Jump to content

ελεγχος ασυρματου δικτυο

xristaras13

Recommended Posts

καλησπερα παιδεια θα ηθελα να μου πειτε την εντολη που πληκτρολογεις στο cmd προκειμενου να ξερεις ποιοι η εστω ποσοι ειναι συνδεδεμενοι στο δικτυο σου.ευχαριστω.

γράφεις ping 192.168.0.0

την ip που βάζεις για να δεις την σελιδα του router σου..

Και τι θα καταφέρει με αυτό; Να δει ότι ο router του είναι ζωντανός;

Για να δεις ποιος είναι συνδεδεμένος ασύρματα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στα logs/statistics/whatever του router σου και να δεις κατευθείαν.

Αλλιώς κατέβασε κάποιο ip scanner και σκάναρε όλο το τοπικό σου range για να δεις ποιοι υπολογιστές απαντάνε.

Αλλά και πάλι αν κάποιοι έχουν firewall μπορεί τα pings να τα κόβουν.

καλησπερα παιδεια θα ηθελα να μου πειτε την εντολη που πληκτρολογεις στο cmd προκειμενου να ξερεις ποιοι η εστω ποσοι ειναι συνδεδεμενοι στο δικτυο σου.ευχαριστω.

Δεν ξέρω πιο router έχεις αλλά σε όλα υπάρχει μια καρτέλα (tab:P])που λέει ποιοι και πόσοι είναι συνδεδεμένοι στον router σου, τώρα την εντολή που θες για το cmd νομίζω είναι netstat –ab ή netstat -r δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω καταποσο θα λειτουργήσει και βασικά αμφιβάλω αν μπορείς με απλό τρόπο να δεις ποιο είναι συνδεδεμένος στο wifi χωρίς κάποιο πρόγραμμα , ξέχασα να σου αναφέρω ότι μπορείς να ρυθμίσεις το router ώστε να συνδέονται μόνο συγκεκριμένες mac διευθύνσεις και καλο θα ηταν να το κανεις κρυπτογραφημένο και αόρατο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.