fonzi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 Ψάχνω έναν εκτυπωτή που θα συνδεθεί στο hub του γραφείου και θα εξυπηρετεί 4 περίπου υπολογιστές. Εχουμε ήδη ψεκασμού αλλά όλοι αναεξάρτητο και διαφορετικό μοντέλο και γίνεται χαμός με τα αναλώσιμα. Οπότε θα αντικατασταθούν από έναν μόνο laser να γλυτώσουμε και το χώρο...Το θέμα είναι ότι καλό θα ήταν να είναι έγχρωμος και διπλής όψης αλλά ενώ μπορούμε να διαθέσουμε ως 400 ευρώ περίπου, δεν είναι εύκολο να αγοράζουμε αναλώσιμα (είναι υπηρεσία και "δύσκολη" στις αγορές αναλωσίμων).Παρατηρώ ότι οι HP που θα προτιμούσαμε δεν τυπώνουν καθόλου αν σωθεί κάποιο χρώμα. Δεν έχουν τη δυνατότητα δηλαδή να τυπώσουν ασπρόμαυρα αν δεν έχουν και τα έγχρωμα τονερ κανονικά!Μόνο κάτι xerox έγχρωμοι έχουν αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν ξέρω αν κατα τα άλλα είναι καλοί...Εχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μοντέλο που να μην χρειάζεται να το ξαναγοράζεις ολόκληρο κάθε φορά που θέλει τονερ; Θα πρέπει μήπως να ξεχάσουμε την έγχρωμη εκτύπωση laser και να εξακολουθήσουμε να έχουμε σε λειτουργία κάποιον απο τους υπάρχοντες inkjet γι αυτό το σκοπό μόνο; (Οπότε παίρνουμε έναν α/μ laser δικτυακό και ξεμπερδεύουμε με ένα μόνο μαύτο τόνερ ως αναλώσιμο; )Ποιόν καλό δικτυακό laser προτείνετε (και αν είναι δυνατόν να έχει και διπλής όψης δυνατότητα) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Εμείς στην δουλειά έχουμε τους 2055n είναι μονόχρωμοι με διπλής όψης, χρειάζονται και ένα firmware update για να παίξει σωστά ένας καινούργιος driver. άλλος έγχρωμος διπλής όψης είναι ο cp3525 αλλά ετοιμάσου για τσουχτερά αναλώσιμα. Γενικά καλύτερα να αναγομώσεις ειδικά αν κάνεις πολλές εκτυπώσεις γιατί το κόστος ξεφεύγει τραγικά με 4 toner HP. Στους καινούργιους HP μου την σπάει το HP universal printing, ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει στον print server Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Στους καινούργιους HP μου την σπάει το HP universal printing, ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει στον print server τι υποτίθεται ότι κάνει αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.