f117 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 Εδώ θα ήθελα να πείτε τι δώρα θα πάρετε...ή πήρατε ή προτείνεται για το έτερον ήμιση ενόψη Χριστουγέννων!Όχι απαραίτητα κάτι Χριστουγεννιάτικό.......για πείτε λοιπόν.........http://i.models.com/oftheminute/archives/images/Tiiu-dior.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Μια επέκταση στην κουζίνα θα ήταν οτι πρέπει, ειδικά σε περίπτωση που νοιώθει... πιεσμένη και θέλει τον χώρο της... Πέραν της πλάκας, ίσως ενα voucher για ενα ημερήσιο spa ή / και μασάζ να ήταν κάλλιστη επιλογή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Δεκέμβριος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 εγω της πηρα μια ασυρματη καρτα δικτυου για να εχει ιντερνετ και στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 22, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 εγώ άμα τις πάρω μίξερ που θέλει είναι μεγάλη μλκία λέτε? :flag::flag::flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 22, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 της πηρα κατι ακριβες σοκολατες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 εγώ άμα τις πάρω μίξερ που θέλει είναι μεγάλη μλκία λέτε? :flag::flag::flag:Εξαρταται... αν της παρεις και τον πατροπαραδοτο πλαστη μαζι, αγορασε στον εαυτο σου ενα firstaid kit.... για τις ωρες του πονου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 22, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Την χώρισα για να μη ξοδεύομαι.Πέρα από τη πλάκα, θα έπαιρνα κάτι σε κόσμημα χρυσό/ασημί ή κάτι σε swarovski. Πρώτο μέλημα να της αρέσει.ΥΓ. το "σπα" είναι πολύ καλή ιδέα. Να το έχω υπόψην στο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 22, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 εγώ άμα τις πάρω μίξερ που θέλει είναι μεγάλη μλκία λέτε? :flag::flag::flag: παρτης κατι που να εχει αξια. και αξια δεν σημαινει ακριβο δωρο.Αλλα δωρο που ξερεις οτι χρειαζεται.Να της φανει χρησιμο.Ετσι δειχνεις οτι την ακους οταν σου γκρινιαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 22, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Κοίτα να δεις......μίξερ το ξέρω οτι το χρειάζεται και οτι θέλει να πάρει......αλλά μου φαίνεται κάπως σαν δώρο :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 22, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 πάρε της μίξερ + κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 22, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 παρτης κατι που να εχει αξια.και αξια δεν σημαινει ακριβο δωρο.Αλλα δωρο που ξερεις οτι χρειαζεται.Να της φανει χρησιμο.Ετσι δειχνεις οτι την ακους οταν σου γκρινιαζει κλασσικο λαθος με το χρηστικο δωρο ελλοχευει παντα ο κινδυνος να σου λεει μετα οτι δεν εισαι ρομαντικος, δεν εχεις φαντασια κτλ... μη το ψαχνεις ειναι lose-lοse situation εκτος και εαν: Α. Η γυναικα σου ειναι εξαιρεση στον κανονα (it's a keeper this one) Β. εχεις λεφτα για δυο δωρα, both χρηστικο και ρομαντικο-ευφανταστο Γ. εισαι ο Μελ Γκιμπσον και ακους τη σκεψη της οποτε ξερεις ακριβως τι θελει (με την προυποθεση φυσικα οτι ξερει κι η ιδια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 22, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 κλασσικο λαθοςμε το χρηστικο δωρο ελλοχευει παντα ο κινδυνοςνα σου λεει μετα οτι δεν εισαι ρομαντικος, δεν εχεις φαντασια κτλ...μη το ψαχνειςειναι lose-lοse situation ΜπααΟταν ηθελε ενα βιβλιο σαν τρελη , και της το τυλιξα σε εναν αρκουδο(το κραταγε αγκαλια με τα χερια του) με καρδουλες κ κορδελες , λειπει η φαντασια και ο ρομαντισμος ;Δε νομιζωΑυτο το αγαπησε σαν δωρο ΠΟΛΥ παραπανω απο οτι να της εδεινα σκετο το βιβλιο.Γιατι αλλη αξια αποκτα ενα δωρο οταν εχεις ασχοληθει και αλλο να πας να της παρεις μια καρδουλα για να το παιξεις ρομαντικος η με ενα ακριβο κοσμημαΤο παν ειναι να ταιριαξεις αυτο που θελει με την δικια σου "υπογραφη" και χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 22, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Αυτό είναι αλήθεια που λές...... αλλά τι ρομαντικό και ευάνταστο να τις παρω? πφφφφφφ......εγώ ξέρω μόνο χρηστικά πράγματα μεγάλο ρίσκο πιστεύω είναι να πάρεις οτιδείποτε αφορά την καρνταρόμπα της.....από μπλούζα ως και παππούτσια......δεν τα κάνεις αυτά τα πράγματα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 22, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Ο F117 το μίξερ πως να το συνδυάσει δηλαδή για να είναι και ρομαντικός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 22, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 μέσα στον κάδο του μίξερ αρκουδάκι ....... αχχ γυναίκεςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 22, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 να παρει μιξερ σε σχημα δονητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 22, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 χχααχαχαχ να βγάλω τα ματάκια μ με τα χεράκια μ ? :fie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 22, 2009 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 22, 2009 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 ΜπααΟταν ηθελε ενα βιβλιο σαν τρελη , και της το τυλιξα σε εναν αρκουδο(το κραταγε αγκαλια με τα χερια του) με καρδουλες κ κορδελες , λειπει η φαντασια και ο ρομαντισμος ;Δε νομιζωΑυτο το αγαπησε σαν δωρο ΠΟΛΥ παραπανω απο οτι να της εδεινα σκετο το βιβλιο.Γιατι αλλη αξια αποκτα ενα δωρο οταν εχεις ασχοληθει και αλλο να πας να της παρεις μια καρδουλα για να το παιξεις ρομαντικος η με ενα ακριβο κοσμημαΤο παν ειναι να ταιριαξεις αυτο που θελει με την δικια σου "υπογραφη" και χρονο Β. εχεις λεφτα για δυο δωρα, both χρηστικο και ρομαντικο-ευφανταστο αν και imho εμπιπτει στην παραπανω κατηγορια (οχι λογω κοστους αλλα λογω combo-gift pleasure multiplier)...το οτι "ασχοληθηκες" ειναι ισως το μαγικο συστατικο της επιτυχιαςεαν δε, το κανεις και πιο προσωποποιημενο ακομα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Δεκέμβριος 22, 2009 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Εγώ της πήρα ρολογάκι να μην αργεί στην δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.