Jump to content

Δώρα για εκείνη.....

f117

Recommended Posts

Καλά δεν το πενεύτηκα και πολύ.

Το boss δίνει τσο και λο.

Στις μέρες μας το πρώτο επιτρέπεται. :p

Συμφωνώ εν μέρει με όσα λες, αν είναι ένδειξη ισχύος να της πάρω αρώματα και παπούτσια όμως πανάκιβα, της δίνω και τα @ μου κι ένα σουτ. χαχαχα

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Ενας φιλος μου ρωταει αν υπαρχει κανα αλλο σαιτ με κοσμηματα περαν του kosmima.gr

• 6 months later...
Ενας φιλος μου ρωταει αν υπαρχει κανα αλλο σαιτ με κοσμηματα περαν του kosmima.gr

πολυ καλο το συγκεκριμενο σαιτ παντως, και το μαγαζι τους συμπαθητικο, τρελλη ποικιλια σε αρκετα καλυτερες τιμες απο τα απλα κοσμηματοπωλεια που αμα τους ρωτησεις "oh hai ,κατι σε γυναικειο" θα σου χρεωσουν 250% μπιτσοφορο, με κατω απο 200 ευρωνια παιρνεις ΠΟΛΥ εντυπωσιακα πραγματα.

Όταν είχα γυναίκα, της πήρα για δώρο ένα κιλό καλαμπόκι από το μαρκετ και της είπα να μην το φάει ωμό αλλά να φτιάξει με αυτό ποπ-κορν.

Δυστυχώς τώρα είμαι χήρος (όχι δεν είμαι γουρούνι)...

• 5 months later...

ήρθε το δωράκι της αλλά..

1.Να της το πω ότι ήρθε και όταν έρθω σπίτι της να της το φέρω

η

2.Να μην της πω ότι ήρθε και να της κάνω σαρπραϊζ;

:whistling

Κάτι παίζει πάντως με το ssl

EDIT: Ναι, είναι εικόνα. Μαζί με το status.

Δεν ξέρω αν είναι έμπιστο, αλλά σίγουρα είναι τσίπηδες. Αν πάρεις, πλήρωσε με αντικαταβολή.

Κάτι παίζει πάντως με το ssl

EDIT: Ναι, είναι εικόνα. Μαζί με το status.

Δεν ξέρω αν είναι έμπιστο, αλλά σίγουρα είναι τσίπηδες. Αν πάρεις, πλήρωσε με αντικαταβολή.

ακομα και το Login γινεται με plain text :slap:

• 2 months later...

ψάχνει συνάδερφος από ρωσία να πάρει κάτι στην γυναικα του από εδώ και να έχει σχέση με ελλάδα (dld να μην είναι κάτι που το βρίσκει και στην μόσχα)

ASAP!

Αν είναι γλυκαντζού ή της κουζίνας μπορεί να βρει ένα σωρό παραδοσιακά είδη, μπαχαρικά κλπ.

Αν όχι και είναι "λουσού" μπορεί να της πάρει κάποιο φυσικό καλλυντικό κανά Korre π.χ, αν και νομίζω στη Ρωσία έχει μαγαζιά.

Μετά, ανάλογα με τα γούστα, κάποιο σουβενίρ για διακόσμηση, κάποιο αντικείμενο φτιαγμένο από ξύλο ελιάς.

Αν είναι γλυκαντζού ή της κουζίνας μπορεί να βρει ένα σωρό παραδοσιακά είδη, μπαχαρικά κλπ.

Αν όχι και είναι "λουσού" μπορεί να της πάρει κάποιο φυσικό καλλυντικό κανά Korre π.χ, αν και νομίζω στη Ρωσία έχει μαγαζιά.

Μετά, ανάλογα με τα γούστα, κάποιο σουβενίρ για διακόσμηση, κάποιο αντικείμενο φτιαγμένο από ξύλο ελιάς.

καλά όλα αυτά, απλά κάτι κατά προτίμηση που να μείνει

Κάτι χειροποίητο τότε, ας πάει στο Μοναστηράκι και ας ψάξει, δεν το ζορίζω παραπάνω αυτός έχει το νταλκά :p

απλά κάτι κατά προτίμηση που να μείνει

Ομόλογα ελληνικού δημοσίου

Χειροποίητα (πανάκριβα) κριτικά μαχαίρια γενικής χρήσης.

Κοσμήματα (πχ Λαλαούνης ) εμπνευσμένα από την τέχνη και την αρχιτεκτονική της προϊστορικής, της κλασικής και της βυζαντινής περιόδου.

ψάχνει συνάδερφος από ρωσία να πάρει κάτι στην γυναικα του από εδώ και να έχει σχέση με ελλάδα (dld να μην είναι κάτι που το βρίσκει και στην μόσχα)

ASAP!

ακουσα οτι παιζουν κατι ασημενια τετραδραχμα του 150πΧ στο ebay

μπαϊ ναου, γκιφτ ραπ, ντονεητ κι ενα ντολλαρ για το καλο

και αποστολη απευθειας με UPS για Μοσχα να φτασουν ταυτοχρονα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.