω πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης απλά? κοιτα.....ετσι οπως το πας , θα ερθει το πασχα και ακομα το μιξερ θα σκεφτεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 24, 2009 Author #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 δεν πειράζει.....έχει τσουρέκια το Πάσχα....! τον φραγμούλη ρεεεε.......! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 24, 2009 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Τώρα το είδα το thread, είστε εντελώς όργια όμως ε; Best of που άκουσα είναι το voucher για spa, ρομαντικό δείπνο και το δημιούργημα του Gomar Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 25, 2009 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2009 http://www.baladeur.gr Εχει πολλα ενδιαφερον πραγματα ... Εγω εχω βρει τι θα παρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 26, 2009 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2009 δεν πειράζει.....έχει τσουρέκια το Πάσχα....! Καλά, καθυστέρα το εσύ και μέχρι το Πάσχα θα στα κάνει 3 φορές τσουρέκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Δεκέμβριος 26, 2009 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2009 το πιο καλό δώρο είναι αυτό........ http://www.youtube.com/watch?v=4S3C4AC908w Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 26, 2009 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2009 το πιο καλό δώρο είναι αυτό........http://www.youtube.com/watch?v=4S3C4AC908w Στο 0:38-0:40 μόνο εγώ φαντασιώνομαι πράγματα; Οτιδήποτε τέτοιο πάρεις θα αρχίσει: "Κι είμαι χοντρή; Και θέλω δίαιτα; Κι αν ήταν να μου το έλεγες στα ίσια κι όχι έτσι. Στο διάολο να πας ρε!" :hehe: Ελπίζω η Ch7sin να μη παρακολουθεί το thread χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 26, 2009 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2009 Μια πρόταση για την νέα χρονιά... Ο εξοπλισμός...: Η στολή...: O τηλεχειρισμός...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.