Jump to content

nVIDIA GeForce GTX 380 & GTX 360 benchmarks - Τελικά ήταν αληθινά ;

dunkel_Stern

Recommended Posts

Μην σαν κάνει εντύπωση...είναι μοιρασμένη η πίτα μάγκες..ολα κανονισμένα .. 6 μήνες θα πουλάω εγώ, 6 μήνες θα πουλάς εσυ...:baby:

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Ποια οργανα πλακα κανουμε, ειδαμε κανενα νουμερο ? μια εικονα οτι τρεχει το unigine ε και!

καλα ρε βαλανε το videaki και βαζουν και βγαζουν το tessellation για να μην δουμε την πτωση των frames...στο μεταξυ φαινονται τα drops.....ΡΟΜΠΕΣΣΣΣΣΣ ουτε το fps indicator εχουν βαλει ON!!!! ΓΙΑΤΙ??????

Sebastian πούλα όσο είναι καιρός, έρχεται fpsκαταιγίδα. :haha:

Xωρις tessellation ομως :hehe: , τετοιες καται-γιδες προσφερει και ο φουρνος σου! :hehe:

Koλασμενο joke!

ρε συ αλλού είναι το θέμα, διάβασα σε άλλο site ένας χρήστης με 5870 είπε οτι στο δικό του σύστημα έχει πολύ περισσότερο lag απ ότι στο video όταν ενεργοποιεί το tesselation.

Eσυ μην ακους αυτα που σου λεμε εμεις... Διαβαζε τι λεει ο καθενας ασχετος.:whistling

Που θα παει αν το fermi ειναι αποτυχια σε ΑΤΙ θα πας!!!! :p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D

Απο αυτο το βιντεο δειχνει να τα παει καλα....θελω αποτελεσμα στο bench και settings που εβαλε! μονο ετσι θα ειμαστε σιγουροι για την δυναμικη...

αυτο ελλειπε να ειχε μεγαλυτερο lag στο tesselation on.....5 μηνες μετα την 5870 θα βγει.....

παιδια μιας και εχω ξεφυγει λιγο απο το θεμα

τι τσιπακια ετοιμαζει η πρασινη ;

αυτα τα 380 που λεγαμε ; και 390;

το φερμι τι ειναι ; και γιατι λεγεται ετσι ;

γιατι εχουν καθυστερησει τοσο καιρο ;

ετσι συνοπτικα σα να μιλαγατε σε ασχετο θελω καποιος να μου απαντησει

ευχαριστωωω:p

παιδια μιας και εχω ξεφυγει λιγο απο το θεμα

τι τσιπακια ετοιμαζει η πρασινη ;

αυτα τα 380 που λεγαμε ; και 390;

το φερμι τι ειναι ; και γιατι λεγεται ετσι ;

γιατι εχουν καθυστερησει τοσο καιρο ;

ετσι συνοπτικα σα να μιλαγατε σε ασχετο θελω καποιος να μου απαντησει

ευχαριστωωω:p

η αλήθεια είναι ότι κι' εγω που τα παρακολουθώ εχω κάποια κενά, αλλά θα προσπαθήσω να σε φωτίσω κάπως.

Οι κάρτες θα βγούν στην αγορά με τις ονομασίες GTX360&GTX380.

Fermi εχω καταλάβει πως έχει ονομαστεί το ολο project, με νονό το μεγάλο Ιταλό φυσικό Enrico Fermi.

Τα specs των καρτών είναι τα παρακάτω :

GTX_300_specs.png

Οι καθυστερήσεις οφείλονται στο γεγονός ότι η TSMC αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με τις gpu των 40nm, με αποτέλεσμα το 50% των chip να βγαινουν μη λειτουργικά.

gf100, εχω καταλάβει πως είναι το όνομα του πυρήνα???Γιατί οχι GT300 ;

GF100= είναι το "code name του πυρήνα" όπως G80,G92,GT200 και προφανώς απο GT300 τώρα το λένε GF100, εγώ έτσι κατάλαβα.

GTX 380/60 = Ονομασίες Καρτών/μοντέλα

Fermi= Αρχιτεκτονική.

ΟΛΑ καλά και ωραία, και η κουβεντούλα εδώ, και τα benchmarks, και τα videos, και τα Fermi, αλλά αν η nVidia σκοπεύει να παρουσιάσει τα νέα υπερόπλα απλώς για το prestige της "ταχύτερης κάρτας στον πλανήτη" (ή κάπως έτσι) και να τις σερβίρει σε τιμές ala-nVidia (Suzy-Tsuzi) σε μερικές εβδομάδες από τώρα, απαξιώνοντας ένα μεγάλο mainstream κομμάτι αγοραστών (γιατί πχ μία 5850 mainstream κάρτα πρέπει να θεωρείται πλέον), τότε το μόνο που θα καταφέρει είναι να ρίξει και τους τελευταίους "αναποφάσιστους" στη δύστροπη, αλλά θελκτική αγκάλη της ΑΤΙ*...

Εύχομαι στα Fermi τα καλύτερα.

*ελπίζω και η τελευταία, μέσα σε όλον αυτό το σαματά, να γκρεμοτσακιστεί και να ρίξει τις τιμές της, οπότε ίσως με δω και με CF τζάμπα-πράμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.