sstav Μάρτιος 9, 2010 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 για πες εντυπώσεις; τόσο μαπα το multi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Μάρτιος 9, 2010 Author #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 μου ήρθε σήμερα (μαζί με το bc2), για να δούμε τι θα δούμε γιατί δεν ακούω και τα καλύτερα (σε σχέση με το SupCom1)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάρτιος 9, 2010 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 Δεν είπα ότι είναι μάπα,απλά με νίκησαν στο 5άλεπτο!:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Μάρτιος 9, 2010 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 δυστηχως το νο2 ειναι μια σμικρυνση του πρωτου , λιγοτερεσ μοναδες , συστημα πορων οπως ολα τα strategy (αποθηκευση) καμμια σχεση με το εξυπνο οικονομικο συστημα του πρωτου και γενικα πολυ λιτο πολυ light τα γραφικα και δεν εχει την αρχοντια του πρωτου!!!πολυ διαφημιση , εφετζιδικα βιντεακια στο νετ και επιβεβαιωνει το κανονα κρατα μικρο καλαθι!!οχι τοσο τραγικη περιπτωση οπως του perimeter 2 αλλα στα ιδια χναρια , κατ'εμε δε λεει τιποτα!!!διαβασα καπου οτι επανασχεδιαστηκε με αξονα το xbox360 οποτε καταλαβαινετε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Μάρτιος 10, 2010 Author #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 To έβαλα... και το βγάζω σε χρόνο dt. Οικτρή απογοήτευση, MEGA FAIL. Ωραία τα νέα experimental (το μόνο ωραίο για την ακρίβεια), άλλα τι να το κάνεις... πραγματικά οι άνθρωποι έβλεπαν το δέντρο και έχασαν το δάσος. Ό,ΤΙΔΗΠΟΤΕ έκανε το SupCom να ξεχωρίζει, κυριολεκτικά το ξύλωσαν και τώρα έκαναν ένα πράμα... δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Χειρότερο και από C&C (!) . Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν να το κάνουν εύκολα port και στο Gameboy!Είναι άξιον θαυμασμού πάντως το πως κατάφεραν να καταστρέψουν μία "συνταγή" που ήτανε τέλεια (SupCom1 = Best RTS) και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό... πραγματικά απίστευτο. Δλδ, δεν ξέρω τι διεργασίες έγιναν στο μυαλό (ή στην τσέπη; ) του Taylor, άλλα αν έβαζε μόνο τα νέα experimenal,το research system ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ με το resource/economy system του SupCom1 και βελτίωνε το perfomance, θα είχε γρήγορα και απλά το Best RTS 2010.Κρίμα, απλώς κρίμα... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.