Jason Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 Κάποιο ελληνικό μαγαζί που να πουλάει αυτά εδώ τα switch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Είχα πάρει ένα τέτοιο πέρισυ, από Ακτίνιον νομίζω. Αν δεν ήταν αυτό θα ήταν από Κατουμά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 http://www.thelab.gr/search.php?searchid=1716061 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 22, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Δεν με βοηθάς Γιώργο.. Φανό πήγα τις προάλλες και δεν είχαν .Παλιά από εκεί είχα αγοράσει ένα με κόκκινο led. Κάτι σίγουρο ήθελα. Κατουμά δηλαδή παίζει να έχει ε? Το multi έχει τέτοια swiτch αλλα τα απλά μου φαίνεται χωρίς το φωτεινό δαχτυλίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 22, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Δεν με βοηθάς Γιώργο..Φανό πήγα τις προάλλες και δεν είχαν .Παλιά από εκεί είχα αγοράσει ένα με κόκκινο led. Κάτι σίγουρο ήθελα. Κατουμά δηλαδή παίζει να έχει ε? Το multi έχει τέτοια swiτch αλλα τα απλά μου φαίνεται χωρίς το φωτεινό δαχτυλίδι. Ιασωνα εχουμε τετοια με φωτιζομενο δαχτυλιδι (blue, red & white) αλλα σε μαυρο διακοπτη, οχι χρωμιου. Χρωμιου βρισκεις Ακτινιο, Φανο, Κατουμα (με πασα επιφυλαξη μιας και δεν εχω εικονα του τωρινου αποθεματος τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Ιασωνα εχουμε τετοια με φωτιζομενο δαχτυλιδι (blue, red & white)αλλα σε μαυρο διακοπτη, οχι χρωμιου.Χρωμιου βρισκεις Ακτινιο, Φανο, Κατουμα (με πασα επιφυλαξη μιας και δεν εχω εικονα του τωρινου αποθεματος τους)Παλικαρε 15mm εχετε ?γιατι ο 12mm εμεινε οπως τον πηρα αφου δεν μπαινει χωρις "πατουρα" (σαν αυτη που κανε απο το ρακορ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Δεκέμβριος 22, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Φίλε είχα πάρει πριν κάνα χρόνο 2 ακριβώς ίδια switch, από το μαγαζάκι με είδη ηλεκτρονικής της σχολής μου και τα είχα βάλει στο κουτί. Τρελή ποιότητα.Βέβαια δεν είχαν καλώδιο όπως αυτά της φωτό σου, αλλά δεν τρέχει τίποτα, φτιάχνεις μόνος σου ή το συνδέεις στο ήδη υπάρχον του κουτιού.Θα κοιτάξω αν τα φέρνουν ακόμα, και θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 22, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Ιασωνα εχουμε τετοια με φωτιζομενο δαχτυλιδι (blue, red & white)αλλα σε μαυρο διακοπτη, οχι χρωμιου. Χρωμιου βρισκεις Ακτινιο, Φανο, Κατουμα (με πασα επιφυλαξη μιας και δεν εχω εικονα του τωρινου αποθεματος τους) Ωραία αφού έχετε θα σου έρθω Δεν με ενδιαφέρει αν είναι χρωμίου η μαύρο.. euro?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 22, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Ωραία αφού έχετε θα σου έρθωΔεν με ενδιαφέρει αν είναι xrwmioou η μαύρο.. euro?? επειδη και γω απο κει πηρα αν θυμαμαι καλα ηταν ~12€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 22, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Επειδή θυμάμαι ότι είχε και κάποια χρωμίου..νόμιζα ότι τέτοιο είχες πάρει χωρίς το φωτεινό δαχτυλίδι..Λάθος κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 22, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Επειδή θυμάμαι ότι είχε και κάποια χρωμίου..νόμιζα ότι τέτοιο είχες πάρει χωρίς το φωτεινό δαχτυλίδι..Λάθος κάνω? Nαι λαθος θυμασαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 22, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Αφηστε ρε τις αγκαλιτσες....για διακοπτες μιλαμε Neph 19αρια ειναι αυτα ρε συ... 22 & 25mm δεν κυκλοφορουν σε μαυρο (βγαινουν δλδ αλλα απο εταιρειες εξειδικευμενες σε τετοια parts) Ιασωνα εχουν μεινει δυο κομματια ενα με ασπρο και ενα με κοκκινο led. επομενη παραλαβη μετο νεο ετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 22, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Μόλις το πληροφορήθηκα Σας έμεινε ένα τώρα Σε ευχαριστώ ρε Γιώργαρε που ρώτησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 22, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Αφηστε ρε τις αγκαλιτσες....για διακοπτες μιλαμε Neph 19αρια ειναι αυτα ρε συ... 22 & 25mm δεν κυκλοφορουν σε μαυρο (βγαινουν δλδ αλλα απο εταιρειες εξειδικευμενες σε τετοια parts) Ιασωνα εχουν μεινει δυο κομματια ενα με ασπρο και ενα με κοκκινο led. επομενη παραλαβη μετο νεο ετος Θελω και'γω μαυρους με κοκκινο δαχτυλιδι! Γιωργο ειδοποιησε αν παραλαβετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 22, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Εγώ θα πάρω αυτό με το άσπρο φωτισμό. Οποτε μένει αυτό με το κόκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 22, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 ...αρα το κοκκινο κατοχυρωθηκε στον Mr.Plexi (Νικο, πρεπει να ηρθαν και τα scythe...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 22, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 ...αρα το κοκκινο κατοχυρωθηκε στον Mr.Plexi (Νικο, πρεπει να ηρθαν και τα scythe...) Τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου κανουν, γιατι δεν μπορουν να δουλεψουν τα led λογω υπαρχουσας καλωδιωσης. Κεκτιμενη ταχυτητα..... Αρα το κοκκινο ακομα γυριζει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούνιος 9, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Aνασταινω το thread, να μην κανω καινουργιο.Εχει πετυχει κανεις τους εν λογω διακοπτες σε μαυρο? Φανος, Κατουμας εχουν μονο τους χρωμιου και δε φερνουν μαυρους ουτε με παραγγελια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούνιος 10, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 Τιποτα ε? Καμια ιδεα για αποτελεσματικο βαψιμο των χρωμιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.