ApolloTonKosmo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 Πρωτον ,καλη μερα σε ολους και χρονια πολλα στους εορταζωντες και δευτερων δεν ειμαι σιγουρος για το αν εκανα το post στο σωστο room , οποτε σε καθε περιπτωσι dont shoot me i am inoccent . Στο διαταυτα λοιπον, οπως φαινετε (ελπιζω) απο τον τιτλο του νηματος εχω την εξης απορια: θα μπορουσα να εχω τον εξωτερικο δισκο shared μεσω router για το pc αλλα παραλληλα να εχω προσβαση στα δεδομενα και μεσω του WD media player? Δηλαδη θα ηταν δυνατον να αποθηκευω τα αρχεια μ κατευθειαν στον εξωτερικο δισκο απο το pc και μετα να τα βλεπει το WD media player ? Thanks:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Δεκέμβριος 22, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Για να σας "βοηθησω" και αλλο ωστε η απαντηση σας να ειναι ενα τυπου ναι/οχι:Να υποθεθεσω πως απλα πρεπει να κανω map τον δισκο στο δυκτιο και ολα οκ μετα? θα ειναι ορατος τοσο στα XP σαν drive οσο και στο WD media player μεσω του δικου του interface?Ευχαρηστω και παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 αμα ειναι το wd media player live με την ethernet απο πισω τοτε ναι.θα μπορεις να βλεπεις τους σκληρους του δικτυου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Δεκέμβριος 30, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 Σε ευχαρηστω πολυ φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Δεκέμβριος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 οπως πολυ σωστα λεει ο φιλος πιο πανω, θα μπορεις να βλεπεις τα αρχεια του wd world στο wd live.. ΑΛΛΑ, μην περιμενεις να δεις full hd streaming με τα 5mb/s που μπορει να μοιρασει το wd world. αμα αυτο ειχες στο μυαλο σου να ξερεις οτι θα απογοητευτεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.