Jump to content

TwinTech Cuda GTS 250 SVGA (PCI-Express, 1GB) vs Gigabyte 5770 GVR577D5-1GD-B SVGA

panakaigiotis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σας

Θα ηθελα να μου πειτε ποια απο τις 2 καρτες γραφικων να παρω γιατι γενικα εχω ακουσει αρκετα καλα και για τα δυο chipset(ati και nvidia)

Σας ευχαρηστω πολυ εκ των πρωτερων

:)

Από τα νήματα που έχουν γίνει τελευταία και παρακολουθώ, μιας και προσανατολίζεσαι σε αυτήν την κατηγορία καρτών... η 5770 μακράν!

Είναι πιο καινούργια ,υποστηρίζει dx11 κλπ,κλπ. Κάνε κανένα search στο φορουμ, θα βρείς πολύ πράμα...:laughing:

5770 νεότερη τεχνολογία + DX11 + ( λογικά) θα έιναι και πιο "κρυα" και με λιγότερη κατανάλωση...

Ναι αλλα το dx11 δεν λεει κατι απο τη στιγμη που μπορω να το κατεβασω απο το ιντερνετ τωρα για το αν ειναι πιο κρυα ή οχι αυτο ειναι αλλο θεμα.Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει και τοσο...Το θεμα μου ειναι σε σημαντικα σημεια οπως τη συχνοτητα μνημης κ.τ.λ.

Ναι αλλα το dx11 δεν λεει κατι απο τη στιγμη που μπορω να το κατεβασω απο το ιντερνετ τωρα για το αν ειναι πιο κρυα ή οχι αυτο ειναι αλλο θεμα.Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει και τοσο...Το θεμα μου ειναι σε σημαντικα σημεια οπως τη συχνοτητα μνημης κ.τ.λ.

Δλδ? ? ? ? ? ? ? DX11??? Ιντερνετ? Συχνότητα μνήμης?? ? ?

1)Μια διορθωση : ταχυτητα μνημης οχι συχνοτητα μνημης

Παρακατω παραθετω και το link που συγκρινω τις 2 καρτες γραφικων

http://www.plaisio.gr/ProductCompare.aspx?Catalog=20&Products=1272713,1353713

2)οταν λεω ιντερνετ εννοω οτι με εναν αποκωδικοποιητη δεν θα εχω προβλημα αλλωστε και τωρα που εχω dx9 αναγκαστικα χρησιμοποιω αποκωδικοποιητες

Βρε Παναγιώτη, μην κάνεις ασκήσεις επί χάρτου... Άλλα τα νουμεράκια σε απλή παράθεση, άλλα η ερμηνεία τους σε πραγματικές συνθήκες, όπως στο κατατοπιστικότατο λινκάκι του biker!...

Tον ψιλοήπιε η 250... :hang3:

Βασικά με τους drivers αυτή την στιγμή είμαστε περίπου

4850<250=5750<5770<48701gb=260 216<4890<280<275<285<5850<5870

...με διακυμάνσεις ανάλογα το παιχνίδι...

1 τι την θες την καρτα? για παιχνιδια? για ταινιες? απλα για σερφαρισμα? η απο ολα? σε τι συστημα? με τι οθονη?

2 το DX11 δεν το κατεβαζεις απλα απο το ιντερνετ και το εγκαθιστας σαν να ειναι κανα προγραμματακι...!! για να τρεξεις DX11 χρειαζεσαι οπωσδηποτε WIN 7 και συμβατη καρτα γραφικων. και αυτη τη περιοδο, μονο η ATI 5*** ειναι τετοια καρτα.

2 το DX11 δεν το κατεβαζεις απλα απο το ιντερνετ και το εγκαθιστας σαν να ειναι κανα προγραμματακι...!! για να τρεξεις DX11 χρειαζεσαι οπωσδηποτε WIN 7 και συμβατη καρτα γραφικων. και αυτη τη περιοδο, μονο η ATI 5*** ειναι τετοια καρτα.

Dx11 παιζει και σε Vista.

Dx11 παιζει και σε Vista.

ναι σωστα. λογικο ειναι αφου τα 7 βασιζονται στα vista.

Δεν ειπα οτι θα κατεβασω dx11 ειπα απλα οτι υπαρχουν απλα προγραμματα κωδικοποιητες τα οποια θα μπορουσα να κατεβασω για να με διευκολυνουν αντι να πληρωσω 50 ευρω παραπανω μονο για αυτο(αλλωστε ακομη δεν εχει και πολλες εφαρμογες)!!!και αλλωστε θα εχω windows 7 στο pc.

:)

Καλό το 11άρι παιδιά, και εμένα μου αρέσει αλλά αυτές τις κάρτες τις παίρνουμε κατά 99% για τα γκάζια και μετά για 11άρι.

Well yes, και η 5770 είναι συν τοις άλλοις και πιο γρήγορη από την 250. Το αν αξίζει όμως την διαφορά των 50€ εξαρτάται και από άλλους παράγοντες.

Φίλε Παναγιώτη, τι χρήση θέλεις να κάνεις στην κάρτα γραφικών? Επίσης, τι ανάλυση έχει η οθόνη σου?

την θελω και για παιχνιδια και για ταινιες.Κυριως ταινιες ομως!!!Η οθονη μου ειναι full high definition αλλα αναλυση δεν θυμαμαι...:(

το dx11, ουτως η αλλως, δεν εχει σκασει μυτη καλα-καλα. τωρα εμφανιζονται καποια παιχνιδια που λενε οτι το υποστηριζουν. ομως καλο ειναι αφου παιρνεις τωρα καρτα, να εχεις την υποστηριξη.

για ταινιες HD, ολες οι συγχρονες καρτες τις παιζουν ανετα. στα παιχνιδια ομως θες μια δυνατη καρτα. και απο τις 2 προτεινομενες, η πιο δυνατη ειναι η 5770.

the choice is yours!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.