Jump to content

Δώρα για εκείνη.....

f117

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

το περίμενα αυτό το σχόλιο :p

αν ήθελα να μην ποστάρω αυτή την ώρα στο λαμπ δε θα πήγαινα βόλτα στο λιμάνι με ένα λουλούδι και ένα σακουλάκι maltesers. ;)

και δεν είναι όλες οι κινήσεις grande finale......πολλές φορές πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή για να εκτιμήσει η άλλη πλευρά τις προθέσεις σου.

trojan horse method :whistling:

χμ, έχω σκαλώσει από ιδέες

κινητό καλό [check]

Pokemon black [check]

πανό-ημερολόγιο με ερωτικά λόγια [check]

εμένα [check]

σκληρός δίσκος 500GB [check]

(συν κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα)

για σήμερα δε ξέρω :shout: είναι και 3 χρόνια σχέση οπότε λογικό να μη ξέρω τι άλλο να κάνω μετά από τόσα :p (καλά άλλοι θα μου πουν είμαι 20 χρόνια και εσυ κοκορεύεσαι για τα 3; )

Α! το βρήκα, ταξίδι στη Hawaii στο παγκόσμιο πρωτάθλημα pokemon TCG για 2 άτομα (έστω και σε hostel η **), OH YEAH :dance3:

Η ιστορια με τη κοπελα μου ξεκινησε απο ενα δαχτυλιδι που και καλα της στραβωσα οταν παιζαμε ρακετες τη μερα που γνωριστηκαμε.

Απο εκεινη τη μερα δεν το ειχε βγαλει ποτε για πανω απο χρονο.

Μου ειχε πει πως αν χωριζαμε ποτε θα μου το εδινε, αφου την χωρισα μου το εστειλε με κουριερ λεγωντας πως αν το ξανα ειχε ποτε στο χερι της θα σημαινε πως ειμαστε και παλι μαζι. πφφφ πολυ ιστορια αυτο το δαχτυλο ρε παιδι μου

για να σας προλαβω οχι δεν ειναι ετσι η κοπελα

gollum_rotk_3.jpg

Αφου με τα πολλα και με τα λιγα τα ξανα βρηκαμε πηγα και αγορασα kinder εκπληξη.

Το ανοιξα προσεκτικα εβγαλα ενα στρουμφακι που ειχε μεσα (ευτυχισμενος ανηψιος lvl 45)

εβαλα μεσα το δαχτυλιδι και ενα ραβασακι, το ξανα κολλησα με ζεστο μαχαιρι και voila.

Χαλασα 3 αυγα μεχρι να τα καταφερω και με επιασε και η κοιλια μου απο τη σοκολατα αλλα τεσπα.

Θα της το δωσω σημερα για δωρο :)

Ωραιο δωρο. Θα συγκινηθει αρκετα πιστευω.

Εγω απλα θα την βγαλω για φαγητο και θα της δωσω κατι παπουτσια που ψωνισα. Επιζω να της αρεσουν γιατι ηταν ακριβουλια τα γ@μηδια !!!

ΡΕ κατς δεμ μπαη σαρπραηζ...τετοια θελουν.Στυψτε τον εγκεφαλο σας ΠΩΣ μπορειτε να τις αιφνιδιασετε οσο περισσοτερο γινεται..Αν καταφερεις να κανεις μια γυναικα να νιωθει πως δεν ξερει τι θα της συμβει την επομενη στιγμη θα την εχεις για παντα δικια σου (μην το δοκιμασετε με αυτοκινητο παντως ,βαζουν τα κλαματα οι μλκισμενες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι)

Αισθάνομαι υπερήφανος και συνάμα συγκινημένος ως founder διότι εκτός από σπουδαίοι overclockers, modders, ποδηλάτες, φωτογράφοι, οδηγοί και σκιέρ, έχουμε κατακτήσει και την γνώση ενός, ανεξιχνίαστου έως σήμερα, αντικειμένου, αυτό της γυναικείας ψυχολογίας :hehe:

BTW, ποτέ μην υποτιμάται την δουλειά που κάνει ένας καλός κλειτοριδικός δονητής! και ναι ειναι γαμώ τα δώρα.

και όχι δεν σημαίνει πως τον έχετε μικρό και δεν την ικανοποιείτε!

Τώρα αν η δική σας είναι κολπική είστε τυχεροί :p

BTW, ποτέ μην υποτιμάται την δουλειά που κάνει ένας καλός κλειτοριδικός δονητής! και ναι ειναι γαμώ τα δώρα.

και όχι δεν σημαίνει πως τον έχετε μικρό και δεν την ικανοποιείτε!

Τώρα αν η δική σας είναι κολπική είστε τυχεροί :p

Αυτά ειναι μουφες ρε. Both ways το μη ανεπτυγμένο πέος ερεθίζεται. (Ξέρω, σας ξενέρωσα :hehe: )

Το τριαντάφυλλο το σκέφτεται κανείς;

Πιο ωραίο είναι από σκληρό δίσκο βρε nerds :p

Υ.Γ: f valentine' s day. :T:

εξαρτάται, μπορώ να βρώ κάποια που αν τις δώσω SSD μετά ____*Censored*____ :p

δίνει και prestige ο SSD :smoke:

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.