Tsakonas Φεβρουάριος 15, 2012 #161 Φεβρουάριος 15, 2012 Δεν ξέρω dude, ίσως φταίει ότι οι παλιάς γενιάς είναι μονο-πύρηνοι Προσωπικά προτιμώ και προσπαθώ τις σχέσεις μου να τις χτίζω πάνω σε άλλες βάσεις, όπου τα δώρα, το χρήμα, και το image δεν έχουνε θέση. Όχι ότι δεν κάνω δωράκια όταν πρέπει κλπ, αλλά προτιμώ να είναι ανεξάρτητη από αυτά η σχέση, όχι αν π.χ. δεν κάνω π.χ. δώρο σε γενέθλεια/γιορτή/αγ. Βαλεντίνου να γίνει αιτία/αφορμή χωρισμού που λέμε. Προτιμώ πιο "intellectual" φάσεις, βασικά τα θέλω όλα ( μόνο στο hardware θα είμαι απαιτητικός ? ), αλλά από την άλλη για να τα πάρεις όλα αυτά, εμπειρικά για να επιτύχει κάτι τέτοιο "απαιτείται" η ύπαρξη μιας φιλίας 3-6 μηνών πρωτού προχωρήσει σε άλλες βάσεις το πράγμα. Διόλου εύκολο πράγμα TBH, αλλά αξίζει ( προτιμώ τις μακροχρόνιες και σοβαρές σχέσεις, δεν μου αρέσει να πηγαίνω από κανάρα σε κανάρα ) γιατι ρε bill δεν γουσταρεις shiny flashy ΜΠΙΤΣΙΖ?? να ξερω δηλαδη κατι φιλες με διδακτορικα στην Ιστορια του Βυζαντινου δικαιου και 79 κιλα που να τις συστησω δηλαδη...
billpeppas Φεβρουάριος 15, 2012 #162 Φεβρουάριος 15, 2012 γιατι ρε bill δεν γουσταρεις shiny flashy ΜΠΙΤΣΙΖ??να ξερω δηλαδη κατι φιλες με διδακτορικα στην Ιστορια του Βυζαντινου δικαιου και 79 κιλα που να τις συστησω δηλαδη... Φίλε μου καλέ, φίλε μου δικηγόρε, αν ήσουνα σε δίκη αυτή την φορά θα έχανες Δεν πρόσεξεις μια λεξούλα στο post μου βασικά τα θέλω όλα Με άλλα λόγια κοιτάω και εμφάνιση, και θέλω και καλή εμφάνιση ( όποιος το αρνείται είναι λίγο ψευτάκος ), αλλά σκέτη εμφάνιση δεν μου λέει κάτι ( πέραν από φάση 1 night stand ). Δόξα τον Θεό, είμαι εξοπλισμένος με γαϊδουρίσια υπομονή, πάντα κάτι καλό βρίσκεται sooner or later.
Lakisss Φεβρουάριος 15, 2012 #163 Φεβρουάριος 15, 2012 Αυτό πλάκα πλάκα είναι πρωτότυπο! DIY Sexy Calendar for a Girlfriend (12 pics) - Izismile.com
Pokemon640 Φεβρουάριος 15, 2012 #164 Φεβρουάριος 15, 2012 Ψάχνω κορίτσι για "ανοιχτή σχέση". Αυτές που δεν τις παίρνεις τηλέφωνο κανα διβδόμαδο και πάλι μ@μ@ς. Αν βρείτε... πείτε μου και μένα. λάθος μέρος βρήκες, πήγαινε στις αγγελίες της thelabχρυσής ευκαιρίας και γράψε το Υ.Γ. Υπάρχει και πιθανότητα να το βρείς στο thread "χαρησέ το"
Hydra Φεβρουάριος 16, 2012 #165 Φεβρουάριος 16, 2012 λάθος μέρος βρήκες, πήγαινε στις αγγελίες της thelabχρυσής ευκαιρίας και γράψε το Υ.Γ. Υπάρχει και πιθανότητα να το βρείς στο thread "χαρησέ το" Αλλοιώνει το επίπεδο ρε φίλε.
billpeppas Φεβρουάριος 22, 2012 #166 Φεβρουάριος 22, 2012 Καμμιά ιδέα που μπορώ να βρω ξυλοπόδαρα ? Γενεθλειάζει μια φίλη σύντομα και θέλω να της τα πάρω για δώρο
Pokemon640 Φεβρουάριος 22, 2012 #167 Φεβρουάριος 22, 2012 στείλε pm στον κοπρίτη να στα φτιάξει, απλά το πόδι της θα είναι σαν τον optimus prime (και μεγαλύτερο)
Hydra Φεβρουάριος 22, 2012 #168 Φεβρουάριος 22, 2012 ΑυτόΣτο τέλος της λέει ότι θα τα καθαρίσει αυτή νομίζω χαχαχα
l2phile Φεβρουάριος 22, 2012 #169 Φεβρουάριος 22, 2012 Πιστεύω μετά της είπε να του κάνει και ένα sandwich.
z3et Φεβρουάριος 22, 2012 #170 Φεβρουάριος 22, 2012 AX0AX00XA0AX0XA0AX0AX ΘΕΟΣ"And guess what? You cleaning all that..."
Snips Φεβρουάριος 24, 2012 #171 Φεβρουάριος 24, 2012 Αυτό Το τέλειο θα ήταν να την παραμύθιαζε για ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Χαλαρή μουσικούλα, να σκέφτεται η γκόμενα...."αχ το μωρό μου καλέ, ακόμα είναι ρομαντικούλι, τι καλαααά, και τέτοια..." ...και εκεί που ονειρεύεται με μισόκλειστα μάτια το ανάβεις και πας και καλά τουαλέτα...ΒΟΟΜ Insert Coin βέβαια μετά η κατάσταση, αλλά μπρος στα κάλη τι ειν' ο πόνος...
Tsakonas Φεβρουάριος 26, 2012 #172 Φεβρουάριος 26, 2012 Να μας πει ο σωτηρακης η ο sln cabrio, αλλα νομιζω ειναι μουφα...δηλ τα παραχωσε στο κερι και αυτα βρηκαν αμεσα οξυγονο να κανουν αναφλεξη???ΥΓ: Η αιωνια τσακωνοεμπειρια παντως εχει καταληξει στο συμπερασμα οι μπιτσιζ τεσσερα πραγματα θελουν: να μην τσιγκουνευεσαι,να μην δισταζεις,να μην φοβασαι ,να μην ακους τι σου λενε...
billpeppas Φεβρουάριος 26, 2012 #173 Φεβρουάριος 26, 2012 να μην τσιγκουνευεσαι Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά για την τσιγκουνιά έχω εντελώς μη αμφισβητίσιμα στοιχεία Φίλος καλό παιδί, έξυπνος, αστείος, σοβαρός, κλπ, αλλά με μεγάλο πρόβλημα... ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ όχι απλά τσιγκούνης. Τον έχουνε αντέξει 3 κοπέλες σε αρκετά μακροχρόνιες σχέσεις. Τι στο καλό!
Tsakonas Φεβρουάριος 26, 2012 #174 Φεβρουάριος 26, 2012 Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά για την τσιγκουνιά έχω εντελώς μη αμφισβητίσιμα στοιχεία Φίλος καλό παιδί, έξυπνος, αστείος, σοβαρός, κλπ, αλλά με μεγάλο πρόβλημα... ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ όχι απλά τσιγκούνης. Τον έχουνε αντέξει 3 κοπέλες σε αρκετά μακροχρόνιες σχέσεις. Τι στο καλό! Παιζουν ΠΟΛΛΟΙ παραγοντες στην συζητηση αυτη.Πχ μπορει να του βρισκουνε κατι εξαιρετικο οι μπιτσιζ που εσυ σαν αρσενικο να μην μπορεις να το δεις (πχ να κραταει 90 λεπτα η ναχει πολυ ακαταμαχητα ελκυστικα για τις μπιτσιζ αρρενωπα χαρακτηριστικα) 2ον δεν ξερουμε τι κατηγορια ειναι οι συγκεκριμενες και τι ανταγωνισμος παιζει.Πχ αν ειναι τιποτα δασκαλεμενες απτα σπιτια τους "μην γυρνας πολλους και σε πουν π00τανα,κατσε με εναν".Αν δεν ειναι πολυσυνηθισμενες να τους την πεφτουν προφανως η τσιγκουνια δεν τις πολυαφορα,γιατι δεν εχουν επαρκες μετρο συγκρισης..Μια μπιατς ομως που εχει ως δεδομενο οτι οπου παει οι παντες ασχολουνται μαζι της και δεν υπαρχει αντρας που να μην την σκεφτεται στα 4,προφανως εχει αλλες απαιτησεις,γιατι ο ανταγωνισμος (οπου συνηθως παιζουν και γερομπαμπαληδες που κρυβουν την φαλακρα με πεντακοσαευρα) προσφερει πολλα. 3ον Το θεμα "μακροχρονια σχεση" ερμηνευεται ποικιλλοτροπως.Υπαρχει δηλ κοσμος (αντρες/γυναικες) που εχουν διπλα τους ενα ατομο που τους ειναι αδιαφορο η/και το βαριουνται αθεραπευτα,και απλα συντηρουν μια κατασταση απλα για να εχουν κατι η μια μονιμη παρεα... 4ον Για να διευκρινισω ,αλλο "δεν ειμαι τσιγκουνης" ,αλλο "εχω αλλες ελλειψεις και προσπαθω να εξαγορασω τους παντες με τα λεφτα".Το πρωτο ειναι υγιες και πετυχαινει,το δευτερο ειναι καταστροφικο και καρφωνεται πανευκολα οποιος το κανει...
billpeppas Φεβρουάριος 26, 2012 #175 Φεβρουάριος 26, 2012 Παιζουν ΠΟΛΛΟΙ παραγοντες στην συζητηση αυτη.Πχ μπορει να του βρισκουνε κατι εξαιρετικο οι μπιτσιζ που εσυ σαν αρσενικο να μην μπορεις να το δεις (πχ να κραταει 90 λεπτα η ναχει πολυ ακαταμαχητα ελκυστικα για τις μπιτσιζ αρρενωπα χαρακτηριστικα) Για το 90λεπτο δεν ξέρω, αλλά αυτό είναι κάτι γενικό, το οποίο μπορεί και κάποιος που δεν αντέχει, να το αντέξει με την κατάλληλη ιατρική υποστήριξη Για τα υπόλοιπα δεν το νομίζω. Εντάξει, δεν είναι σαν τον Rowan Atkinson ( Mr Bean ), αλλά δεν είναι και κανάς George Clooney, Aston Putcher δεν ξέρω ποιόν άλλον trendy actor/model γουστάρουνε τώρα οι Ελληνίδες. All in all ένας average Έλληνας είναι το παιδί. 2ον δεν ξερουμε τι κατηγορια ειναι οι συγκεκριμενες και τι ανταγωνισμος παιζει.Πχ αν ειναι τιποτα δασκαλεμενες απτα σπιτια τους "μην γυρνας πολλους και σε πουν π00τανα,κατσε με εναν" Όχι, δεν πρόκειται για τέτοιες ( αλήθεια, υπάρχουνε ακόμα τέτοιες Ελληνίδες ετών 20-26 ? ). Τις 2 από τις 3 τις γνώριζα προσωπικά και εγω καιρό πρωτού ζευγαρωθούνε, άνω του μετρίου / μέσης Ελληνίδας οπτικά, ψιλοψωνάκι η μια, πιο συνεσταλμένη στον τομέα αυτό η 2η, περπατημένες ήταν, δεν είναι τίποτα παρθένες ετών 23. Αν δεν ειναι πολυσυνηθισμενες να τους την πεφτουν προφανως η τσιγκουνια δεν τις πολυαφορα,γιατι δεν εχουν επαρκες μετρο συγκρισης..Μια μπιατς ομως που εχει ως δεδομενο οτι οπου παει οι παντες ασχολουνται μαζι της και δεν υπαρχει αντρας που να μην την σκεφτεται στα 4,προφανως εχει αλλες απαιτησεις,γιατι ο ανταγωνισμος (οπου συνηθως παιζουν και γερομπαμπαληδες που κρυβουν την φαλακρα με πεντακοσαευρα) προσφερει πολλα. Οι 2 εκ των 3ων, είναι παραπάνω από συνηθισμένες στο να τις καμακώνουνε, για την 1 σίγουρα είχε και τα ONS της, κλπ κλπ. Ανάλογα τα γούστα του καθενός, αν ρωτούσες ας πούμε 100 άντρες, οι 80 θα λέγανε για την μια ότι ήταν όμορφη, και για την άλλη θα λέγανε ότι είναι αρκετά όμορφη. 3ον Το θεμα "μακροχρονια σχεση" ερμηνευεται ποικιλλοτροπως.Υπαρχει δηλ κοσμος (αντρες/γυναικες) που εχουν διπλα τους ενα ατομο που τους ειναι αδιαφορο η/και το βαριουνται αθεραπευτα,και απλα συντηρουν μια κατασταση απλα για να εχουν κατι η μια μονιμη παρεα... Οι 2 που ήξερα προσωπικά κόβανε φλέβες μιλάμε. Η 2η, ακόμα κόβει, μαζί της είναι ακόμα. Πάνε για τον 7ο χρόνο σε λίγους μήνες, μιλάμε ακόμα του κάνει ζηλοτυπίες παρότι το παιδί δεν δίνει το παραμικρό δικαίωμα. Σχεδόν σου εγγυάμαι ότι και να την κερατώσει και να της το πεί ο ίδιος χύμα στο κύμα σαν να μην τρέχει τίποτα, δεν τον χωρίζει αυτή. 4ον Για να διευκρινισω ,αλλο "δεν ειμαι τσιγκουνης" ,αλλο "εχω αλλες ελλειψεις και προσπαθω να εξαγορασω τους παντες με τα λεφτα".Το πρωτο ειναι υγιες και πετυχαινει,το δευτερο ειναι καταστροφικο και καρφωνεται πανευκολα οποιος το κανει... Κατανοώ απολύτως τι ήθελες να πείς Στην περίπτωση αυτή όταν λέω τσιγκούνης, εννοώ τσιγκούνης γενικώς, αλλά και "ιδιαιτέρως". Η "παροχή" του σταματάει στο πρώτο ραντεβού... 2ο ραντεβού = μισά μισά ή και ο καθένας τα δικά του. Μέχρι δεκαλέπτου όμως μιλάμε. Σαν τραπεζίτης. Αγάπη μου, μου χρωστάς 4.85 ευρώ από εχθές... Κεράσματα από το 2ο ραντεβού και έπειτα δεν παίζουνε
Hydra Φεβρουάριος 27, 2012 #176 Φεβρουάριος 27, 2012 Τί τσίγκουνιά μωρέ. Σιγά μην χαλάμε και τα λεφτά μας τώρα για γόβες, τσάντες, πεςπι ! Ένας ξάδελφος γιατρός πάει και της αγοράζει ένα σωρό ακριβά. Ένα του λέω: "Πάρε μια κότα και συ..." Εμένα μου έχει τύχει γκόμενα που να θέλει να με κερνάει. Με κέρναγε στο μαγαζί που δούλευε, με κέρναγε και αλλού. Δεν είμαι τσιγκούνης, αλλά γουστάριζε φαίνεται. Θα την κεράσεις έξω, θα της πάρεις ένα δωράκι, θα μπεις και μια μέρα μέσα. (τις άλλες μέρες δε χρειάζεται να βγεις ), όχι όμως ακριβά πράγματα. Αυτά δεν τα παίρνουν οι άντρες... Οι χέστηδες mayby.
billpeppas Φεβρουάριος 27, 2012 #177 Φεβρουάριος 27, 2012 Για κέρασμα ποτό λέω σε μαγαζί έξω. Άλλο το τσιγκούνης "δεν κερνάω ποτό, τον λογαριασμό πάντα μισά-μισά ή ο καθείς τα δικά του" και άλλο ο τσιγκούνης "δεν της παίρνω εσώρουχα Victoria's Secret ( she has a d*ck ? ), φόρεμα Versace, κλπ". Εγω π.χ. γουστάρω να κερνάω, ιδιαίτερα φίλους-φίλες που ξέρω ότι δεν πάνε καλά οικονομικά και για αυτό δεν βγαίνουνε καθόλου ή μια στις 2 βδομάδες, κλπ. Όταν μπορώ να βοηθήσω κατ' οποιονδήποτε τρόπο γουστάρω να το κάνω, όχι για να "δειχθώ" ή οτιδήποτε άλλο χαζό λόγο, αλλά γιατί θέλω να μπορεί να χαρεί και ο άλλος/άλλη, τσιγκούνης και εγωιστής δεν ήμουν ποτέ ούτε πρόκειται να γίνω.
jiohkor3 Μάρτιος 8, 2012 #178 Μάρτιος 8, 2012 ειναι η καταλληλη μερα για ενα σωστο και ακριβο δωρο...ανεκτιμητης αξιαςhttp://adland.tv/n1rv4n4g8/2008/septjpgs/IKEA_Kitchen_Mag_2_EN.jpg
Tsakonas Μάρτιος 9, 2012 #179 Μάρτιος 9, 2012 Τί τσίγκουνιά μωρέ. Σιγά μην χαλάμε και τα λεφτά μας τώρα για γόβες, τσάντες, πεςπι !Ένας ξάδελφος γιατρός πάει και της αγοράζει ένα σωρό ακριβά. Ένα του λέω: "Πάρε μια κότα και συ..." Εμένα μου έχει τύχει γκόμενα που να θέλει να με κερνάει. Με κέρναγε στο μαγαζί που δούλευε, με κέρναγε και αλλού. Δεν είμαι τσιγκούνης, αλλά γουστάριζε φαίνεται. Θα την κεράσεις έξω, θα της πάρεις ένα δωράκι, θα μπεις και μια μέρα μέσα. (τις άλλες μέρες δε χρειάζεται να βγεις ), όχι όμως ακριβά πράγματα. Αυτά δεν τα παίρνουν οι άντρες... Οι χέστηδες mayby. To να δινει κανεις ειναι ενδειξη ισχυος. Δεν μπορεις δυστυχως να το αντιληφθεις γιατι αναμασας τις ιδεες ενος στερημενου σεμνοτυφου κοσμου που δεν εδωσε και γιαυτο δεν απεκτησε. Νομιζεις πως ειναι κατορθωμα που σου πλερωνε η μπιατς και υπερηφανευεσαι. Θα στο εξηγησω λοιπον με τροπο που γουσταριζεις ,αλληγορικα Το αφεντικο πλερωνει τον εργατη...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 9, 2012 #180 Μάρτιος 9, 2012 To να δινει κανεις ειναι ενδειξη ισχυος.Δεν μπορεις δυστυχως να το αντιληφθεις γιατι αναμασας τις ιδεες ενος στερημενου σεμνοτυφου κοσμου που δεν εδωσε και γιαυτο δεν απεκτησε.Νομιζεις πως ειναι κατορθωμα που σου πλερωνε η μπιατς και υπερηφανευεσαι.Θα στο εξηγησω λοιπον με τροπο που γουσταριζεις ,αλληγορικαΤο αφεντικο πλερωνει τον εργατη...Το να δίνεις ανιδιοτελώς είναι ένδειξη μεγαλοσύνηςΤο να δίνεις ιδιοτελώς είναι συναλλαγή.Αν δέχεσαι να σε κερνάνε χωρίς ανταπόδοση είσαι φραγκοφονιάς ρεζίλης.Ο εργοδότης πληρώνει τον εργαζόμενο γιατί δούλεψε, και όλοι μας από κάποιον πληρωνόμαστε και κάποιον πληρώνουμε. Αυτά περί αφεντικού μόνο κάτι γερόντια στο ΚΚΕ τα λένε : P
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.