sebastian Ιανουάριος 15, 2010 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 εγω βλεπω μια μονη καρτα να ειναι πιο γρηγορη απο την 295 και 50% πιο γρηγορη απ την 285.εσυ περιμενες οτι η Νν ξαφνικα θα βγαλει μια καρτα 150% γρηγοροτερη απ τις προηγουμενες; Εγω!!! αυτοι το πιστευανε... Απλα εκανε ενα hype νααα!!! και τελικα απο τι φαινεται πολυ κακο για το τιποτα! Ο fermis τελικα αντι για καρυδια ειχε ξεφουσκωτες σαμπρελες -> (1,5gb μνημη , 380 bit bus) και εχει αυτα τα score! Ας περιμενουμε να δουμε και τα τελικα νουμερα...γιατι ποτε δεν ξερεις! Μπορει να κανει κανενα θαυμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 16, 2010 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 αααα πες ετσι νταξει...αμα ειναι να συζηταμε για το τι λεει το pr της καθε εταιριας ζητω που καηκαμε.αντε 2 μερουλες ακομα να δουμε κανα ριβιου να ξερουμε τι γινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιανουάριος 16, 2010 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 ποτε βγαινουν επισημως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 17, 2010 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Ρε παιδιά, όλο για bench fermi διαβάζω στις 2 προηγούμενες σελίδες, και bench δεν βλέπω. Που τα βρήκατε; Διάβασα 3-4σελίδες από ένα φόρουμ που κάνατε link εδώ μέσα, αλλά δεν λέει κάτι σαφές. Ας πει κάποιος τάδε σύστημα τάδε bench X απόδοση, και σύγκριση με αντίστοιχο Ατι σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 17, 2010 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 εντος ολιγων λεπτων...θα πεσει τρελλο καθαρισμα..Οποιος συνεχισει thread ban για αρχη.Κερναει ο Αντωνης σημεραeditCleaned Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 18, 2010 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/27892-nvidia-s-geforce-gf100-under-microscope-13.html!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Ιανουάριος 18, 2010 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/27892-nvidia-s-geforce-gf100-under-microscope-13.html!!While it was good to finally see some concrete results from the GF100 / Fermi architecture, there are a number of questions that are still rolling their way through our brains. First and foremost of these has to do with exactly what type of card was within the test systems since when asked, NVIDIA merely stated that it was the card that would be shipping on launch day. If some people are to be believed, due to yield issues the only card we would see on launch day would be a slightly cut-down 448SP version. Our contacts further cemented this by saying that the product which is first available will be largely dictated by the yields coming out of the TSMC foundries.Naturally the cards we benchmarked weren’t equipped with anything above 512SPs since that is the maximum layout this architecture will allow. If we assume the performance we saw was coming out of the beta, underclocked version of a 512SP GF100 running alpha-stage drivers, this is going to be one hell of a graphics card. On the other hand, if NVIDIA was using 448SP equipped cards for these tests, the true potential of the GF100 is simply mind-boggling. Coupled with the compute power and architecture specifically designed for the rigors of a DX11 environment, it could be a gamer’s wet dream come true. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 18, 2010 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Καποια πρωτα στοιχεια για τις καρτες...αλλα φυσικα οχι benchmarkshttp://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3721http://www.tomshardware.com/reviews/gf100-fermi-directx-11,2536.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
onty1416003331 Ιανουάριος 18, 2010 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 http://www.guru3d.com/article/nvidia-gf100-fermi-technology-preview/1:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 18, 2010 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Πάντως από αυτά που διαβάζω, ίσως φτάνουμε σε ένα σημείο που τα benchmarks δε θα μπορούν να αποτελούν το κύριο σημείο αναφοράς για την αγορά μιας κάρτας. Άντε να συγκρίνεις 2 κάρτες, οι οποίες η πρώτη πχ προσφέρει 60fps σε 19χ12 με καλύτερες τεχνικές ΑΑ και μεγαλύτερα tessellation levels με μία άλλη των 80fps αλλά χειρότερες τεχνικές αποικόνισης. Ενδιαφέρον ανάγνωσμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας κάρτας, να δούμε άμα θα υπάρχει και αντίστοιχη υποστήριξη από τους game developers και άμα θα μπορέσουν πράγματι να πραγματοποιήσουν όλα αυτά που υπόσχονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 18, 2010 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 απλά απο την επόμενη γενιά θα σταματίσουμε να κοιτάμε 1920 και θα συγκρίνουν όλοι σε 2560. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 18, 2010 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 η αγορα κινειται πλεον σε multi monitor ρυθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 18, 2010 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 απλά απο την επόμενη γενιά θα σταματίσουμε να κοιτάμε 1920 και θα συγκρίνουν όλοι σε 2560. η αγορα κινειται πλεον σε multi monitor ρυθμους.Μακάρι, γιατί αυτό σημαίνει ότι με ένα monitor 22άρη (1680χ1050) σαν και αυτό που έχω, θα μπορώ να παίζω αέρα ΟΛΟΥΣ τους τίτλους με μια καρτούλα των 150Ε την οποία θα αλλάζω 1 φορά στα 2-3 χρόνια !!!Και είμαι απόλυτα καλυμμένος με το 22άρι μου !!!! Καλά παιχνίδια να βγαίνουν μόνο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιανουάριος 18, 2010 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/27892-nvidia-s-geforce-gf100-under-microscope-13.html!!Εντοπισε κανεις πουθενα αν αναφερει με ποση μνημη ειναι η 100; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 18, 2010 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 η αγορα κινειται πλεον σε multi monitor ρυθμους.Και οχι μονο...με τις νεες τηλεορασεις 3D ..θα παιξει πολυ και αυτο αν υπαρχει και η η υποστηριξει απο τους παραγωγους παιχνιδιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 18, 2010 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Μακάρι, γιατί αυτό σημαίνει ότι με ένα monitor 22άρη (1680χ1050) σαν και αυτό που έχω, θα μπορώ να παίζω αέρα ΟΛΟΥΣ τους τίτλους με μια καρτούλα των 150Ε την οποία θα αλλάζω 1 φορά στα 2-3 χρόνια !!!Και είμαι απόλυτα καλυμμένος με το 22άρι μου !!!! Καλά παιχνίδια να βγαίνουν μόνο ! οχι φιλος ...ξεχνας το αλλο παραμυθι που κυκλοφορει. Με μια καρτα και μια οθονη θα εχεις τρελλο bottleneck απο το cpu σου. Θα πρεπει να ανεβεις σε οθονες (αρα αναλυση) για να νιωσεις το "true gaming experience"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Ιανουάριος 18, 2010 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 οχι φιλος ...ξεχνας το αλλο παραμυθι που κυκλοφορει.Με μια καρτα και μια οθονη θα εχεις τρελλο bottleneck απο το cpu σου. Θα πρεπει να ανεβεις σε οθονες (αρα αναλυση) για να νιωσεις το "true gaming experience"... Καλά τα λες μεγάλο παραμύθι κι αυτό... Αλλά μετά τα 2560χ1600 που θα παει; Ασ βγάλουν τις οθόνες χωρίς τα γύρω-γύρω πλαστικά .. καθαρό γυαλί, για να κάνουμε ιδανικά eyefinity!! Αλλιώς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 18, 2010 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Αν και σχετικά αποστασιοποιημένος με την ευρεία έννοια από τις υποθέσεις του hardware, θα έλεγα ότι είναι η πρώτη φορά που περιμένω με αγωνία ένα νέο προϊόν (λέγε με Fermi) και πως αυτό θα πλασσαριστεί στην αγορά... Κάτι μου λέει ότι σε απόλυτους αριθμούς θα είναι ταχύτερο από τις αντίστοιχες ΑΤΙ, για τις λοιπές παραμέτρους είδωμεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 18, 2010 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Με μια καρτα και μια οθονη θα εχεις τρελλο bottleneck απο το cpu σου.Θα πρεπει να ανεβεις σε οθονες (αρα αναλυση) για να νιωσεις το "true gaming experience"... λές ε ? και εγώ που νόμιζα ότι μια χαρά είναι ο q6600@3.5 που έχω !!!bytheway περιμένω πώς και πώς το fermi για να δωρίσω την 8800GTS (G92) (300E πριν 2 χρόνια από Π) που έχω και να πάρω μια 5850 στα 150~170 (αν πέσει εκεί) αλλιώς καμια 4890 στα 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 18, 2010 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 εεπ ...μου εφαγες την πιο σημαντικη γραμμη απο το ποστ μου. Χωρις αυτην δεν μετρανε τα αποκατω.. Μπορει να μην βγουν καλογραμμενα παιχνιδια ,μπορει να μην βγουν γενικα καλα παιχνιδια.. αλλα θα πρεπει να ανεβασεις τις αναγκες σου γιατι αλλιως........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.