rouvas2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2009 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα αν γίνεται την βοήθειά σας!Έχω στο pc μου το πρόγραμμα Steganos Security Suite 6 με το οποίο έχω δημιουργήσει έναν κρυφό secure δίσκο με password όπου εκεί φυλάω σημαντικά έγγραφα της δουλειάς μου, κωδικούς της δουλειάς, λογαριασμούς κλπ σημαντικά αρχεία.Προχτές πήγα να κάνω install ένα πρόγραμμα (το windowblinds) επειδή όμως το setup του έπαιρνε κάτι αιώνες και όπως μου φάνηκε είχε κολλήσει και δεν προχωρούσε, έκανα cancel στο setup και επανεκίνηση.Μετά την επανεκίνηση όμως και όταν άνοιξε πάλι το pc μου βρήκα ένα χάος. Δηλαδή τι εννοώ: Είχε αλλάξει το desktop, είχαν εξαφανιστεί απο το desktop μου φάκελοι και προγράμματα, γενικά επικράτησε ένας χαμός. Τέλος πάντων, με κάποια search και ψάξιμο τα βρήκα και τα επανέφερα όπως ήταν και πριν.Πάω μετά απο όλα αυτά να ανοίξω το secure drive μου για να δω οτι ήταν ΟΚ και τα έγγραφά μου και το drive μου δεν υπάρχει πουθενά. Και όπως καταλαβαίνετε, όχι μόνο πανικοβλήθηκα αλλά είμαι στο τσακ να τεζάρω.Πως μπορώ να βρω και να ανακτήσω τον αόρατο κρυφό δίσκο μου με το πρόγραμμα αυτό? Σκέφτηκα να πάω στο search και να του βάλω να ψάξει για παράδειγμα ένα έγγραφο αλλά εφόσον είναι κρυφός, δεν πρόκειται να το βρει. Υπάρχει μέσα απο το πρόγραμμα κάποια επιλογή restore ή έστω κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να τα βρω και πάλι όλα?Kαι κάτι άλλο που σκέφτηκα τώρα. Γνωρίζω πως υπάρχει και στο σύστημα των XP η επαναφορά συστήματος (restore) ή roll back στις ιδιότητες του Μy Computer. Μπορώ με την επαναφορά να γυρίσω πίσω το σύστημά μου στην μορφή που ήταν πριν γίνει η ζημιά? Όλο το θέμα έγινε Σάββατο απόγευμα, μπορώ δηλαδή να το επαναφέρω Σάββατο μεσημέρι?Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.