Soul_analyzer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 Παιδες εχω εναν σκληρο τον Western Digital Velociraptor 300Gb το μοντελο WD3000GLFS. Επειδη ψαχνω παντου να βρω εναν τον ιδιο για να κανω RAID 0 και δεν βρισκω πουθενα. Ξερετε αν με ενα απο τα μοντελα WD3000HLFS ή WD3000BLFS με αυτον που εχω εγω γινετε το RAID 0 ή ντε και καλα πρεπει να βρω το ιδιο μοντελο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Γινεται, κανονικοτατα. Καλο θα ηταν βεβαια να ειναι ιδιοι, αλλα δεν νομιζω οτι θα σου εμφανιστει το παραμικρο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Δεκέμβριος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 δε θα εχεις προβλημα, o BLFS δεν εχει την "ψυκτρα" που τον κανει 3.5" , ο HLFS-GLFS, διαφερουν στη διαταξη που βγαζουν το βυσμα τροφοδοσιασ-δεδομενων. πρακτικα οι 2 τελευταιοι ειανι ιδιοι, τον BLFS δεν θα τον επερνα (εκτοα αν ηταν σημαντικα φτηνοτερος) , γιατι ζεστενεται και κανα 5-6 βαθμους παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.