Jump to content

Δώρα για εκείνη.....

f117

Recommended Posts

Εγω το καλυτερο το ακουσα φετος, " μην μου κανεις δωρο γιατι δεν εχω λεφτα να σου κανω εγω " ετσι κι αλλιως δεν σκοπευα να της παρω τιποτα σπουδαιο, μονο ενα σετ μαυρα εσωρουχα ( ΡΑΟΥΡ :D )

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply
Πειτε κανα αρωμα .Σκαη ιζ δε λιμιτ.

Ρώτησα την κολλημένη με τα αρώματα (aka my wife) και με είπε αυτά:

Jimmy Choo Eau de Toilette (2012) {New Fragrance}

Lanvin Marry Me! Love Edition Wafts of Red Roses for Valentine's Day (2012) {New Fragrance}

Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles (2012) {New Fragrance}

Όλα καινούρια, όλα δημοφιλή.

Ρώτησα την κολλημένη με τα αρώματα (aka my wife) και με είπε αυτά:

Jimmy Choo Eau de Toilette (2012) {New Fragrance}

Lanvin Marry Me! Love Edition Wafts of Red Roses for Valentine's Day (2012) {New Fragrance}

Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles (2012) {New Fragrance}

Όλα καινούρια, όλα δημοφιλή.

Θερμες ευχαριστιες λοιπον και για τον Wizard και για την κυρία Wizard-αινα

γιατί δεν μένεις στα κλασικά?

ένα σετάκι εσώρουχα και ένα κουτί σοκολατάκια.

Κανεις ανθρωπος δεν θελει κατι συνηθισμενο...Οι μπιτσιζ συνηθως διαισθανονται την προσπαθεια και την φροντιδα που επενδυεις σε ο,τιδηποτε κανεις...

Κανεις ανθρωπος δεν θελει κατι συνηθισμενο...Οι μπιτσιζ συνηθως διαισθανονται την προσπαθεια και την φροντιδα που επενδυεις σε ο,τιδηποτε κανεις...

yeah sure :hehe:

τα Euro διαισθανονται!

το ακριβο δωρο δεν ειναι απαραιτητα καλο

αυτο που θα μεινει στην γυναικα ειναι και αυτο που θα αισθανθει οτι την ακους , την ξερεις και την παρακολουθεις στην καθημερινοτητα

οταν η δικια μου εψαχνε ενα σπανιο βιβλιο και της το πηρα σα δωρο ,δε θα ξεχασω ποτε το ποσο ευτυχισμενη ενιωσε.

sorry, αλλα θα σου το χαλάσω. οι bitsiz θέλουν τα κλασικά πολύ περισσότερο από ένα άρωμα το οποιο χέστηκε κ όλας. στο μυαλό τις.. αγίου βαλεντίνου έχει εσώρουχα, σοκολατάκια και σαμπάνια.. δεν πας να δώσεις 5000E να τις πάρεις νέο iPhone, άρωμα και σκουλαρίκια. χέστηκε (άμα δεν χέστηκε τότε άλλαξε γκόμενα)

δεν πας να δώσεις 5000E να τις πάρεις νέο iPhone, άρωμα και σκουλαρίκια. χέστηκε (άμα δεν χέστηκε τότε άλλαξε γκόμενα)

Ωπα το τραβηξες, αλλο πραγμα να αντιπροτεινεις δωρα για την ημερα του Αγιου Βαλεντινου σε εναν χρηστη και αλλο να επεμβαινεις στα προσωπικα του, χαλαρωσε λιγο μην γινεσαι μπασταρδεμα [MENTION=16088]hyperion[/MENTION] με [MENTION=3220]Occultist[/MENTION]

Ωπα το τραβηξες, αλλο πραγμα να αντιπροτεινεις δωρα για την ημερα του Αγιου Βαλεντινου σε εναν χρηστη και αλλο να επεμβαινεις στα προσωπικα του, χαλαρωσε λιγο μην γινεσαι μπασταρδεμα [MENTION=16088]hyperion[/MENTION] με [MENTION=3220]Occultist[/MENTION]

χαλάρωσε στην υπερβολή το είπαμε χιουμοριστικά. ο τσάκο δεν είναι βλ@κας, κατάλαβε τι εννοώ ;)

χαλάρωσε στην υπερβολή το είπαμε χιουμοριστικά. ο τσάκο δεν είναι βλ@κας, κατάλαβε τι εννοώ ;)

Αμα ειναι ετσι πασο :)

Στο θεμα μας τωρα, οσοι μαζευετε λεφτα για keppler και θελετε να γλιτωσετε το δωρο αυριο μπορειτε πολυ απλα να πειτε στην αγαπημενη σας να κοιταξει την ημερομηνια και να κανει την αφαιρεση, 14-02-12 = 0 :p

εγώ θα πρωτοτυπήσω. θα βγάλω τη βαλεντίνα μου σήμερα το βράδυ και όχι αύριο. βόλτα στο λιμάνι με ένα λέλουδο και ένα σακουλάκι maltesers

malteser.jpg

άν δεν της αρέσει και το θεωρήσει λίγο, τι να κάνουμε. η κίνηση μετράει.

υπάρχουν κι αλλού βαλεντίνες που κάνουν καλύτερες......γκουχ :dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.