Jump to content

nVIDIA GeForce GTX 380 & GTX 360 benchmarks - Τελικά ήταν αληθινά ;

dunkel_Stern

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Ποια οργανα πλακα κανουμε, ειδαμε κανενα νουμερο ? μια εικονα οτι τρεχει το unigine ε και!

καλα ρε βαλανε το videaki και βαζουν και βγαζουν το tessellation για να μην δουμε την πτωση των frames...στο μεταξυ φαινονται τα drops.....ΡΟΜΠΕΣΣΣΣΣΣ ουτε το fps indicator εχουν βαλει ON!!!! ΓΙΑΤΙ??????

Ναι με το F3 , και με το F4 βαζεις και βγαζεις το wire frame , που βλεπεις τα πολυγωνα!

Aπιστε Θωμα δες και εδω γιατι το φουρνακι σου δεν μπορει να κανει tessellation ON με το F3 :hehe:

http://www.youtube.com/watch?v=PR40GwRtFyw&feature=related

παιδια μιας και εχω ξεφυγει λιγο απο το θεμα

τι τσιπακια ετοιμαζει η πρασινη ;

αυτα τα 380 που λεγαμε ; και 390;

το φερμι τι ειναι ; και γιατι λεγεται ετσι ;

γιατι εχουν καθυστερησει τοσο καιρο ;

ετσι συνοπτικα σα να μιλαγατε σε ασχετο θελω καποιος να μου απαντησει

ευχαριστωωω:p

παιδια μιας και εχω ξεφυγει λιγο απο το θεμα

τι τσιπακια ετοιμαζει η πρασινη ;

αυτα τα 380 που λεγαμε ; και 390;

το φερμι τι ειναι ; και γιατι λεγεται ετσι ;

γιατι εχουν καθυστερησει τοσο καιρο ;

ετσι συνοπτικα σα να μιλαγατε σε ασχετο θελω καποιος να μου απαντησει

ευχαριστωωω:p

η αλήθεια είναι ότι κι' εγω που τα παρακολουθώ εχω κάποια κενά, αλλά θα προσπαθήσω να σε φωτίσω κάπως.

Οι κάρτες θα βγούν στην αγορά με τις ονομασίες GTX360&GTX380.

Fermi εχω καταλάβει πως έχει ονομαστεί το ολο project, με νονό το μεγάλο Ιταλό φυσικό Enrico Fermi.

Τα specs των καρτών είναι τα παρακάτω :

GTX_300_specs.png

Οι καθυστερήσεις οφείλονται στο γεγονός ότι η TSMC αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με τις gpu των 40nm, με αποτέλεσμα το 50% των chip να βγαινουν μη λειτουργικά.

gf100, εχω καταλάβει πως είναι το όνομα του πυρήνα???Γιατί οχι GT300 ;

ΟΛΑ καλά και ωραία, και η κουβεντούλα εδώ, και τα benchmarks, και τα videos, και τα Fermi, αλλά αν η nVidia σκοπεύει να παρουσιάσει τα νέα υπερόπλα απλώς για το prestige της "ταχύτερης κάρτας στον πλανήτη" (ή κάπως έτσι) και να τις σερβίρει σε τιμές ala-nVidia (Suzy-Tsuzi) σε μερικές εβδομάδες από τώρα, απαξιώνοντας ένα μεγάλο mainstream κομμάτι αγοραστών (γιατί πχ μία 5850 mainstream κάρτα πρέπει να θεωρείται πλέον), τότε το μόνο που θα καταφέρει είναι να ρίξει και τους τελευταίους "αναποφάσιστους" στη δύστροπη, αλλά θελκτική αγκάλη της ΑΤΙ*...

Εύχομαι στα Fermi τα καλύτερα.

*ελπίζω και η τελευταία, μέσα σε όλον αυτό το σαματά, να γκρεμοτσακιστεί και να ρίξει τις τιμές της, οπότε ίσως με δω και με CF τζάμπα-πράμα.

http://ispss.istreamplanet.com/nvidia/

Αρχισε παιδια για οσους δεν το εχουν παρει πρεφα αλλα ο ΚΙΝΕΖΟΣ εδω και 1 ωρα κανει τον ΚΙΝΕΖΟ!!!! FERMI δεν βλεπω και τρομαζω...που το κρυβει! Απο που λετε να το βγαλει ? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.