sornok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2003 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2003 καλησπέρα , πολύ ωραίο το site σας συμβάλλει και αυτό στην καλή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται, δείτε και κάτι άλλο !!! new tech site about pcs and new technology team9 website
kots Νοέμβριος 17, 2003 #2 Νοέμβριος 17, 2003 και αφού βλέπω διαφήμιση να παραθέσω εγώ ένα ακόμα αξιόλογο site. www.dvdstuff.grτα πάντα για το ripping ταινιών. διαθέτει μεγάλη γκάμα υπότιτλων καθώς και συζητήσεις για κινηματογράφο.
sornok Νοέμβριος 20, 2003 Author #3 Νοέμβριος 20, 2003 τουλάχιστον εγώ την έκανα έμμεσα ρε παιδί μου , όχι τόσο στεγνά !!!
lefteris Νοέμβριος 20, 2003 #4 Νοέμβριος 20, 2003 Ναι βρε kots... μα πώς μας το πέταξες έτσι το site σου; Πάρε κανά μάθημα τακτικής από τον sornok!
panigrc Νοέμβριος 20, 2003 #5 Νοέμβριος 20, 2003 Tο dvdstuff το ξέρω και ξέρω και αυτόν που το δημιούργησε ! Αλλά θα προτημούσα να μου δώσετε λινκ σχετικά με τα παραπάνω και όχι οποιαδήποτε σελίδα ! Με αυτό δεν θελω να θίξω τις σελίδες των άλλων παιδιών αλλά προς το παρόν είναι άλλο το ζητούμενο
kots Νοέμβριος 21, 2003 #6 Νοέμβριος 21, 2003 εντάξει έχετε δίκιο. ένα φόρουμ έχουμε κι εμείς και το διαφήμισα απλά. δεν έχει σχέση με hardware οπότε μην φοβάστε δεν θα σας κλέψω τους πελάτες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.