Hydra Μάρτιος 9, 2012 #181 Μάρτιος 9, 2012 Καλά δεν το πενεύτηκα και πολύ. Το boss δίνει τσο και λο. Στις μέρες μας το πρώτο επιτρέπεται. Συμφωνώ εν μέρει με όσα λες, αν είναι ένδειξη ισχύος να της πάρω αρώματα και παπούτσια όμως πανάκιβα, της δίνω και τα @ μου κι ένα σουτ. χαχαχα
Tsakonas Μάρτιος 13, 2012 #182 Μάρτιος 13, 2012 Ενας φιλος μου ρωταει αν υπαρχει κανα αλλο σαιτ με κοσμηματα περαν του kosmima.gr
YDinopoulos Μάρτιος 13, 2012 #183 Μάρτιος 13, 2012 Να παει ο ιδιος να αγορασει. Σε ποια περιοχη ειναι ;
Tsakonas Σεπτέμβριος 17, 2012 #184 Σεπτέμβριος 17, 2012 Ενας φιλος μου ρωταει αν υπαρχει κανα αλλο σαιτ με κοσμηματα περαν του kosmima.grπολυ καλο το συγκεκριμενο σαιτ παντως, και το μαγαζι τους συμπαθητικο, τρελλη ποικιλια σε αρκετα καλυτερες τιμες απο τα απλα κοσμηματοπωλεια που αμα τους ρωτησεις "oh hai ,κατι σε γυναικειο" θα σου χρεωσουν 250% μπιτσοφορο, με κατω απο 200 ευρωνια παιρνεις ΠΟΛΥ εντυπωσιακα πραγματα.
spyropap Σεπτέμβριος 17, 2012 #185 Σεπτέμβριος 17, 2012 Όταν είχα γυναίκα, της πήρα για δώρο ένα κιλό καλαμπόκι από το μαρκετ και της είπα να μην το φάει ωμό αλλά να φτιάξει με αυτό ποπ-κορν.Δυστυχώς τώρα είμαι χήρος (όχι δεν είμαι γουρούνι)...
HotPeanut Σεπτέμβριος 18, 2012 #186 Σεπτέμβριος 18, 2012 Ρολόγια, Κοσμήματα, Αξεσουάρ, Ανδρικά Ρολόγια, Γυναικεία Ρολόγια, Παιδικά Ρολόγια, Rologia, Watches - Ρολόγια, Κοσμήματα, Αξεσουάρ - Senza.grΕίναι έμπιστο το παραπάνω;
Pokemon640 Μάρτιος 14, 2013 #187 Μάρτιος 14, 2013 ήρθε το δωράκι της αλλά..1.Να της το πω ότι ήρθε και όταν έρθω σπίτι της να της το φέρωη2.Να μην της πω ότι ήρθε και να της κάνω σαρπραϊζ;:whistling
l2phile Μάρτιος 14, 2013 #188 Μάρτιος 14, 2013 Ρολόγια, Κοσμήματα, Αξεσουάρ, Ανδρικά Ρολόγια, Γυναικεία Ρολόγια, Παιδικά Ρολόγια, Rologia, Watches - Ρολόγια, Κοσμήματα, Αξεσουάρ - Senza.grΕίναι έμπιστο το παραπάνω;Κάτι παίζει πάντως με το sslEDIT: Ναι, είναι εικόνα. Μαζί με το status.Δεν ξέρω αν είναι έμπιστο, αλλά σίγουρα είναι τσίπηδες. Αν πάρεις, πλήρωσε με αντικαταβολή.
SirDiman Μάρτιος 14, 2013 #189 Μάρτιος 14, 2013 Κάτι παίζει πάντως με το sslEDIT: Ναι, είναι εικόνα. Μαζί με το status. Δεν ξέρω αν είναι έμπιστο, αλλά σίγουρα είναι τσίπηδες. Αν πάρεις, πλήρωσε με αντικαταβολή. ακομα και το Login γινεται με plain text
dunkel_Stern Μάϊος 15, 2013 #190 Μάϊος 15, 2013 ψάχνει συνάδερφος από ρωσία να πάρει κάτι στην γυναικα του από εδώ και να έχει σχέση με ελλάδα (dld να μην είναι κάτι που το βρίσκει και στην μόσχα)ASAP!
jpavly Μάϊος 15, 2013 #191 Μάϊος 15, 2013 Αν είναι γλυκαντζού ή της κουζίνας μπορεί να βρει ένα σωρό παραδοσιακά είδη, μπαχαρικά κλπ.Αν όχι και είναι "λουσού" μπορεί να της πάρει κάποιο φυσικό καλλυντικό κανά Korre π.χ, αν και νομίζω στη Ρωσία έχει μαγαζιά.Μετά, ανάλογα με τα γούστα, κάποιο σουβενίρ για διακόσμηση, κάποιο αντικείμενο φτιαγμένο από ξύλο ελιάς.
dunkel_Stern Μάϊος 15, 2013 #192 Μάϊος 15, 2013 Αν είναι γλυκαντζού ή της κουζίνας μπορεί να βρει ένα σωρό παραδοσιακά είδη, μπαχαρικά κλπ.Αν όχι και είναι "λουσού" μπορεί να της πάρει κάποιο φυσικό καλλυντικό κανά Korre π.χ, αν και νομίζω στη Ρωσία έχει μαγαζιά.Μετά, ανάλογα με τα γούστα, κάποιο σουβενίρ για διακόσμηση, κάποιο αντικείμενο φτιαγμένο από ξύλο ελιάς.καλά όλα αυτά, απλά κάτι κατά προτίμηση που να μείνει
jpavly Μάϊος 15, 2013 #193 Μάϊος 15, 2013 Κάτι χειροποίητο τότε, ας πάει στο Μοναστηράκι και ας ψάξει, δεν το ζορίζω παραπάνω αυτός έχει το νταλκά
ΓιαγκΤ Μάϊος 15, 2013 #194 Μάϊος 15, 2013 απλά κάτι κατά προτίμηση που να μείνειΟμόλογα ελληνικού δημοσίουΧειροποίητα (πανάκριβα) κριτικά μαχαίρια γενικής χρήσης.Κοσμήματα (πχ Λαλαούνης ) εμπνευσμένα από την τέχνη και την αρχιτεκτονική της προϊστορικής, της κλασικής και της βυζαντινής περιόδου.
Κοπρίτης Μάϊος 15, 2013 #196 Μάϊος 15, 2013 ψάχνει συνάδερφος από ρωσία να πάρει κάτι στην γυναικα του από εδώ και να έχει σχέση με ελλάδα (dld να μην είναι κάτι που το βρίσκει και στην μόσχα)ASAP!ακουσα οτι παιζουν κατι ασημενια τετραδραχμα του 150πΧ στο ebayμπαϊ ναου, γκιφτ ραπ, ντονεητ κι ενα ντολλαρ για το καλοκαι αποστολη απευθειας με UPS για Μοσχα να φτασουν ταυτοχρονα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.