Jump to content

Δώρα για εκείνη.....

f117

Recommended Posts

μιξερ για cake ? η για καφε ; αν ειναι για καφε και φτιαχνει nes , τοτε μιξερ με μια κουπα μαζι αποτυπωμενη με μια φωτογραφια σας

αν ειναι για cake , τοτε παρτης και πλατφορμα με μπολικο αλευρι :p

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply
Μπαα

Οταν ηθελε ενα βιβλιο σαν τρελη , και της το τυλιξα σε εναν αρκουδο(το κραταγε αγκαλια με τα χερια του) με καρδουλες κ κορδελες , λειπει η φαντασια και ο ρομαντισμος ;Δε νομιζω

Αυτο το αγαπησε σαν δωρο ΠΟΛΥ παραπανω απο οτι να της εδεινα σκετο το βιβλιο.Γιατι αλλη αξια αποκτα ενα δωρο οταν εχεις ασχοληθει και αλλο να πας να της παρεις μια καρδουλα για να το παιξεις ρομαντικος η με ενα ακριβο κοσμημα

Το παν ειναι να ταιριαξεις αυτο που θελει με την δικια σου "υπογραφη" και χρονο

ΜΠΡΑΒΟ,ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΥΤΩΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.

τωρα αυτο το προσωποποιημενο του κοπριτη μου αρεσε.

Αλλα ωραια,ο κοπριτης θα της κανει δωρο ενα case με καστομ βαψιματακι μπανικο.

Ο Jaco θα της κανει δωρο κανα script να σβηνει τα κεφτεδακια in time.

εγω καθε χρονο εχω το ιδιο προβλημα...τι να της κανω ρε γμτ?μηνυση?

To thread αποδεικνύεται απολαυστικότερο απ'ότι φοβόμουν :hehe:

Edit: υπάρχει πάντα και η δοκιμασμένη λύση

fuzzydog-dog-slippers-sd.jpgampersand.jpgLady-Finger-Vibrator-ST10044-01.jpg

ΜΠΡΑΒΟ,ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΥΤΩΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.

τωρα αυτο το προσωποποιημενο του κοπριτη μου αρεσε.

Αλλα ωραια,ο κοπριτης θα της κανει δωρο ενα case με καστομ βαψιματακι μπανικο.

Ο Jaco θα της κανει δωρο κανα script να σβηνει τα κεφτεδακια in time.

εγω καθε χρονο εχω το ιδιο προβλημα...τι να της κανω ρε γμτ?μηνυση?

Μodded case, αερογραφια laptop, κινητο ντυμενο με swarovski, ντιλντο με engraving...

οι επιλογες ειναι ατελειωτες :hehe:

εσυ παλι εχεις μια καλη...

σκηνοθετεις μηνυση,εξωδικα κτλ για τραβηγμενη αλλα πιστευτη αιτια...

και σκας σαν απο μηχανης Τσακωνας και την απαλασσεις - αναλαμβανεις ταπανταολα, καβαλα στο ασπρο αλογο

η μονη μαμακια ειναι οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις οnce

Κάθε είδος γυναίκας θέλει και το αντίστοιχο δώρο που στα μάτια της μοιάζει το τέλειο.

Η χαζογκόμενα θα υποκύψει στο οποιοδήποτε αστραφτερό-ακριβό δώρο που θα μπορεί να το επιδεικνύει στις φίλες της μόνο και μόνο για την αξία του άσχετα αν της ταιριάζει ή όχι.

Η ρομαντική θα υποκύψει στο οποιοδήποτε αντικείμενο που θα έχει σχήμα καρδιάς,λουλουδιού,αρκουδιού και ανήκει στη κατηγορία γούτσου-γούτσου.

Η απαιτητική είναι δύσκολη περίπτωση και για να αξίζει το δώρο θέλει 2 συστατικά

α)αιφνιδιασμό

β)και πρωτοτυπία

να διαλέγετε δώρα ανάλογα ποια έχετε απέναντί σας και τι θέλετε να της περάσετε σα μήνυμα.

θα ξαναγράψω στο thread όταν αποφασίσω τι θα φτιάξω φέτος και το αποτέλεσμα που είχε:hehe:

1-3 χρόνια: Δώρο κάτι φθηνό αλλά εντυπωσιακό (expenses control)

3-5 χρόνια: Πάρε λεφτά να ψωνίσεις κάτι μόνη σου (κερδίζεις χρόνο)

6-9 χρόνια: Δώρο...? Τι δώρο...

10+ χρόνια: Δώρο γι' αυτήν, θεωρείται να πάρεις για τον εαυτό σου μια καινούργια μπλούζα και παντελόνι...

15*+ χρόνια: pm στον Tsakona, αν αναλαμβάνει διαζύγια ή αν έχει κανένα γνωστό...

Όλα τ' άλλα είναι οδοντόκρεμες...

*Ενδέχεται να είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο, εξαρτάται πόσο κάφρος είσαι ή αν στο φοράει...

Αν κάνεις συχνά παρέα με κάποιον, και συζητάς μαζί του χωρίς να ακούς μόνο την πάρτη σου, κάποια στιγμή θα καταλάβεις τι δώρο θέλει.

Κάποια περιφερειακά για το λαπτοπ, mp3 player και ένα δείπνο(από τα χεράκια μου) υπό των φως των κεριών....

Κάποια περιφερειακά για το λαπτοπ, mp3 player και ένα δείπνο(από τα χεράκια μου) υπό των φως των κεριών....

Αυτός είναι ρομαντικός άνθρωπος :D

Εγώ που δεν έχω κοπέλα..θα κάνω δώρα στον εαυτό μου:hehe:

αμα θελεις να ειναι χρηστικο , ρομαντικο και να τα συνδιαζει ολα .... καντης δωρο τον φραγμα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.