zomg Φεβρουάριος 14, 2012 #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Εγώ της πήρα ένα ζευγάρι sexy κόκκινα μεταξωτά γάντια. Τα λάτρεψε. Η παλάμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 14, 2012 #142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 BTW, ποτέ μην υποτιμάται την δουλειά που κάνει ένας καλός κλειτοριδικός δονητής! και ναι ειναι γαμώ τα δώρα. και όχι δεν σημαίνει πως τον έχετε μικρό και δεν την ικανοποιείτε! Τώρα αν η δική σας είναι κολπική είστε τυχεροί φιλος δεν ξερω εαν εχει παρει κατι το αυτι σου εκει στα ξενα αλλα στο Ελλαντα πλεον ΟΛΟΙ εχουμε γινει anally d0minated submissive eurobiatches δεν ισχυουν αυτα που ηξερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 14, 2012 #143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΝαι ναι κάτι έχει πάρει ο ότας μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 14, 2012 #144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 τελικά της άρεσε Let me guess Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 14, 2012 #145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Ωραιο δωρο. Θα συγκινηθει αρκετα πιστευω. Εγω απλα θα την βγαλω για φαγητο και θα της δωσω κατι παπουτσια που ψωνισα. Επιζω να της αρεσουν γιατι ηταν ακριβουλια τα γ@μηδια !!!Manolo; : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 14, 2012 #146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 ΛΟΛ Γιάγκο!! Φθηνός είσαι και εσύ ε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 14, 2012 #147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 That's so 00'sChristian Louboutin θέλους τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 14, 2012 #148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Να δουλέψουνε να τα πάρουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 14, 2012 #149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Christian Louboutin θέλους τώρα.... ...για να ξεχωριζουν απ'τις λοιπες δευτεραντζες στην ουρα του ΟΑΕΔ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Φεβρουάριος 14, 2012 #150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Εγω εδω και ενα χρονο την πιεζα να πεταξει το αθλιο Laptop που εχει εδω και 5 χρονια(3 ημαστε μαζι) και ετσι καναμε την αρχη αγοραζοντας πριν καμποσους μηνες την οθονη(Dell 2312HM) αλλα κρυφα απο αυτην εγω εστηνα ενα συστηματακι υπερτουμπανο που ετυχε και της το πηγα σπιτι πριν 2 μερες περιπου και εκατσε κουτι και για τον αγιο Βαλεντινο:) Ακολουθουν φωτο απο κατω. Περιτο να σας πω οτι αξιζε καθε μερα αναμονης μεχρι να τα αγορασω ολα. Σημερα εννοειται οτι θα εχει λουλουδια και σοκολατακια αλλα πλεον ειμαι και γω χαρουμενος που θα μπορει να ανοιγει 25 καρτελες απ το Thelab:dance3::dance3: Ξερω οτι λειπει ενας μεγαλος σκληρος αλλα βλεπετε οικονομικη κριση:wall: Θα βολευτουμε με εναν δικο μου εξωτερικο. Ηθελα και να παω στον Κοπριτη να κοψουμε ενα πλαινο στο Silencio να βαλουμε ενα plexy αλλα μπηκαν αλλα εξοδα. O φωτισμος ηταν δικια της ιδεα απ το καλοκαιρι που ειχε δει κατι ledoταινιες στο Ikea πισω απο τηλεορασεις. Καρτα γραφικων αναμενεται γιατι βολευεται και με την ενσωματωμενη. Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και σε αυτους που εχουν καθε μερα γιορτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2012 #151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Manolo; : ) μακαρι... UGG σχεδιασμενο απο Jimmy Choo. Αγορα κατευθειαν απο UGG Aussie Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 14, 2012 #152 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 [MENTION=10016]Evan[/MENTION] Τουλαχιστον αυτο ειναι ενα δωρο που ο επομενος(μακρια η ωρα αυτη αλλα λεμε τωρα ) δεν θα μπορει να καταλαβει οτι της το κανε πρωην Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Φεβρουάριος 14, 2012 #153 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 @EvanΤουλαχιστον αυτο ειναι ενα δωρο που ο επομενος(μακρια η ωρα αυτη αλλα λεμε τωρα ) δεν θα μπορει να καταλαβει οτι της το κανε πρωην βλέπω πολύ αισιοδοξία εκπέμπεις στο άλλο άτομο (το trollface το ξέχασες βέβαια )congratulations :baby: σε ένα τέτοιο χαντάκι παραλίγο να πέσει ο αδερφός μου, γιατί με έπρηζε να φτιάξω ένα PC, εγώ το καθυστερούσα επίτηδες και στο τέλος η άλλη έκανε φτερά για άσχετους λόγους. (οπότε μόλις γλύτωσα 600Ευρώ~) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Φεβρουάριος 14, 2012 #154 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 [MENTION=10016]Evan[/MENTION]Τουλαχιστον αυτο ειναι ενα δωρο που ο επομενος(μακρια η ωρα αυτη αλλα λεμε τωρα ) δεν θα μπορει να καταλαβει οτι της το κανε πρωην Της ειπα οτι αν για οποιδηποτε λογο γινει κατι τον ssd και τον 2500Κ δεν τα ξαναβλεπει:shout:(αστειευομαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 15, 2012 #155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Αν θελουνε οι μπιτσιζ...σε κανουν να πεις ασαπ "ΤΟΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ για ΣΕΝΑ"περιμενα κατι μετρα εξω απτο σπιτι της με αναμμενη μηχανη "καταλαβα που εισαι απο τον ηχο του..."....(και κλασικα ο μλκας ο Τσακωνας Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2012 #156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 βγήκατε και μιλάγατε για το πόσο μεγάλη εξάτμιση έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 15, 2012 #157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Αν θελουνε οι μπιτσιζ...σε κανουν να πεις ασαπ "ΤΟΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ για ΣΕΝΑ"Όχι απαραιτήτως.Πέραν από το τι είσαι διατεθιμένος να "θυσιάσεις" και μη, και κυρίως το σε τι βάση ξεκίνησες την όποια σχέση σου.Παρατηρώ πάντως από τους φίλους και τους φίλους φίλων μου ότι αυτοί που... "την κάνουνε λάστιχο" για την γκόμενα τους έχουνε μειωθεί αρκετά, και όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουνε κι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 15, 2012 #158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Όχι απαραιτήτως.Πέραν από το τι είσαι διατεθιμένος να "θυσιάσεις" και μη, και κυρίως το σε τι βάση ξεκίνησες την όποια σχέση σου.Παρατηρώ πάντως από τους φίλους και τους φίλους φίλων μου ότι αυτοί που... "την κάνουνε λάστιχο" για την γκόμενα τους έχουνε μειωθεί αρκετά, και όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουνε κι άλλο.δεν ειναι μονον θεμα διαθεσης.Ειναι θεμα ελευθερου χρονου.Ολοι δουλευουν πια τοσο πολυ,που το μυαλο δεν εχει cpu time να αφιερωσει στο να ερωτευτει...Και ενα πολυασχολο μυαλο δεν το γοητευεις με ΤΙΠΟΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 15, 2012 #159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 δεν ειναι μονον θεμα διαθεσης.Ειναι θεμα ελευθερου χρονου.Ολοι δουλευουν πια τοσο πολυ,που το μυαλο δεν εχει cpu time να αφιερωσει στο να ερωτευτει...Και ενα πολυασχολο μυαλο δεν το γοητευεις με ΤΙΠΟΤΑ. Δεν ξέρω dude, ίσως φταίει ότι οι παλιάς γενιάς είναι μονο-πύρηνοι Προσωπικά προτιμώ και προσπαθώ τις σχέσεις μου να τις χτίζω πάνω σε άλλες βάσεις, όπου τα δώρα, το χρήμα, και το image δεν έχουνε θέση. Όχι ότι δεν κάνω δωράκια όταν πρέπει κλπ, αλλά προτιμώ να είναι ανεξάρτητη από αυτά η σχέση, όχι αν π.χ. δεν κάνω π.χ. δώρο σε γενέθλεια/γιορτή/αγ. Βαλεντίνου να γίνει αιτία/αφορμή χωρισμού που λέμε. Προτιμώ πιο "intellectual" φάσεις, βασικά τα θέλω όλα ( μόνο στο hardware θα είμαι απαιτητικός ? ), αλλά από την άλλη για να τα πάρεις όλα αυτά, εμπειρικά για να επιτύχει κάτι τέτοιο "απαιτείται" η ύπαρξη μιας φιλίας 3-6 μηνών πρωτού προχωρήσει σε άλλες βάσεις το πράγμα. Διόλου εύκολο πράγμα TBH, αλλά αξίζει ( προτιμώ τις μακροχρόνιες και σοβαρές σχέσεις, δεν μου αρέσει να πηγαίνω από κανάρα σε κανάρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 15, 2012 #160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Ψάχνω κορίτσι για "ανοιχτή σχέση". Αυτές που δεν τις παίρνεις τηλέφωνο κανα διβδόμαδο και πάλι μ@μ@ς. Αν βρείτε... πείτε μου και μένα. Το πιο καλό σύστημα είναι του [MENTION=324]billpeppas[/MENTION], αλλά είναι σύστημα. Και ζορίζει το άτιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.