greekfragma Φεβρουάριος 13, 2012 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 τελικά της άρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 13, 2012 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Για να μην είσαι απασχολημένος και να ποστάρεις στο λαμπ .... δεν ξέρω. Μπορεί και όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2012 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 το περίμενα αυτό το σχόλιο αν ήθελα να μην ποστάρω αυτή την ώρα στο λαμπ δε θα πήγαινα βόλτα στο λιμάνι με ένα λουλούδι και ένα σακουλάκι maltesers. και δεν είναι όλες οι κινήσεις grande finale......πολλές φορές πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή για να εκτιμήσει η άλλη πλευρά τις προθέσεις σου. trojan horse method Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 13, 2012 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Το περίμενα αυτό το σχόλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2012 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 δε θα τα πούμε σε καμιά ποδηλατοβόλτα? το νου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 13, 2012 #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Α, θέλω να καβαλήσω και την Πρινσιπίτα σου Τέλοσπαντων, τέλος το :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 13, 2012 #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 ΕΓΡΑΨΕ!!!!!!!!!!!!!!!! Ακόμα κλαίω απο τα γέλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Φεβρουάριος 14, 2012 #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 χμ, έχω σκαλώσει από ιδέες κινητό καλό [check] Pokemon black [check] πανό-ημερολόγιο με ερωτικά λόγια [check] εμένα [check] σκληρός δίσκος 500GB [check] (συν κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα) για σήμερα δε ξέρω :shout: είναι και 3 χρόνια σχέση οπότε λογικό να μη ξέρω τι άλλο να κάνω μετά από τόσα (καλά άλλοι θα μου πουν είμαι 20 χρόνια και εσυ κοκορεύεσαι για τα 3; ) Α! το βρήκα, ταξίδι στη Hawaii στο παγκόσμιο πρωτάθλημα pokemon TCG για 2 άτομα (έστω και σε hostel η **), OH YEAH :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 14, 2012 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Και έλεγα ποιος έλειπε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 14, 2012 #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Το τριαντάφυλλο το σκέφτεται κανείς; Πιο ωραίο είναι από σκληρό δίσκο βρε nerds Υ.Γ: f valentine' s day. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 14, 2012 #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Η ιστορια με τη κοπελα μου ξεκινησε απο ενα δαχτυλιδι που και καλα της στραβωσα οταν παιζαμε ρακετες τη μερα που γνωριστηκαμε. Απο εκεινη τη μερα δεν το ειχε βγαλει ποτε για πανω απο χρονο. Μου ειχε πει πως αν χωριζαμε ποτε θα μου το εδινε, αφου την χωρισα μου το εστειλε με κουριερ λεγωντας πως αν το ξανα ειχε ποτε στο χερι της θα σημαινε πως ειμαστε και παλι μαζι. πφφφ πολυ ιστορια αυτο το δαχτυλο ρε παιδι μου για να σας προλαβω οχι δεν ειναι ετσι η κοπελα Αφου με τα πολλα και με τα λιγα τα ξανα βρηκαμε πηγα και αγορασα kinder εκπληξη. Το ανοιξα προσεκτικα εβγαλα ενα στρουμφακι που ειχε μεσα (ευτυχισμενος ανηψιος lvl 45) εβαλα μεσα το δαχτυλιδι και ενα ραβασακι, το ξανα κολλησα με ζεστο μαχαιρι και voila. Χαλασα 3 αυγα μεχρι να τα καταφερω και με επιασε και η κοιλια μου απο τη σοκολατα αλλα τεσπα. Θα της το δωσω σημερα για δωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2012 #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Ωραιο δωρο. Θα συγκινηθει αρκετα πιστευω. Εγω απλα θα την βγαλω για φαγητο και θα της δωσω κατι παπουτσια που ψωνισα. Επιζω να της αρεσουν γιατι ηταν ακριβουλια τα γ@μηδια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 14, 2012 #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 ΡΕ κατς δεμ μπαη σαρπραηζ...τετοια θελουν.Στυψτε τον εγκεφαλο σας ΠΩΣ μπορειτε να τις αιφνιδιασετε οσο περισσοτερο γινεται..Αν καταφερεις να κανεις μια γυναικα να νιωθει πως δεν ξερει τι θα της συμβει την επομενη στιγμη θα την εχεις για παντα δικια σου (μην το δοκιμασετε με αυτοκινητο παντως ,βαζουν τα κλαματα οι μλκισμενες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 14, 2012 #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Αισθάνομαι υπερήφανος και συνάμα συγκινημένος ως founder διότι εκτός από σπουδαίοι overclockers, modders, ποδηλάτες, φωτογράφοι, οδηγοί και σκιέρ, έχουμε κατακτήσει και την γνώση ενός, ανεξιχνίαστου έως σήμερα, αντικειμένου, αυτό της γυναικείας ψυχολογίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 14, 2012 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 cho & law... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 14, 2012 #136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 BTW, ποτέ μην υποτιμάται την δουλειά που κάνει ένας καλός κλειτοριδικός δονητής! και ναι ειναι γαμώ τα δώρα. και όχι δεν σημαίνει πως τον έχετε μικρό και δεν την ικανοποιείτε! Τώρα αν η δική σας είναι κολπική είστε τυχεροί Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2012 #137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 lol Φανη !!!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 14, 2012 #138 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Και παρτε κατι [ame=http://www.amazon.com/Vibratex-HV-250R-Hitachi-Magic-Massager/dp/B00005M1WE]επωνυμο[/ame] ε, οχι μλκιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 14, 2012 #139 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 BTW, ποτέ μην υποτιμάται την δουλειά που κάνει ένας καλός κλειτοριδικός δονητής! και ναι ειναι γαμώ τα δώρα. και όχι δεν σημαίνει πως τον έχετε μικρό και δεν την ικανοποιείτε! Τώρα αν η δική σας είναι κολπική είστε τυχεροί Αυτά ειναι μουφες ρε. Both ways το μη ανεπτυγμένο πέος ερεθίζεται. (Ξέρω, σας ξενέρωσα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Φεβρουάριος 14, 2012 #140 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Το τριαντάφυλλο το σκέφτεται κανείς; Πιο ωραίο είναι από σκληρό δίσκο βρε nerds Υ.Γ: f valentine' s day. εξαρτάται, μπορώ να βρώ κάποια που αν τις δώσω SSD μετά ____*Censored*____ δίνει και prestige ο SSD :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.