xristaras13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 καλησπερα παιδεια θα ηθελα να μου πειτε την εντολη που πληκτρολογεις στο cmd προκειμενου να ξερεις ποιοι η εστω ποσοι ειναι συνδεδεμενοι στο δικτυο σου.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 γράφεις ping 192.168.0.0την ip που βάζεις για να δεις την σελιδα του router σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Δεκέμβριος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 γράφεις ping 192.168.0.0την ip που βάζεις για να δεις την σελιδα του router σου..Και τι θα καταφέρει με αυτό; Να δει ότι ο router του είναι ζωντανός;Για να δεις ποιος είναι συνδεδεμένος ασύρματα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στα logs/statistics/whatever του router σου και να δεις κατευθείαν.Αλλιώς κατέβασε κάποιο ip scanner και σκάναρε όλο το τοπικό σου range για να δεις ποιοι υπολογιστές απαντάνε.Αλλά και πάλι αν κάποιοι έχουν firewall μπορεί τα pings να τα κόβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 καλησπερα παιδεια θα ηθελα να μου πειτε την εντολη που πληκτρολογεις στο cmd προκειμενου να ξερεις ποιοι η εστω ποσοι ειναι συνδεδεμενοι στο δικτυο σου.ευχαριστω. Δεν ξέρω πιο router έχεις αλλά σε όλα υπάρχει μια καρτέλα (tab:P])που λέει ποιοι και πόσοι είναι συνδεδεμένοι στον router σου, τώρα την εντολή που θες για το cmd νομίζω είναι netstat –ab ή netstat -r δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω καταποσο θα λειτουργήσει και βασικά αμφιβάλω αν μπορείς με απλό τρόπο να δεις ποιο είναι συνδεδεμένος στο wifi χωρίς κάποιο πρόγραμμα , ξέχασα να σου αναφέρω ότι μπορείς να ρυθμίσεις το router ώστε να συνδέονται μόνο συγκεκριμένες mac διευθύνσεις και καλο θα ηταν να το κανεις κρυπτογραφημένο και αόρατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaras13 Δεκέμβριος 23, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Παιδία σας ευχαριστώ για τις απάντησεις, σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλή συνεχεία.http://www.thelab.gr/images/smilies/thumbsup.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Τελικά το netstat δεν πιάνει…βρήκες την εντολή που ήθελες υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Δεκέμβριος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 cmd-netstat /? θα τα εμφανισει ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Χωρίς να κατεβάσεις κάποιο scanner μπορείς να τρέξεις ένα ping -b [broadcast ip] και στα καπάκια ένα arp -a ώστε να δεις ποιοι σταθμοί είναι ζωντανοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Δεκέμβριος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Ναι μόνο που για το ping -b θα πρέπει να έχει κάποιο unixοειδές για να το τρέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 24, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Η δύναμη της συνήθειας NickLhttp://windowsitpro.com/article/articleid/14462/how-can-i-get-a-list-of-mac-to-ip-addresses-on-the-network.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.