MUL Δεκέμβριος 31, 2009 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Μην σαν κάνει εντύπωση...είναι μοιρασμένη η πίτα μάγκες..ολα κανονισμένα .. 6 μήνες θα πουλάω εγώ, 6 μήνες θα πουλάς εσυ...:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 7, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 http://pc.watch.impress.co.jp/docs/news/event/20100107_340953.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 7, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 http://pc.watch.impress.co.jp/docs/news/event/20100107_340953.htmlΆρχισαν τα όργανα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 7, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Ποια οργανα πλακα κανουμε, ειδαμε κανενα νουμερο ? μια εικονα οτι τρεχει το unigine ε και!καλα ρε βαλανε το videaki και βαζουν και βγαζουν το tessellation για να μην δουμε την πτωση των frames...στο μεταξυ φαινονται τα drops.....ΡΟΜΠΕΣΣΣΣΣΣ ουτε το fps indicator εχουν βαλει ON!!!! ΓΙΑΤΙ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 7, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Sebastian πούλα όσο είναι καιρός, έρχεται fpsκαταιγίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 7, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Sebastian πούλα όσο είναι καιρός, έρχεται fpsκαταιγίδα. Xωρις tessellation ομως , τετοιες καται-γιδες προσφερει και ο φουρνος σου! Koλασμενο joke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 7, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 στο Unigine Heaven μπορείς να βγάζεις η να βάζεις On the fly το tesselation? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 7, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Ναι με το F3 , και με το F4 βαζεις και βγαζεις το wire frame , που βλεπεις τα πολυγωνα! Aπιστε Θωμα δες και εδω γιατι το φουρνακι σου δεν μπορει να κανει tessellation ON με το F3 http://www.youtube.com/watch?v=PR40GwRtFyw&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 7, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 ρε συ αλλού είναι το θέμα, διάβασα σε άλλο site ένας χρήστης με 5870 είπε οτι στο δικό του σύστημα έχει πολύ περισσότερο lag απ ότι στο video όταν ενεργοποιεί το tesselation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 7, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Eσυ μην ακους αυτα που σου λεμε εμεις... Διαβαζε τι λεει ο καθενας ασχετος.:whistling Που θα παει αν το fermi ειναι αποτυχια σε ΑΤΙ θα πας!!!! :p:p:p:p:p:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 7, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 7, 2010 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Απο αυτο το βιντεο δειχνει να τα παει καλα....θελω αποτελεσμα στο bench και settings που εβαλε! μονο ετσι θα ειμαστε σιγουροι για την δυναμικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιανουάριος 7, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 αυτο ελλειπε να ειχε μεγαλυτερο lag στο tesselation on.....5 μηνες μετα την 5870 θα βγει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 7, 2010 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Ας βαλουν τα frames και με τι ρυθμισεις το παιζουν και μετα τα λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 7, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 παιδια μιας και εχω ξεφυγει λιγο απο το θεμα τι τσιπακια ετοιμαζει η πρασινη ; αυτα τα 380 που λεγαμε ; και 390; το φερμι τι ειναι ; και γιατι λεγεται ετσι ; γιατι εχουν καθυστερησει τοσο καιρο ; ετσι συνοπτικα σα να μιλαγατε σε ασχετο θελω καποιος να μου απαντησει ευχαριστωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 7, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Α ρε gomar που καντησες ! σ'εφαγε η ριμαδα η γκομενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 7, 2010 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 παιδια μιας και εχω ξεφυγει λιγο απο το θεματι τσιπακια ετοιμαζει η πρασινη ; αυτα τα 380 που λεγαμε ; και 390; το φερμι τι ειναι ; και γιατι λεγεται ετσι ; γιατι εχουν καθυστερησει τοσο καιρο ; ετσι συνοπτικα σα να μιλαγατε σε ασχετο θελω καποιος να μου απαντησει ευχαριστωωω η αλήθεια είναι ότι κι' εγω που τα παρακολουθώ εχω κάποια κενά, αλλά θα προσπαθήσω να σε φωτίσω κάπως. Οι κάρτες θα βγούν στην αγορά με τις ονομασίες GTX360>X380. Fermi εχω καταλάβει πως έχει ονομαστεί το ολο project, με νονό το μεγάλο Ιταλό φυσικό Enrico Fermi. Τα specs των καρτών είναι τα παρακάτω : Οι καθυστερήσεις οφείλονται στο γεγονός ότι η TSMC αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με τις gpu των 40nm, με αποτέλεσμα το 50% των chip να βγαινουν μη λειτουργικά. gf100, εχω καταλάβει πως είναι το όνομα του πυρήνα???Γιατί οχι GT300 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιανουάριος 7, 2010 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 GF100= είναι το "code name του πυρήνα" όπως G80,G92,GT200 και προφανώς απο GT300 τώρα το λένε GF100, εγώ έτσι κατάλαβα. GTX 380/60 = Ονομασίες Καρτών/μοντέλαFermi= Αρχιτεκτονική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 7, 2010 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 ΟΛΑ καλά και ωραία, και η κουβεντούλα εδώ, και τα benchmarks, και τα videos, και τα Fermi, αλλά αν η nVidia σκοπεύει να παρουσιάσει τα νέα υπερόπλα απλώς για το prestige της "ταχύτερης κάρτας στον πλανήτη" (ή κάπως έτσι) και να τις σερβίρει σε τιμές ala-nVidia (Suzy-Tsuzi) σε μερικές εβδομάδες από τώρα, απαξιώνοντας ένα μεγάλο mainstream κομμάτι αγοραστών (γιατί πχ μία 5850 mainstream κάρτα πρέπει να θεωρείται πλέον), τότε το μόνο που θα καταφέρει είναι να ρίξει και τους τελευταίους "αναποφάσιστους" στη δύστροπη, αλλά θελκτική αγκάλη της ΑΤΙ*...Εύχομαι στα Fermi τα καλύτερα.*ελπίζω και η τελευταία, μέσα σε όλον αυτό το σαματά, να γκρεμοτσακιστεί και να ρίξει τις τιμές της, οπότε ίσως με δω και με CF τζάμπα-πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 7, 2010 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 http://ispss.istreamplanet.com/nvidia/ Αρχισε παιδια για οσους δεν το εχουν παρει πρεφα αλλα ο ΚΙΝΕΖΟΣ εδω και 1 ωρα κανει τον ΚΙΝΕΖΟ!!!! FERMI δεν βλεπω και τρομαζω...που το κρυβει! Απο που λετε να το βγαλει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.