Athanasios2104 Φεβρουάριος 25, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Supreme Commander 2 PC Demo ReleasedOl' Chris was right - the 1680MB Supreme Commander 2 single-player PC demo is now available to download through Steam! This riveting, first-look opportunity for consumers will contain two levels of the tutorial as well as two missions for the United Earth Federation (UEF), one of the three factions of the Colonial Defense Coalition. Πηγή: insomnia.gr Κάτι διάβασα ότι άλλαξαν το resource management (δεν αφήνει ανάπτυξη με αρνητικό χρεός, περισσότερα εδώ), για να δούμε, για να δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 25, 2010 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 editστο steam to demo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Φεβρουάριος 26, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 Αν και δεν κατέβασα το demo (no pc rdy yet ), ένα παλικάρι από adslgr ανέβασε ένα 10-λεπτο βίντεο από το demo με maxed out settings και το παιχνίδι φαίνεται μια χαρά. Όσο για τα maps, προσωπικά από την αρχή που είδα τα platforms μου άρεσαν χωρίς 2η σκέψη (χωρίς να έχω παίξει demigod), γιατί στο SupCom 1 δεν μπορούσες να διακρίνεις καθόλου το elavation του terrain. Έπρεπε να κάνεις zoom και να φέρεις οριζόντια την κάμερα ΜΠΑΣ και καταλάβεις που είναι βουνό, που λόφος, που βαθούλωμα κτλ. Και για τα resources, όντως το να μη σε αφήνει ανάπτυξη με αρνητικούς δείκτες ανάπτυξης ακούγεται πολύ περίεργο (άλλωστε αν σε Χ στιγμή μπορεί να μου δείχνει -100 energy, μπορεί να τα έχω υπολογίσει ώστε ΠΡΙΝ μου τελειώσουν τα αποθέματα να έχει τελειώσει το Τ4 energy power plant κ.ο.κ). Από την άλλη, νομίζω ότι το ΜΟΝΟ εύκολο είναι να το βάλουν σε μελλοντικό patch (απλώς δείτε πόσα patch με ουσιαστικές αλλαγές + προσθήκες είχαν βγει για το SupCom 1). Ο μόνος λόγος που το έβαλαν έτσι στην αρχή, είναι για να βοηθήσουν τους νέους παίχτες από την οικονομική στασιμότητα που πολλές φορές συνέβαινε αν δεν μπορούσες να υπολογίσεις σωστά το demand με την παραγωγή... σαν μία δικλείδα ασφαλείας. Πάντως, κρίνοντας από το βίντεο του pslord, αν σε ένα demo που τα μισά πράγματα είναι κομμένα και που παίζεις εναντίον ενός AI γίνονται τέτοιες μάχες, φανταστείτε τι έχει να γίνει στο multiplayer σε κανένα 4vs4 !! :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 27, 2010 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 Πολυ δυνατο το demo παιδες, αν και δεν εχω ξαναπαιξει sc αυτο μου αρεσε παρα πολυ...Οι μοναδες ειναι ξεχωριστες και ειδικα αυτο το flying fortess ολα τα λ7!Εχει καποια προβληματακια στον ηχο με την creative αλλα αν βαλεις την αναλυση στο low φτιαχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Φεβρουάριος 27, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ! :-OSupCom2 Flowfield Path System Video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Μάρτιος 2, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 "In exchagne of some polygons, SupCom2 runs as hot butter" --- Fine with me Gamespot REVIEW http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommander2/video/6252559 Πω πω, τι γομάρι είναι ο King Kryptor! Άντε γιατί όλο noobo-defensive experimental είχαν οι UEF, τώρα θα γίνει το έλα να δεις!!! 3 days to go!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Μάρτιος 3, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Έστειλα μαιλ πριν από λίγο στο Game λέγοντας "εντάξει είπαμε πνίγεστε με το BC2, άλλα τι θα γίνει με το SupCom2" και μετά από λίγο μου έρχεται confirmation για το Preorder του SupCom2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Μάρτιος 4, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Dear Customer,Thank you for preordering Supreme Commander 2 from GAME.co.uk Your unique map codes are: Emerald Crater Map: ********** QAI Prototype Facility Map: ****** Να και μια ώραια έκπληξη που δεν την περίμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάρτιος 4, 2010 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Αξίζει το παιχνιδάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Μάρτιος 4, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Αξίζει το παιχνιδάκι; Θα μπορούσα να γράψω ένα κατεβατό ολόκληρο... άλλα πάλι κάτι θα ξεχνούσα. Κατέβασε το demo, έχοντας υπόψη ότι είναι... demo, και ότι κανένα AI δεν συγκρίνεται με έναν ανθρώπινο αντίπαλο. Εν ολίγοις, για μένα το SupCom είναι το μοναδικό RTS που προσφέρει τέτοια κλίμακα (scale) στρατηγικής που πολύ απλά δεν προσφέρει κανένα άλλο RTS στην αγορά. Είναι οι τεράστιοι χάρτες που σου επιτρέπουν άπειρες τακτικές, το παιχνίδι νεύρων/intelligence που είναι το μισό παιχνίδι, είναι τα units που δεν σχεδιάστηκαν με το κλασσικό rock-scissors-papers σύστημα άλλα ένα unit μπορεί να κουβαλάει όπλα παντός τύπου, είναι τα experimental units που όμως δεν σημαίνουν "GG"........ είναι πολλά. Μόνο αν το παίξεις μπορείς να καταλάβεις γιατί το SupCom1 βγήκε "Best RTS" τον περασμένο χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάρτιος 4, 2010 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Έχω καιρό να ασχοληθώ με RTS..Age of Mythology εποχές...Ελπίζω να μην με απογοητεύσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Μάρτιος 4, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Έχω καιρό να ασχοληθώ με RTS..Age of Mythology εποχές...Ελπίζω να μην με απογοητεύσει! it won't. Μην περιμένεις όμως γραφικά crysis. Όχι ότι δεν έχει ωραία γραφικά για rts (για μένα είναι μια χαρά, δες και το βίντεο που ανέβασε το παιδί από adslgr), άλλα προφανώς, αλλού είναι η ουσία. Όταν αρχίσεις να ακούς αλλεπάληλες φορές την ψυχρή φωνή "Nuclear Launch detected" (χωρίς να ξέρεις από που ξεκίνησαν και που θα προσγειωθούν) και θα ελέγχεις ψύχραιμα (αν είσαι pro ) αν είσαι καλυμμένος από anti-nuke missiles και όταν θα βλέπεις να γίνεται η αναχαίτηση της πυρηνικής λίγο πριν σκάσει στη βάση σου... τότε θα δεις ότι αξίζει κάθε δραχμή. ^ αυτό είναι ένα από τις πολλές περιπτώσεις που συμβαίνουν στο παιχνίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάρτιος 4, 2010 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Θα μου αρέσει τότε!Είχα παίξει και Warcraft 3 και Empire Earth μιά φορά και ένα καιρό!:hang3:Να ρωτήσω κάτι άλλο.Online έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Μάρτιος 5, 2010 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Θα μου αρέσει τότε!Είχα παίξει και Warcraft 3 και Empire Earth μιά φορά και ένα καιρό!:hang3:Να ρωτήσω κάτι άλλο.Online έχει; δεν τα ρωτάνε αυτά δημόσια ρε μάνο :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Μάρτιος 5, 2010 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 ενδιαφέρον παιχνίδι τελικά...το 1 δεν το είχα ακουμπήσει παρα μόνο να δω τι είδους παιχνίδι είναι...μόλις είδα ότι δεν είναι κλασσικό strategy (wc3, sc1&2:), aoe κτλ) δεν θέλησα να συνεχίσω...αλλά με το 2 ψιλοπορώθηκα είναι η αλήθεια...με ξενερεώνει που δεν έχει stats στα units αλλά δεν πειράζει...είναι κάτι διαφορετικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάρτιος 5, 2010 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Δεν απάντησες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάρτιος 5, 2010 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Τα σπαει Μανωλη, καλα ο king kryptor ειναι πολυ ΖΩΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάρτιος 8, 2010 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Το πήρα...Πήγα να μπώ λίγο Multi να δώ τι γίνετε,ούτε 5 λεπτά δεν άντεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Μάρτιος 8, 2010 Author #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Το πήρα...Πήγα να μπώ λίγο Multi να δώ τι γίνετε,ούτε 5 λεπτά δεν άντεξα πλάκα με κάνεις... ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΡΕ?!?! ΜΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!?!? Καλά, βλέπω να πάω να βάζω φωτιά στα ΕΛΤΑ αύριο (ένα γραφείο προς παραδειγματισμό και των υπολοίπων)... αν είναι δυνατόν δλδ! :wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάρτιος 8, 2010 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Το πλαίσιο το χεί φέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.