brwmogazos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2009 Παιδες μια συνθεση θελω...κορ ι7, μητρικη που ειναι η βαση ολων δυνατη, μνημες να σηκωνουν καλα ταιμινγκς τα επιπεδα που θα φτανει ο ι 7...καρτα γραφικων να μπορω να παιζω καινουρια παιχνιδια και να μην κραζω πλεον....Το πισι μου? Π4 3.4 πρεσκοτ, υδροψυκτος, P4C800 που προσφατα αλλαξα γιατι ταπεξε η παλια 2 gb ocz pc3200 με καραχαμηλα ταιμινγκς, 3850 sapphire καρτα γραφικων που πληρωσα πριν 2 μηνες το κερατο μου και δεν παιζουν ουτε το σαμποτερ, ουτε το κολιν μακ ρει ντερτ 2...χεστα...Σκληρους εχω σκαζι 15000 και καρτα ηχου κριετιβ audigy 2Αρα θελω να εχει και PCI πανω ρε παιδες...1 αν η creative ειναι χειροτερη απο τις ονμπορτ πλεον και 2 αν ειναι καλυτερη ωστε να εχω και τα σκαζι.Ελεγα για SSD σκληρο για μπουτ αλλα τι να το κανεις οταν ειναι πανακριβοι ακομα...τι λετε? Να την βγαλω πχ κανα χρονο με τα σκαζι και μετα χτυπαω SSD...Να το αφησω με αερα η να παρω μπλοκ? 3/8 ειναι η υδροψυξη μου...λεω να μην μπλεκω παλι με μλκιες και νερα και να το αφησω με αερα και με μια πολυ καλη ψυκτρα....εκτος και αν απο οβερκλοκινγκ δεν σηκωνουν τιποτα με αερα παρα με νερο.τροφοδοτικο εχω OCZ 520W για οβερκλοκινγκ που τοχα παρει το 2004....θα αντεξει τα παραπανω?Για πειτε παιδες γιατι τα εχω παρατησει....και προσφατα ειδα κατι ρυθμισεις μπαιπς σε φιλου την μητρικη και εχει τοσες ρυθμισεις πλεον καινουριες που δεν ηξερα τι μου γινετα απο ταιμιγκς κτλπ...χααχΕυχαριστω Δημητρης...ΠΣ...μνημη κοιταμε για 6 γιγα 3ple channel υποθετω?
alexkhr Δεκέμβριος 22, 2009 #2 Δεκέμβριος 22, 2009 Πόσα δίνεις? Αν έχεις αρκετά και σε παίρνει να βάλεις και υδρόψυξη στην κάρτα γραφικών τότε θα έλεγα να προχωρήσεις έτσι. Διαφορετικά βάλε μια καλή ψύκτρα και κάνεις τη δουλειά σου. Οθόνη θα κρατήσεις τη παλιά σου? Τι οθόνη είναι?
mech5107 Δεκέμβριος 22, 2009 #3 Δεκέμβριος 22, 2009 Αν θές απλά να παίξεις τα πάντα και να κλοκάρεις και λίγο, εύκολα και ωραία, και δεν θες να δώσεις ένα μηνιάτικο, πάρε μια 5770 και κάνα 2/4core amd am3 μαζί με 4gb ddr3 μνήμες και θα είσαι κομπλέ...λογικά όλη η αναβάθμιση θα σου κοστίσει όσο η 3850 και η P4c800 μαζί.
brwmogazos Δεκέμβριος 22, 2009 Author #4 Δεκέμβριος 22, 2009 Ε?Με αυτα που βλεπω το 1000αρικο το ξεπερναμε.Τα παλια μου πραγματα δεν προκειται να πουληθουν...και να ηθελα δηλαδη δεν φευγουν...και εδωσα ο μλκας περσι 130 ευρω για 2 γιγα μνημες απο Αγγλια και αλλα 100 ευρω πριν 2 μηνες για την 3850...Αρα το πισι μου θα το αφησω στον πατερα μου λεω.Στο καινουριο παμε για ι7, μητρικη καλη για οβερκλοκινγκ ποια ειναι? Ραμπατζ?6 γιγα μνημη τριπλ τσανελ πανω απο 2000 μεγκαχετζ?Να το αφησω με Αερα ομορφα και ωραια η να του παρω μπλοκ? Σκεφτομαι οτι πιο πολυ μπελας ειναι η υδροψυξη τεσπα ισως...AMD δεν παιρνω...εχω κολλημα με ιντελ...παντα ειχα...ειχα παρει παλιοτερα και εμπλεξα με προβληματα..οχι οτι εχει να κανει σημερα απλως θελω κατι σε ιντελ...Μηπως βγαινει καμια καινουρια γενια επεξεργαστων και βιαζομαι?
brwmogazos Δεκέμβριος 22, 2009 Author #5 Δεκέμβριος 22, 2009 Παιδες εκτιμω το ενδιαφερον σας...παλιοτερα εδινα εγω συμβουλες...στεπινγκ επεξεργαστων...μνημες τσιπακια...μητρικε.ς...τωρα δεν ξερω την τυφλα μου...και γιαυτο και ρωτω εσας πιο συγκεκριμενα...Ας τα πιασουμε λιγο απο την αρχη παλι...Οθονη εχω την samsung 2333HD..ειναι 23αρα τι εφ τι με τηλεοραση μαζι...αρα παιζουμε 1920 χ 1200 αναλυση (Γμσε τα...γιαυτο λογικα δεν τραβαει το παρον πισι μου)Τροφοδοτικο εχω OCZ True power 520W με ρυθμιζομενες τις γραμμες +3 +12 +5...τι διαολο ρε παιδες? Ουτε αυτο τραβαει? Λογω καρτας γραφικων? Χρυσοπληρωμενο το ειχα...Καρτα ηχου εχω την Audigy 2 ZS Σκληρους εχω 2χ scsi. 1 scsi 15000 rpm 36gb για μπουτ...(μου πεφτει λιγος ομως ρε παιδες πλεον για λειτουργικο και κανω εγκατασταση τα παιχνιδια σε εναν ΣΑτα πουε χω)ενας σκαζι ακομα 10 000 στροφων για μπ3 και μλκιουλεςκαι 1μιση τεραμπατι Μπαρακουντα 11 Σατα για downloads...Αν κρατησω σκαζι και καρτα ηχου...σημαινει οτι θελω 2 πισι αι να εχει η μητρικη σωστα?Εκτος και αν οταν παρω SSD σκληρο...που συμφωνω οτι καλυτερα να περιμενω μεχρι να βγουν πιο μεγαλοι και φθηνη...τοτε να πεταξω τα σκαζι, να βαλω στην πι σι αι την audigy και να απενεργοποιησω την ονμπορτ καρτα ηχου που θα τρεχω μεχρι τοτε.Ντι βι ντι αντιγραφικο εχω ενα πλεξτορ 8αρι αλλα αφου θα το δωσω θελω κατι ΚΑΛΟ οχι τσιπικο των 20 ευρω.Φραγκα? Δεν ειμαι φοιτητης οπως παλια...δουλευω..και εφοσον λεω να το κρατησω κανα 4ετια παλι με βλεπω να το σκαω το 1000αρικο...με την προυποθεση οτι αξιζει...αν δεν αξιζει ΟΧΙ τοτε καλυτερα να τα φαω στο αμαξι αυτα που θα γλιτωσω...Σκεφτομουν λοιπον για το παρακατο χοντρα χοντρα...Μια πρωτη ιδεα ειναι χωρις να ξερω αν δουλευουν σωστα ολα μαζι...http://img188.imageshack.us/i/pc1x.jpg/Θελω να σχολιασουμε πανω σε αυτα ποια ειναι πεταμενα λεφτα...πανε οι εποχες που παιρναμε το καλυτερο...να παρουμε κατι πλεον που να τουφεκαει αλλα χωρις να ειναι πεταμενα λεφτα...Επεξεργαστης....ΠΟιο στεπινγκ κλοκαρει καλα και που μπορω να το βρω?Η μητρικη αξιζει τα 340 ευρω της η πανε χαραμι ?Οι μνημες με 9 ταιμινγκς και 2000 μεγαχερτζ ειναι πεταμενα φραγκα η με κατι αλλω γλιτωνω λεφτα?Καρτα γραφικων δεν ξερω στην τυχη την εβαλα...υποθετω ειναι η σειρα 5 αρα θαναι καλυτερη απο τις 4αρες?Γοτερμπλοκ δεν εβαλα, αρα θελω και για εκει πληροφοριες...Σορρυ για το μακρι ποστ αλλα ρε παιδες οι λεπτομερειες ειναι που κανουν την διαφορα και παντα χαρη σε αυτες πετυχαινα ψηλα κλοκς κτλπ.Το συγκεκριμενο θα φαει με μαμα ρευματα, αντε ενα τσακ παραπανω για να ειναι σταθερο...οσο σηκωνει...πανε οι εποχες του φρεον με τερμα ρευματα και φοβο για electromigration και μλκιες...νερακι...χαλαρο ρευμα να μην τσουρουφλαει η και αερα και ΤΕΛΟΣ...εκει θα μεινει...ενα τσιτωμα και οι μνημες να εχουμε γεματο μπαντγουιθ και τελος.ΤΕλος το κουτι μου ειναι το λιαν λι PC61 μαυρο..το 60αρι δηλαδη που εβγαζε αλουμινενιο με παραθυρο...εχει αλλαξει το προτυπο ATX? θελω αλλο κουτι η κανει μια χαρα?
Billys Δεκέμβριος 22, 2009 #6 Δεκέμβριος 22, 2009 Γνωμη μου...ασε την Rampage...και κοιτα για καμια Asus P6 T/Deluxe V2 η καμια Giga UD5..τα 4.0ghz τα εχουν και αυτες...
brwmogazos Δεκέμβριος 22, 2009 Author #7 Δεκέμβριος 22, 2009 Μαλιστ.α...αρα ο στοχος ειναι τ 4 γιγα?Οκ λοιπον δεν χρειαζεται να πεταμε λεφτα! τετοιες παρατηρησεις ψαχνω βασιλη!Τι διαφορα εχει η ντελουξ 2? στο ε-σοπ που κοιταξα δεν παρατηρησα κατι...επισης επεξεργαστη τι ψαχνω? Μαλαισιανο οπως παλια? καποιο στεπινγκ και απο που μπορω να τους διαλεξω με το χερι η να το κανουν αυτοι για εμενα?
Billys Δεκέμβριος 22, 2009 #8 Δεκέμβριος 22, 2009 Τα 4 ghz τα ανεφερα επειδη σχεδον ολα τα Χ58 mobo τα πιανουν... Αν παρεις τον 920 μονο D0 θα βρεις..
Chosen Δεκέμβριος 22, 2009 #9 Δεκέμβριος 22, 2009 επισης επεξεργαστη τι ψαχνω? Μαλαισιανο οπως παλια? Α ρε Brwmogaze, πως φαίνονται οι παλιοί overclockers Όπως στα λένε τα παιδιά, έναν 920 D0, μια μητρική μεσαίου βεληνεκούς, ειδικά από την στιγμή που θα παίξεις με αέρα δεν έχει νόημα να δώσεις παραπάνω. Κι από τη στιγμή που πλέον εκτιμάς και την σταθερότητα, τις ίδιες πιθανότητες έχει να σου σκάσει και αυτή των €400 και αυτή τον €175. Το αυτό ισχύει και για τα DVDRW, δεν υπάρχουν πλέον optical drives που να κάνουνε περισσότερα πράγματα από αυτά των €20 και γι'αυτό και δεν θα βρεις και πολλά τέτοια μοντέλα. Τα 6Gb μνήμης είναι ψιλο-must, καρτούλα 5850/5870 (αν και προσωπικά δεν θα ξαναέμπλεκα με ΑΤΙ οδηγούς...) και τροφοδοτικό δυστυχώς θα χρειαστείς καινούριο. Μπορείς και να δοκιμάσεις το ίδιο πρώτα, αλλά (επίσης προσωπικά) δεν θα δοκίμαζα καν καινούριο hardware των €1000 με ταλαιπωρημένο τροφοδοτικό της OCZ. Μην ξεχάσεις και μια καλή ψύκτρα για το socket 1366, αυτά τα 4GHz που ακούς από δω κι από κει δεν είναι εύκολα με την μανίσια.
brwmogazos Δεκέμβριος 23, 2009 Author #10 Δεκέμβριος 23, 2009 Χιχι...Γερασαμε!....Τροφοδοτικο σε 750αρι κορσερ?260 ευρω για το 1000αρι πολλα ειναι ρε παιδες...Να το τρεξω με νερα? τι γοτερμπλοκ θελω? 3/8 εχω σωληνωσεις....αρα θελω και ρακορ και μλκιες...Προτεινετε μου και ενα κιτακι μνημες ρε παιδες...συγκεκριμενα θελω...
brwmogazos Δεκέμβριος 25, 2009 Author #12 Δεκέμβριος 25, 2009 Παιδες πολυ ομορφα...Oi ο σι ζεντ μνημες 1600αρες εχουν ελπιδα τσιπ αυτες?Μητρικη την Ρ6Τ ντελουξ 2...επεξεργαστη...κορ ι7Τροφοδοτικο το καλο το 850αρι....το κορσερκαι καρτα γραφικων?Αξιζει η 5850 η να παιξω με 4000?23αρα οθονη...σε ενα χρονο πχ παιρνω καινουρια καρτα γραφικων δεν κολλαω εκει...Εννοω αξιζει τα λεφτα της η 5000 η να παιξω με 4850 η δεν ξερω εγω ποια...Απο που να παρω τα κομματια? Ωστε να ζητησω και τον επεξεργαστη να εχει το μπατσ που θελω...τουλαχιστον DO....Παμε σε υδροψυξη με 3/8....λεω...να το συνεχισω δηλαδη.σε αυτα που εχωΤι μπλοκ να παρω?Νομιζω με νερα μπορω να παιξω πολυ πανω απο 4 γιγα...Δωστε τις τελευταιες συμβουλες σας παρακαλω....Το ωραιο ειναι οτι θα παρω τα ιδια χ 2...θελει και ο αδερφος μου και η ι5 συνθεση που καναμε ...αρχι....α....250 ευρω πιο φθηνα ερχεται με 3 γιγα μολις μνημη αρα δεν αξιζει....Πειτε λοιπον τις τελευταιες λεπτομερεεις σας παρακαλω...απο που αξιζει να τα παρω μιας και θα σκασουεμ 2μιση κοντα χιλιαρικα μιας και θα παρω και αντιγραφικο και κουτι για να βαλω τα παλια μου κομματια μεσα ωστε να το αφησω στον πατερα μου...(χαραμη τα βολτ μοντς πουε κανα παλι στην P4C800 Που πηρα πριν 2 μηνες...αχαχα)Μερσι
alexkhr Δεκέμβριος 25, 2009 #13 Δεκέμβριος 25, 2009 Για 1920χ1080 η 5850 σε καλύπτει άνετα με βάση τα σημερινά παιχνίδια. Μελλοντικά δεν ξέρω να σου πώ τι θα γίνει. Ο cpu θα είναι στανταρ D0. Για το batch δεν ξέρω να σου πω.Για υδρόψυξη καλή είναι η swiftech gtz (που έχω και εγω) και είναι και σε καλή τιμή. Αν θές κάτι καλύτερο υπάρχει και η swiftech XT, heatkiller. Καλή πρόταση είναι και της koolance το 350AC. Παραθέρω και λινκ.http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_498_491&products_id=24798http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_498_495&products_id=25218http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_498_493&products_id=26480Για 4++ GHZ μπορείς και με καλή αερόψυξη να τα πιάσεις. Δες το σχετικό thread για OC i7 920 D0.
brwmogazos Δεκέμβριος 25, 2009 Author #14 Δεκέμβριος 25, 2009 Πιο ειναι το καλυτερο.Το Σουιφτεκ η το Χιτ κιλλερ?Ελλαδα τα φερνει κανεις?Εχω 3/8 σωληνες....εξωτερικη δηλαδη....10 χιλιοστα...εσωτερικη 8...υπαρχουν τετοια φιτινγκς για τα μπλοκ αυτα?Ρωτω γιατι μου εφυγε η παραλια να βρω φιτινγκς εδω επαρχια και τελικα βρηκα κατι μλκιες που δεν στεγανοποιουσαν ... ΚΑΝ...και πανακριβα....
brwmogazos Δεκέμβριος 25, 2009 Author #15 Δεκέμβριος 25, 2009 Εν το μεταξυ μου γιαλυσε και το κουλερμαστερ κοσμος Σ κουτι.απο τιμη φωτια αλλα μπορω να του χωσω και τα 2 ψυγεια μου μεσα (ενα μονο και ενα διπλο) αντλια και μλκιες...να του βαλω 1/2 ιντσας σωληνωσεις απο 3/8 που εχω τωρα και να τα κρυψω ολα μεσα ομορφα και ωραια...που φτασαμε ρε...μισο πισι φτιαχνεις και θελεις εναμιση χιλιαρικο....αχαχα
alexkhr Δεκέμβριος 25, 2009 #16 Δεκέμβριος 25, 2009 Νομίζω το killer είναι. Δεν είμαι σίγουρος! Με νομίζεις ότι έχουν καμιά τρελλη διαφορά. Το πολύ 1 βαθμό διαφορά μεταξύ τους. Το ΧΤ λέει η swiftech ότι έχει 3 βαθμούς λιγότερους σε σχέση με το GTZ και έχει 40 δολλάρια επιπλέον.Το cosmos s είναι φοβερό κουτί για υδρόψυξη. Αλλά αυτό το πληρώνεις!!! Υπάρχει και ένα thread απο τον ProPitsiriko$ με ελαφρλια Moda για το cosmos για να πάρεις κάποιες ιδέες.http://www.thelab.gr/showthread.php?t=59305
brwmogazos Δεκέμβριος 29, 2009 Author #17 Δεκέμβριος 29, 2009 Εγινε..σε Ευχαριστω φιλε μου...ΣΗμερα διαβαζα περι 6πυρηνων που θα σκασουν μυτη λενε Γεναρη....Αξιζει να περιμενω λιγο καιρο ακομη μπας και παρω τιποτα πιο καινουριο η το προχωραω λετε?
alexkhr Δεκέμβριος 29, 2009 #18 Δεκέμβριος 29, 2009 Πολλοί τα λιγουρευόμαστε αυτά τα 6-πύρηνα!! Ακούγεται ότι θα είναι η extreme σειρά της intel. Άρα μιλάμε για κανα 1000 ευρώ μόνο ο επεξεργαστής.
brwmogazos Δεκέμβριος 29, 2009 Author #19 Δεκέμβριος 29, 2009 Τωρα με εστειλες....μα διαβασα οτι θα βγουν και πιο μικροι ας τους πουμε...και οτι ισως γυρισουν ολοι στο ιδιο manufacturing process ακομα και οι ι7 οι μικροι....δεν θυμαμαι ποσα μικρον
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.