Jump to content

caseking.de - αξιόπιστο;

Athanasios2104

Recommended Posts

Έχει αγοράσει κανείς από το caseking.de? Είναι γερμανικό site και ο λόγος που θα το χρησιμοποιήσω είναι γιατί δεν βλέπω πουθενά αλλού το SR1-560 (ούτε Aquatuning ούτε PPCs).

• 3 weeks later...

Εξακολουθούν να μην στέλνουν...

κριμα και έχει πολλά πράγματα

σχετικό e-mail ακολουθεί

Hello Mr.XXXX,

thanks a lot for your mail.

We have to apologize, but we don't ship to Greece.

Mit freundlichem Gruß; Best Regards

Alexander Herrmann

Caseking Service

--------------------------------------------

Caseking GmbH

Handelsregisternummer HRB 101914 B

Amtsgericht Charlottenburg

Sitz in Berlin

Geschäftsführer: Kay Kostadinov & Toni Son

Όντως... πάντως το SR1 560 που θέλω το έχουν μόνο αυτοί και ένα ακόμη γαλλικό κατάστημα (coolpc ή κάτι τέτοιο) αμφιβόλου αξιοπιστίας. Οπότε θα το πάρει ένας γνωστός μου από Βέλγιο και θα μου το στείλει...

Είναι πάντως απορίας άξιον πως η Black Ice έστειλε την 560 έκδοση των SR1 μόνο σε αυτά τα δύο καταστήματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ενώ δεν τα έχουν ΚΑΝ στο site τους (έχουν όμως το review τους!!). Παρ'τ'αυγό και κούρεφτο... :wall:

Έλα, Θανάση...

Στέλνει Ελλάδα κανονικότατα, άμα χρειαστείς βοήθεια στην παραγγελία σφύρα μου:

http://www.a-c-shop.de/Hardware-Labs-Black-ICE-Radiator-SR1-560-black-4-x-140mm

:o :O :o

:happy2: :happy2: :happy2:

:dance3: :dance3: :dance3:

Ούτε που σκέφτηκα αυτό το κόλπο με το google.de, αν και το google.com το είχα φλομώσει στο sr1 560 search :D !!

Ερνέστο, αν ήμουν πολύ "large", θα σου έδινα την 2209WA που ήθελες, άλλα προς το παρόν θα αρκεστείς σε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :hehe:

Το κατάστημα το βρήκες τυχαία ή έχεις αγοράσει από εκεί; Βλέπω πάντως ότι δέχεται Paypal και έχει τηλέφωνα/διευθύνσεις, οπότε δεν πιστεύω να ψάχνω τα 200 ευρώ.

Επειδή βλέπω ότι το stock για το 560 είναι limited (υποθέτω αυτό σημαίνει το πορτοκαλί λαμπάκι), το χτυπάω αμέσως! Ίδια τιμή το έχει και το caseking άλλωστε.

Κάτι άλλα πράματα που θέλω για το setup, θα τα πάρω από Aquatuning και PPCs, θα πάνε τα μεταφορικά σύννεφο άλλα τι να κάνουμε, ΕΝΑ κατάστημα που να τα έχει ΟΛΑ, δεν έχω βρει εδώ και χρόνια :shout: . Μάλλον πρέπει να ανοίξω ένα εγώ για να τους αδειάσω όλους... :dirol:

@Ερνέστο, έχεις pm για τα καθέκαστα :T:.

http://www.highflow.nl/radiatoren/140mm-radiators-140-280-420-560/black-ice-sr-1-560.html?&sl=EN

αξιόπιστο μαγαζί έχω αγοράσει πολλές φόρες και έχει αρκετά πραγματάκια

Ευχαριστώ επίσης! (μα καλά, τυφλός ήμουνα :fist: )

Να υποθέσω τα μεταφορικά από Ολλανδία είναι πολύ περισσότερα από Γερμανία;

βάλε στο καλάθι ότι θες πάτα check out βλέπεις ακριβώς πόσα μεταφορικά είναι για ελλαδα.

Ναι το είδα, έχει όντως πολύ μεγάλη ποικιλία και ίσως μπορέσω να πάρω ό,τι θέλω σε μία παραγγελία από αυτούς! Τους έστειλα ένα mail για κάτι parts, αν μπορούν να τα κάνουν order on demand, και βλέπουμε.

Ευχαριστώ για τα heads up! :)

• 1 year later...

Συγνώμη που το ξεθάβω, αλλά είδα διαφήμιση του caseking εδώ στο forum. Μήπως και άρχισαν να στέλνουν Ελλάδα;

Όχι τίποτα άλλο άλλα έχουν φέρει τις Phanteks ψύκτρες που έχουν παρόμοια τιμή/απόδοση με noctua αλλά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πιο όμορφες (έχει και 4 χρωματάκια :inlove:)

Συγνώμη που το ξεθάβω, αλλά είδα διαφήμιση του caseking εδώ στο forum. Μήπως και άρχισαν να στέλνουν Ελλάδα;

Όχι τίποτα άλλο άλλα έχουν φέρει τις Phanteks ψύκτρες που έχουν παρόμοια τιμή/απόδοση με noctua αλλά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πιο όμορφες (έχει και 4 χρωματάκια :inlove:)

Απ'ότι είδα και πάλι "τσου"...

Πάντως, οι ψήκτρες τα σπάνε από looks!!!!!!!!!!!! I like!

• 2 months later...

Αυτό μόλις παρατήρησα κι εγώ τώρα και μου φαίνεται λίγο αστείο να υπάρχει διαφήμιση ενός μαγαζιού που απευθύνεται κατά 95% σε Έλληνες κατοίκους χωρίς να μπορεί να τους εξυπηρετήσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.