Jump to content

Shadow Flickering?

ManolisX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.Εδώ και 2 χρόνια,που πήρα τον νέο μου Υ/Η,έχω πρόβλημα με τις σκιές.Η κάρτα γραφικών ήταν η 9800GTX.Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια οι σκιές δεν ήταν σωστές και είχαν εξογκώματα.Εδώ και 2 μήνες,έχω αγοράσει την 5870.Και εδώ διατηρείτε το πρόβλημα.Περισσότερο όμως στο Grand Theft Auto IV.Το monitor μου είναι το VW222S της ASUS.Έχει μία D-sub υποδοχή,και έχω βάλει ανάπτορα,διότι η κάρτα έχει DVI υποδοχή.Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για όσους δεν κατάλαβαν τι εννοώ εξογκώματα,θα βάλω μερικές φωτογραφίες σε λίγο

Από τα λίγα που κατέχω, η οδήγηση μιας οθόνης TFT/LCD μέσω της εισόδου VGA δεν είναι και το καλύτερο μου μπορείς να κάνεις για την εικόνα σου, καθώς αυτός ο τρόπος οδήγησης ευθύνεται για ουκ ολίγα κουλά (υποβάθμιση της ποιότητας)...

Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση με το προβλημά σου, αλλά στη θέση σου θα προσπαθούσα να κάνω μια δομική με οθόνη που διαθέτει DVI ή άλλο ψηφιακό τρόπο οδήγησης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.