Jump to content

Δώρα για εκείνη.....

f117

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

ενα μαξιλαρι σε σχημα καρδιας ποτισμενο με τους "χυμους" σου:whistle2:

ρομαντικο-προστυχο

αχ γυναικες.εμας κανε μας δωρο κατι γυρω απο Pc και παρε μας την καρδια.

πιστευω οτι δωρο και να κανεις σε μια γυναικα δεν παιζει να μεινει απολυτα ευχαριστημενη...

αλλα για να αυξησεις τις πιθανοτητες να περασεις καλα το βραδυ πιστευω οτι πρεπει να παρεις κατι παντα αναλογα με το τι κοπελα εχει διπλα σου οπως ειπαν οι προλαλησαντες

Πάρε της κάτι που θα ιδρώσεις για να το βρεις. Ακόμα και μίξερ να είναι, ψάξε για κάτι που δεν πολυκυκλοφορεί. Ή προσωποποίησε το, θα το εκτιμήσει.

Γενικά κατ' εμέ το δώρο για τον πρώτο καιρό μίας σχέσης δείχνει ότι ασχολείσαι και ενδιαφέρεσαι και όχι ότι μπήκες σε ένα Ρεζέρβα και πήρες ότι πιο cute βρήκες. Αν περάσουν τα χρόνια, ξέρεις από πριν τι χρειάζεται, πχ λεφτά για να ξεκατινιαστεί στα ψώνια με τις φίλες της με τα λεφτά του άντρα :p

το πιο καλό δώρο είναι αυτό........

http://www.youtube.com/watch?v=4S3C4AC908w

:hehe:

Στο 0:38-0:40 μόνο εγώ φαντασιώνομαι πράγματα; :hehe:

Οτιδήποτε τέτοιο πάρεις θα αρχίσει: "Κι είμαι χοντρή; Και θέλω δίαιτα; Κι αν ήταν να μου το έλεγες στα ίσια κι όχι έτσι. Στο διάολο να πας ρε!" :hehe: :hehe:

Ελπίζω η Ch7sin να μη παρακολουθεί το thread χαχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.